QUOTE(InDovi @ 2011 07 28, 23:04)
Manau ir aš prisidėčiau prie siūliukų pirkimo. O Pumpurėlis labai kategoriškai parašė, juk niekas negimė mokėdamas viską daryti...
Dvi, manau šiuo atveju kalba eina apie išlaidų pasidalinimą ir ne visoms juk reikia 100 siūlu vienu metu. Dėl to ir ketinama pirkti vienu kartu. Pvz. perkant 200 siūliukų gaunasi dar pigiau
Dvi, manau šiuo atveju kalba eina apie išlaidų pasidalinimą ir ne visoms juk reikia 100 siūlu vienu metu. Dėl to ir ketinama pirkti vienu kartu. Pvz. perkant 200 siūliukų gaunasi dar pigiau
Visiškai tu teisi, mes norim kooperuotis dėl to, kad didesnis kiekis- pigiau
QUOTE(Dvi @ 2011 07 28, 23:01)
Baikit tarkuot Pumpurėlį. Ji labai teisi. Su bendru siūlų prkimu gaunasi vaikų darželis ir užuojauta ta, kuri apsiims kuruoti pirkinį. Norit aš jums geriau čia temoj padarysu PayPal ir ebay kursus? Užtat būsit nepriklausomos ir galėsit pirkti ne tik ebay, bet ir bet kurioj užsienio internetinėj parduotuvėj. Kažkada ir aš pradėjau nuo vieno mažo pirkinio, o dabar LT mažai ką perku. Ir ne tik siuvinėjimui.
Dvi, tavo kursus mielai išklausysiu ir , manau, ne vienai jie pravers. Juk gal norėsim ne tik siūlų nusipirkt Viskas, kas naudinga, tik į gera