ateinu su netiketu greituku
dydis gavos 10x15, BS - auksiniai metalizuoti.
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 12, 14:29)
pas mane vietos ir nedaug, o dar visos trys panelės su savo rėmais
Tai čia pas jus visas šeimyninis kooperatyvas Šaunu.
Aš mėgstu dažnai lovoj vakare susidėti pagalves ir pasiuvinėti tai mastau kad su tuo rėmu butu tikrai nepatosu,. Dėl lankelio bus matyti, bet vėlgi esu mėgėja "šokinėti" po visą darbelį. Pirmiau vieną spalvą, paskui kitą.
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 12, 13:29)
o pas mane atvirkščiai, dešinė virš siuvinio, o kairė po siuviniu
bet išeiti radom, kai nesiuvinėja, kojeles sulenki, ir už sofos pastato rėmus
kalbu apie tokius
bet išeiti radom, kai nesiuvinėja, kojeles sulenki, ir už sofos pastato rėmus
kalbu apie tokius
ir kiek toks rėmas kainuoja?
mergaitės,
skubiai reikia pagalbos
siuvinėju žiedadulkių fėją, susiparinau su chema, t. y. kas siuvinėjama pusiniu kryžiuku sijonuke, kūnelyje, ar ten pilnas kryžiukas bus
dėkui
skubiai reikia pagalbos
siuvinėju žiedadulkių fėją, susiparinau su chema, t. y. kas siuvinėjama pusiniu kryžiuku sijonuke, kūnelyje, ar ten pilnas kryžiukas bus
dėkui
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 08 12, 16:34)
Mirabilia darbai yra labai subtilūs ir dažnai gana dideli. Taigi nesiūlyčiau siuvinėti ant bet kokio, siuvinėjimui nepritaikyto, lino - bus ne taip gražu ir didžiulis vargelis vien dėl darbo dydžio. Spalvą taip pat geriau jau imti tokią, kokią rekomenduoja. Nes spalviškai ten būna tiek siūlai, tiek karoliukai, tiek medžiaga suderinta.
labai ačiū už atsakymą
dabar reik surast, iš kur gaut zweigart amsterdam blue spalvą ir kreinik mataliko. siūlus jau turiu, kaip norėčiau pradėt.... negaliu tik vieno darbo vienu metu siuvinėt
ir man įdomu, kiek tas rėmas kainuoja
QUOTE(libaja @ 2011 08 12, 14:20)
Aš Džeinės rėmą irgi naudojau. Dabar draugei paskolinus esu. Nepatogu man siuvinėt ant jo. Labiausiai nervina pradžios ir pabaigos,kai vartyt reikia. Nukrenta viskas nuo jo:žirkliukės, schema....
kaip siuvinėt ,su rėmu ,su lankeliu ar be nieko ,sprendžiam kiekviena pagal save ,čia skonio reikalas ,kam kaip patogiau .....o kad schema nekristų, tai aš magnetinę lentą su schema ant rėmo pritvirtinau su plačia guma ir vartau vargo nematydama,na o žirklutės ir siūlai tai kur nors šalia ant staliuko ar kėdės ,žiūrint kur įsitaisau siuvinėti....svarbiausia ,kad būtų patogu
QUOTE(murkse @ 2011 08 12, 18:45)
gražus greitukas
QUOTE(kulwerstukas @ 2011 08 12, 18:55)
ir kiek toks rėmas kainuoja?
atrašiau i až
QUOTE(jurginėlis @ 2011 08 12, 19:04)
mergaitės,
skubiai reikia pagalbos
dėkui
skubiai reikia pagalbos
dėkui
pusiukai yra sparneliuose, sijone mocherinis siulas pusiuku, ir žiedadulkės iš pusiuku
Taip taip, beliko tikėtis, kad Džeinės vyras padarys greituoju būdu dar kokius 5 rėmus Džeine pakalbėsi su TB?
QUOTE(Zhuvycia @ 2011 08 12, 19:11)
Taip taip, beliko tikėtis, kad Džeinės vyras padarys greituoju būdu dar kokius 5 rėmus Džeine pakalbėsi su TB?
rėmo gamyba iki dvieju savaičiu užtrunka, nes tai yra 100% ranku darbas
aišku kad padarys, tik parašykit kokio ir kiek reikia i AŽ
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 12, 20:11)
pusiukai yra sparneliuose, sijone mocherinis siulas pusiuku, ir žiedadulkės iš pusiuku
dėkui,
na sijoną jau pavariau pilnu kryžiuku, musėt nebeardysiu
QUOTE(jurginėlis @ 2011 08 12, 20:18)
Jurginėli ir vėl susitikom
QUOTE(murkse @ 2011 08 12, 19:45)
ateinu su netiketu greituku
Labai gražus metrikutis