O klausykite,merginos,ar nebandote kaip nors apsaugoti(t.p. laminuoti ar kazkaip kitaip..)savo siuvinuku,kurie buna uzklijuoti ant arbatos dezuciu,padekliuku ir t.t. Va gerejausi VYSNIUKES arbatos dezute ,manau kazka panasaus sv.Kaledu proga bandysiu meistrauti ir as dovanoms..Tik va susimasciau del tos "apsaugos"
Ir dar:kokiais klijais klijuoti prie medines dezutes?..Na nebandytas dar man tas dalykas ,nesinori sugadint....
O mergaitems uz darbelius daug
QUOTE(elzeda @ 2011 08 11, 15:18)
Jūs su dukra puikus tandemas - darbelis kruopštus ir įsimintinas
ačiū
QUOTE(Dvi @ 2011 08 11, 16:27)
Prilips, piestukiniai klija gerai laiko ir ant blizgaus pavirsiaus.
o man neprilipo, posavaitės klijai i gumuliukus susiviniojo ant to slidumi ir išsipūslėjo medžiaga teko perklijuoti
QUOTE(murkse @ 2011 08 11, 15:08)
buna, bet foto perdaryk, nebent darbo jau neturi. Juk jei darbelį adiduodi, sau lieka tik foto.
Mielas metrikas
Mielas metrikas
Darbelis jau iskeliaves o foto pridariau ir tik po laiko pamaciau, kad visos issiliejusios kazkokios
Papildyta:
Pirmas blynas neprisvilęs
Aciukas
Dar siuvinejanciu ant lino norejau paklausti, gal yra kokiu nuorodu kaip ta reikia daryti turiu as lino nemazai, bet labai jau man nedrasu ant jo pradeti kazka, kaip ten tuos langelius skaiciuoti ir pan.
QUOTE(_Monce_ @ 2011 08 11, 22:51)
Darbelis jau iskeliaves o foto pridariau ir tik po laiko pamaciau, kad visos issiliejusios kazkokios
Papildyta:
Aciukas
Dar siuvinejanciu ant lino norejau paklausti, gal yra kokiu nuorodu kaip ta reikia daryti turiu as lino nemazai, bet labai jau man nedrasu ant jo pradeti kazka, kaip ten tuos langelius skaiciuoti ir pan.
Papildyta:
Aciukas
buna. atrodo ir kadrą ne vieną darai ..
drąsiau išbandyk, pamėgsi per 2 siuliukus pradžiai siuvinėk
QUOTE(Zhuvycia @ 2011 08 11, 17:28)
Va dėl šito dalyko rinkiniai man nelabai patinka, nes būna įtartinai mažai palikta tušti laukeliai rėminimui. Dabar va gaidelį siuvinėju ir baugščiai žiūriu, kad kraštui palikta vos kokie 10 cm, ir tiek gal nėra Manau, rėmintojai bambės...
10 cm - daugiau negu per akis
gali buti mazdaug 5-8 cm ir to pakanka
drąsiau išbandyk, pamėgsi per 2 siuliukus pradžiai siuvinėk
[/quote]
Labai noreciau pameginti, bet vis nesiryztu... vis paimu as ta lina, apziuriu apziuriu, pagalvoju nuo ko ten pradeti reiketu ir padedu vel i sali
Pradžioje noriu labai pagirti visų darbelius ir procesus Nimukui tiesiog pasaka - ir mylittleprincess, ir Gintariuxt, ir Višniukės. Kolkas žaviuosi jais iš tolo
Mekos orchidėją irgi noriu iš kitų išskirti - tiesiog grandiozinis darbas
Dženetės "bučiuoklius" jau gyriau, bet noriu dar ir įrėmintus pagirti. Labai gražūs
Džeinės ir dukrytės segtuvas fantastiškas - ir idėja, ir pats darbelis
Pagirus visų puikius darbus, galima ir su savo smulkmenėle pasirodyti Prieš kelias dienas pabaigiau meškį, bet tik dabar sukėliau nuotraukas. Dar nelygintas ir neskalbtas - laukiu kol mama užvalkaliuką pagalvytei pasius.
Vis tik likau nusivylusi langelių sudaikstymo. Kur langeliai kertasi per tą sudaikstymą kartais niekaip nepavyko gražiai kryžiukų "suguldyti". Grįžtu prie markerio idėjos. Teks pirkti, nes be langelių niekaip neišeitų man
Ant lino siuvinėti labai patiko
Pvz., šitam meškui nori nenori reikėtų siūlą verti, nes spalvos eilėmis, o dabar kur planuoju Margaret Sherry kačiukus siuvinėt, tai tikrai galima reikalui esant ir paimprovizuot vis tiek jie margi Kai siuvinėju tik smulkmenėles, tai ir paimprovizuoti ir spalvas pačiai iš turimų bandyti parinkti ne taip jau ir baisu. Su dideliu paveikslu, ar rimtesniais darbais taip nesielgčiau - tik pagal schemą
Mekos orchidėją irgi noriu iš kitų išskirti - tiesiog grandiozinis darbas
Dženetės "bučiuoklius" jau gyriau, bet noriu dar ir įrėmintus pagirti. Labai gražūs
Džeinės ir dukrytės segtuvas fantastiškas - ir idėja, ir pats darbelis
Pagirus visų puikius darbus, galima ir su savo smulkmenėle pasirodyti Prieš kelias dienas pabaigiau meškį, bet tik dabar sukėliau nuotraukas. Dar nelygintas ir neskalbtas - laukiu kol mama užvalkaliuką pagalvytei pasius.
