Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dvi jau galima ir nebegirti biggrin.gif - ir taip aišku, kad visada super thumbup.gif
Atsakyti
Mano naujas darbelis (bus dovana jaunavedžiams biggrin.gif )

Meilės simfonija blush2.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Džeinė,2011 08 13, 12:17]
Mano naujas darbelis (bus dovana jaunavedžiams biggrin.gif )

Meilės simfonija blush2.gif

Meiles simfonija... ISPUDINGAI thumbup.gif reiks vyrui parodyti blush2.gif O gal galetumete psidalinti shemute? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 08 13, 02:04)
MTSA Pimentes d'Espelette. Cashel Dirty 28ct linas, AVAS ir soie surfine šilkas

Ajai... koks darbas rolleyes.gif Laukiu 28ct lino atkeliaujančio ir pati bandysiu MTSA. Tiesa, ne tokio dydžio ax.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 08 13, 12:17)
Mano naujas darbelis (bus dovana jaunavedžiams  biggrin.gif   )
Meilės simfonija  blush2.gif

Įdomi idėja thumbup.gif Pabandžiau pagroti, tai nesigrojo smile.gif Na bet ne tame esmė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 13 rugpjūčio 2011 - 11:34
QUOTE(j_tina87 @ 2011 08 13, 11:29)

Meiles simfonija... ISPUDINGAI  thumbup.gif reiks vyrui parodyti  blush2.gif  O gal galetumete psidalinti shemute? smile.gif

schenos nėra, iš paveiksliuko siuvinėjau, improvizavau, kaip sakant biggrin.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 08 13, 11:33)

Įdomi idėja  thumbup.gif Pabandžiau pagroti, tai nesigrojo smile.gif Na bet ne tame esmė  cool.gif

blush2.gif reik vakare, su vyru groti pagal šia melodija biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 13 rugpjūčio 2011 - 11:40
QUOTE(Uodegyte @ 2011 08 12, 21:00)
ateinu su katik pabaigtu darbeliu  smile.gif

pirmas darbelis kavos ir sokolado kolekcijai  ax.gif

Labai gražu, man nuostabiai patinka, kai tokiuose nedideliuose darbeliuose būna daugybė spalvų.

QUOTE(Dvi @ 2011 08 13, 02:04)
MTSA Pimentes d'Espelette. Cashel Dirty 28ct linas, AVAS ir soie surfine šilkas

... ir pagaliau po labai ilgo laiko savo rėmą suradę Marilyn Robertson katinai

Nežinau, tokius darbu pamačius, atia žadą, labai labai profesionalu, išbaigta, išgalvota... Man begalo patiko pipiriukų pakbinimas, tokia smulki detalė, o tokį cinkelį duoda. NEpakartojamai gražu, nukeliu kepurę ok.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Mano naujas darbelis (bus dovana jaunavedžiams  biggrin.gif  )

Nu geras, kol susigaudžiau simfonijos esmę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jėga, iš kur čia tokią schemą ir traukei? Bet įtariu, nebuvo labai įdomu siuvinėti, nors atrodo labai šauniai thumbup.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 08 13, 12:33)
Ajai... koks darbas  rolleyes.gif Laukiu 28ct lino atkeliaujančio ir pati bandysiu MTSA. Tiesa, ne tokio dydžio  ax.gif
Įdomi idėja  thumbup.gif Pabandžiau pagroti, tai nesigrojo smile.gif Na bet ne tame esmė  cool.gif

Matyt, ne tais instrumentais bandei groti? mirksiukas.gif
Atsakyti

Šauni mintis thumbup.gif O siuvinuką rėminsite ar atvirutę darysite? Labai norėtųsi ir galutinį variantą pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 13, 12:39)
blush2.gif reik vakare, su vyru groti pagal šia melodija biggrin.gif  biggrin.gif

Akurat biggrin.gif
Galvoju, ko tos natos tokios kreivos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 13 rugpjūčio 2011 - 11:50
QUOTE(Zhuvycia @ 2011 08 13, 11:40)

Nu geras, kol susigaudžiau simfonijos esmę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jėga, iš kur čia tokią schemą ir traukei? Bet įtariu, nebuvo labai įdomu siuvinėti, nors atrodo labai šauniai  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siuvinėjau vakarais, kai vaikai miegojo, nes nelabai patogu prie paaugliu siuvinėt visokias pozas blush2.gif

o siuvinėjau iš šito paveiksliuko mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 13, 11:42)
Šauni mintis thumbup.gif O siuvinuką rėminsite ar atvirutę darysite? Labai norėtųsi ir galutinį variantą pamatyti ax.gif

čia buvo užsakymas, užsakovė pagalvėle darys i miegamaji biggrin.gif
jei foto atsiūs, pasirodysiu
Atsakyti
Džeine, liuks!
Papildyta:
QUOTE(murkse @ 2011 08 13, 10:37)
ačiū
neseniai apie siuntimą buvo rašyta. Siunčiau vakar į burbulinę plevelę susukus į burbulinį voką įdėjus  biggrin.gif  Jeigu ateis su sudužusiu stiklu - bus virš visko  unsure.gif

O lipduką ant gerosios pusės užklijavo oranžinį? Jei ne, visko gali būti, nes siuntas mėto kaip kamuolius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 13, 12:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siuvinėjau vakarais, kai vaikai miegojo, nes nelabai patogu prie paaugliu siuvinėt visokias pozas  blush2.gif

o siuvinėjau iš šito paveiksliuko  mirksiukas.gif

Papildyta:

čia buvo užsakymas, užsakovė pagalvėle darys i miegamaji  biggrin.gif
jei foto atsiūs, pasirodysiu

PAGALVĖ!!!! Neblogai, labai praktiška thumbup.gif Jaunavedžiai jau iškarto bus apsaugoti nuo rutinos miegamajame lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 08 12, 07:35)

grazus procesas,labai svelnios spalvos thumbup.gif

QUOTE(murkse @ 2011 08 12, 17:45)

oi,angeliukai!!!!man silpnybe angeliukams blush2.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 08 12, 19:00)
ateinu su katik pabaigtu darbeliu  smile.gif

oi,man,kaip kavos manjakei biggrin.gif tai kavos puodeliams kazkas tokio wub.gif nagi nagi,rodyk visa kolekcija kaip gausis ax.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 08 13, 00:04)

uch,kaip visada,grazu ir pateikta be priekaistu thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 08 13, 10:17)

idomu gathering.gif gossip.gif slap.gif
beje,o as siuvineju be jokiu remu,be jokiu lankeliu.niekada nieko nebandziau,tai,atrodo,kad ir nereikia rolleyes.gif
Atsakyti