aciu mergaites
QUOTE(Mingailiux @ 2011 08 12, 19:48)
Merginos, gal pasirodys mano klausimas kvailas, bet isdrysiu paklausti Niekada nesiuvinejau ant lino. Is kur ji reiketu pirkti? Jis ten skiriasi pagal tanki (kaip aida)? Jei nueiciau i audiniu parduotuve, mane suprastu ko noriu ar paziuretu kaip i ateive?
audinių parduotuvėje pirkti siuvinėjimui liną yra sudėtinga,nes ten gali būti nelabai lygus audimas,linas natūraliai lyg su spurgiukais yra ,nevienodo storio siūlas pats,tai reikia žiūrėt ar nėra tų sustorėjimų ,aišku, galima išsirinkti ir ten jo ,piniginiu atžvilgiu tikriausiai gautųsį pigiausias variantas,bet gali tekti siuvinėti ne per 2x2 siūlų ,o per 3x2 ,kad gautųsi neištemptas kryžiukas,geriausia pirkti specialiai siuvinėjimui skirto lino ,jo pilna visokių spalvų ir tankumo internetinėse lietuviškose ir užsienio parduotuvėse,ten siūliukai ypač lygūs ir siuvinėt tikrai lengva,bet aišku kaina nemaža,nors aišku,darbas lengvesnis ir rezultatas dažnai geresnis gaunasi,čia jau kiekviena renkasi pagal norus ,poreikius ir kišenę
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 12, 20:11)
gražus greitukas
ačiū, parašyk ir man į az kainą
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 12, 20:34)
Labai gražus metrikutis
QUOTE(elzeda @ 2011 08 12, 20:35)
Simpatiškas angeliukas . Tikriausiai sunku buvo BS siuvinėti metaliku?
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 12, 20:43)
Labai gražu
ačiū mergytės, BS sunkokai bet malonus akiai galutinis rezultatas
QUOTE(Uodegyte @ 2011 08 12, 21:00)
ateinu su katik pabaigtu darbeliu
pirmas darbelis kavos ir sokolado kolekcijai
labai patinka spalvos
QUOTE(SiGiCrafts @ 2011 08 11, 17:41)
Galiu patarti kur galima parduoti savo darbus uz lietuvos rybu
as irgi galiu. check this out. http://www.ebay.co.u...p;_trksid=p3686
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 08 12, 08:26)
Sveikos,
Labai grazus visus darbeliai
Norejau paklausti, kokia adata naudojat siuvinejant ant lino? zadu pabandyt lina Beje kaip nusprendziat nuo kurios medziagos vietos pradet siuvinet, kad paveiksliukas tilptu ant medziagos?
Labai grazus visus darbeliai
Norejau paklausti, kokia adata naudojat siuvinejant ant lino? zadu pabandyt lina Beje kaip nusprendziat nuo kurios medziagos vietos pradet siuvinet, kad paveiksliukas tilptu ant medziagos?
linas, evenweave, aida, etc-lenki medziaga pusiau ir dar pusiau ir pats viduriukas yra tavo siuvinio centras, kuris visose padoriose schemose aiskiai pazymetas. o tada sprendi tu.
QUOTE(elzeda @ 2011 08 12, 10:15)
Labai švelnus meškis
Šaunus procesas , šitas paveikslas ir mano tolimuose planuose.
Noriu paklaust ar yra skirtumas siuvinėti ant ewo ir ant lino? Ar čia kažkas panašaus? Nes visos rašote, kad baisulinis smagumas ant lino siuvinėti, o aš ant ewo esu siuvinėjusi, tai labai kankinausi ir jokio ten smagumo. Tai gal sakau ant lino kažkaip stebuklingai maloniau?
Šaunus procesas , šitas paveikslas ir mano tolimuose planuose.
Noriu paklaust ar yra skirtumas siuvinėti ant ewo ir ant lino? Ar čia kažkas panašaus? Nes visos rašote, kad baisulinis smagumas ant lino siuvinėti, o aš ant ewo esu siuvinėjusi, tai labai kankinausi ir jokio ten smagumo. Tai gal sakau ant lino kažkaip stebuklingai maloniau?
ne, evenweave siaip bent jau man smagesnis nei linas, nes geriau issitempia ir toks kazkiek pavaldesnis nei linas. siaip bandyk, gal tau labiau bus linas prie sirdies. o gal aida tau skirta. niekada negali zinoti...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 08 12, 16:34)
Dėl siuvinėjimo su lankeliu ar rėmu... Seniai siuvinėju be nieko, tame tarpe ir labai didelius darbus, ir nelabai suprantu, kam tie lankeliai - dvigubai sulėtėja darbas, nes negali durti iškart per dvi skylutes, be to, suspaudžia medžiagą ir jau užsiuvinėtą vietą, tai kažkaip man gaila darkyti darbo. O rėmą turiu tik kai reikia siūti didelius kiekius karoliukų. Tada jis labai padeda
skonio reikalas. man patinka siuvineti ant standziai itemptos medziagos.
QUOTE(elzeda @ 2011 08 12, 20:35)
Simpatiškas angeliukas . Tikriausiai sunku buvo BS siuvinėti metaliku?
rinkites gera metalika, pvz kreinika. suuuuperinis.
Merginos,issiuvinejau sita darbeli http://uodegyte.gall...ch?ph=MIP-cP93S tik reikia dumus dar padaryt,as kaip suprantu ten karoliukai prisiuti,ar kazkokius mazgelius reikia daryt?kaip ten yra,nelabai suprantu
QUOTE(Uodegyte @ 2011 08 12, 21:00)
Labai skaniai atrodo Bus šauni kolekcija
QUOTE(Dvi @ 2011 08 13, 02:04)
MTSA Pimentes d'Espelette. Cashel Dirty 28ct linas, AVAS ir soie surfine šilkas
Pipirai tiesiog fantastiški Aš viena iš tų, kuriai MTSA motyvai labai labai
QUOTE(Gintariuxx @ 2011 08 13, 02:03)
Merginos,issiuvinejau sita darbeli http://uodegyte.gall...ch?ph=MIP-cP93S tik reikia dumus dar padaryt,as kaip suprantu ten karoliukai prisiuti,ar kazkokius mazgelius reikia daryt?kaip ten yra,nelabai suprantu
galima arba tą arba tą.
QUOTE(Dvi @ 2011 08 13, 02:04)
MTSA Pimentes d'Espelette. Cashel Dirty 28ct linas, AVAS ir soie surfine šilkas
pipirai nuostabūs
Dvi jau gyriau
Murkse labai grazus angeliukas metrikiukas
Uodegyte nematytas darbas
Uodegyte nematytas darbas
QUOTE(Višniukė @ 2011 08 13, 10:33)
ačiū
neseniai apie siuntimą buvo rašyta. Siunčiau vakar į burbulinę plevelę susukus į burbulinį voką įdėjus Jeigu ateis su sudužusiu stiklu - bus virš visko
aciu Višniuke, VaiVi
Dvi kaip visada darbai nuostabus
Dvi kaip visada darbai nuostabus