Vis tik likau nusivylusi langelių sudaikstymo. Kur langeliai kertasi per tą sudaikstymą kartais niekaip nepavyko gražiai kryžiukų "suguldyti". Grįžtu prie markerio idėjos. Teks pirkti, nes be langelių niekaip neišeitų man
Ant lino siuvinėti labai patiko
QUOTE(Zhuvycia @ 2011 08 04, 07:07)
Vakar siuvinėjau siuvinėjau ir nutariau jūsų paklausti tokio klausimo juokingo. Ką darot, jeigu atsitinka taip, kad siuvinėjant viena spalva jau visai paskutinius kryžiukus, paskutiniam kryželiui siūlo ima ir prirūksta? Ar vis dėlto veriate naują ilgą, ar užmerkiate akis (ypač jei nelabai matomoje vietoje) ir vietoj to paskutinio kryželio išsiuvinėjate jį kita spalva?
Pvz., šitam meškui nori nenori reikėtų siūlą verti, nes spalvos eilėmis, o dabar kur planuoju Margaret Sherry kačiukus siuvinėt, tai tikrai galima reikalui esant ir paimprovizuot vis tiek jie margi Kai siuvinėju tik smulkmenėles, tai ir paimprovizuoti ir spalvas pačiai iš turimų bandyti parinkti ne taip jau ir baisu. Su dideliu paveikslu, ar rimtesniais darbais taip nesielgčiau - tik pagal schemą
Sveikos,
Labai grazus visus darbeliai
Norejau paklausti, kokia adata naudojat siuvinejant ant lino? zadu pabandyt lina Beje kaip nusprendziat nuo kurios medziagos vietos pradet siuvinet, kad paveiksliukas tilptu ant medziagos?
Norejau paklausti, kokia adata naudojat siuvinejant ant lino? zadu pabandyt lina Beje kaip nusprendziat nuo kurios medziagos vietos pradet siuvinet, kad paveiksliukas tilptu ant medziagos?
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 08 12, 09:26)
Sveikos,
Jei siuvinėju ant lino, tai susirandu centrą ir nuo ten pradedu. O adatą naudoju tokią, kuri man patogi ir, aišku, nedaro didelių skylučių
Papildyta:
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 12, 01:10)
Šauniai pasidarbavai. Čia, kiek pamenu, tai tas meškis, kurį pati išdidinai. Gražiai gavosi
QUOTE(_Monce_ @ 2011 08 12, 00:10)
Labai noreciau pameginti, bet vis nesiryztu... vis paimu as ta lina, apziuriu apziuriu, pagalvoju nuo ko ten pradeti reiketu ir padedu vel i sali
drąsiau, pradeti reik taip pat kaip ant aidos
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 12, 00:10)
gražu
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 08 12, 08:26)
26 ar 28
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 12, 08:46)
Šauniai pasidarbavai. Čia, kiek pamenu, tai tas meškis, kurį pati išdidinai. Gražiai gavosi
Gerai, kad pasididinau, nes ir taip visai nedidelis išėjo. Kiškį jam į kompaniją būtinai didinsiu ir siuvinėsiu, bet vėliau. Dabar iki rugsėjo, kai pradės eiti į darželį, dukrytei ir dukterėčioms siuvinėsiu kačiukus ir siusiu tokius maišiukus-kupriniukus Reikės greitai suktis, o aš niekaip paveiksliukų neišsirenku
Ikrisiu ir as su savo procesu - darba iterpiau staiga,, atsiradus progai.
Laiko turiu nedaug, nes iremintas ir padovanotas turi buti 09.02
kadangi kitas darbas puikuojasi ant remo, grizau i lankeli... Tas turi ir pliusu, ir minusu. Pliusas pagrindinis, kad esu kur kas mobilesne su siuviniu - veziausi atostogaut, masinoj vaziuodama siuvinejau, ir namuose paskui mazaji galiu bet kur kraustytis. Pagrindinis minusas, kad vel reikia siuvineti viena ranka
Visoms daug uz nezmonisko grozio kurima
Laiko turiu nedaug, nes iremintas ir padovanotas turi buti 09.02
kadangi kitas darbas puikuojasi ant remo, grizau i lankeli... Tas turi ir pliusu, ir minusu. Pliusas pagrindinis, kad esu kur kas mobilesne su siuviniu - veziausi atostogaut, masinoj vaziuodama siuvinejau, ir namuose paskui mazaji galiu bet kur kraustytis. Pagrindinis minusas, kad vel reikia siuvineti viena ranka
Visoms daug uz nezmonisko grozio kurima