QUOTE(Katu @ 2011 08 08, 18:42)
Koks grožis
Ji su karoliukais?
nea.turejo but su metaliku tie zvynai,bet pagailo litu...
QUOTE(Katrytė @ 2011 08 08, 19:00)
Sveikos
Labai dažnai pas jus užsuku, pasižiūriu, kokių grožių esat prisiuvinėję
Nusprendžiau ir aš savo vieną darbelį parodyt. Siuvinėjime aš kaip ir naujokė, kelis nedidelius darbelius esu padarius, šitas vienas iš didesnių
Tik nuotrauka prasta, neturiu gero fotoaparato, o ir darbelis ką tik užbaigtas, nė neišlygintas, bet labai pasigirt norėjau, ką padaryt mane įkvėpėt
grazu,nematytas
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 08, 20:14)
išduok paslaptį kaip sužaidiai su antra puse, kokia jos būklė
na aš tai savairgali paėmiau plastikinės kanvos ir po kokių 10 dyksnių atgal padėjau į vietą.
na padariau du vienodus ir suklijavau :)dar grazu butu ant sonu kokia virvute uzklijuot...
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 08, 21:02)
Gražutė undinėlė
Ir kaip patiko siuvinėt ant plastikinės kanvos? Man dar neteko jos išbandyt...
Gražu. Taip ir norisi puodelio kavos
Visai patiko,patogu.
Aciu uz pagyrimus mano undinukei,miela ir man ji lb....
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2011 08 08, 21:50)
Undinėlė labai miela
.
Man irgi įdomu kaip atrodo darbelio ant plastikinės kanvos kita pusė. Kokia šio darbelio paskirtis?
na kita puse visai tvarkinga gavos,bet aisku ne kaip geroji...Lupas vyras pasikabino i masina
QUOTE(Zhuvycia @ 2011 08 09, 05:53)
Undinėlė nuostabiai miela, ir nors ir atrodo nedidelė bet matosi, darbelio yra. Ar yra daugiau tokios serijos vaikiukų? Man labai pasirodė miela savo dukrytėms išsiuvinėti po tokią undinėlę, ar kokią gal fėją, ar dar ką... Kokio čia autoriaus?
nezinau ar yra dar tokiu,nemaciau.labai senai turiu ta chema...O autorius tai nzn,yra zenkliukas PINN
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2011 08 09, 09:47)
Va
čia dešimta nuo galo yra ieškoma spalva.
aciu
kaip man db ja konvertuot i anchor