sveikutes,
pristatau jums savo naujausi kurinuka
Nimue Le Chapeau Ivre (biskiuka pakoreguotas ) - arbatos dezute
Siuvinejau ant blizgaus naturals Zweigard lino 32 ct. DMC spalvom, panaudojau juoda moheros siula.
Dezute dazyta sokoladines spalvos dazais, lakuota. Vidus nedazytas - naturalus medis.
p.s. pora didesniu foto tinklarastyje
QUOTE(Višniukė @ 2011 08 06, 08:56)
nerealus.
buvau jį pradėjus Madeiros siūlais, bet blogai pervedžiau iš DMC neatitiko kelios spalvos, nusigrybavo piešinukas numečiau šonon. Reik ilgiau pasedėt spalvytes renkant Arba DMC siulus pirkt. Su žiedadulkių fėja tokių bedų nebuvo su siūlų spalvom
QUOTE(Višniukė @ 2011 08 06, 06:56)
sveikutes,
pasaka,o ne darbelis
Turiu klausima.
Jau seniai pas mane mėtosi plastikinės kanvos gabalėlis. Galvoju reiktu panaudoti pagal paskirtį. Tik vat kaip su ta antra puse sužaisti. Faktas kad toks darbelis nesiremina ir matosi abi puses. Taip pat kaip užkavoti siūliukų galus. (nes taip tai įdyksniuoju kur į medžiaga kad nesiardytų. Ir dar pas mane kažkokie pailgi tie langeliai padarytį kažin visų plastikiniu kanvų taip?
P.S. Vyšniuke dabar užsimaniau arbatos pamačiusi tavo grožį
Jau seniai pas mane mėtosi plastikinės kanvos gabalėlis. Galvoju reiktu panaudoti pagal paskirtį. Tik vat kaip su ta antra puse sužaisti. Faktas kad toks darbelis nesiremina ir matosi abi puses. Taip pat kaip užkavoti siūliukų galus. (nes taip tai įdyksniuoju kur į medžiaga kad nesiardytų. Ir dar pas mane kažkokie pailgi tie langeliai padarytį kažin visų plastikiniu kanvų taip?
P.S. Vyšniuke dabar užsimaniau arbatos pamačiusi tavo grožį
QUOTE(Višniukė @ 2011 08 06, 09:56)
Grožis
Višniuke, labai daili dėžutė
Pamačiusi, kad Vyšniuke naują darbelį įdėjo (dar nebuvo užsikrovęs), net kvapą užgniaužė iš nekantrumo pamatyti kokį šį kartą grožį mums parodys Ir kaip visada, pasakiškas darbelis
QUOTE(Višniukė @ 2011 08 06, 08:56)
sveikutes,
Siuvinejau ant blizgaus naturals Zweigard lino 32 ct. DMC spalvom, panaudojau juoda moheros siula.
kos žavus darbas ir taip kruopščiai viskas atlikta.
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 05, 17:42)
Na pagaliau pas mane finišo tiesioji
Galvojau kad dabar tikrai nieko nesiimsiu kurį laiką siuvinėti, nebent kokias smulkmes (vienadienius darbelius ) nes dar yra pradėtas nerti ir puse metu ant lentynos padėtas sijonas, Ale jau kažkaip norisi vėl eiti pasižvalgyti po senas ir naujas schemas.
Galvojau kad dabar tikrai nieko nesiimsiu kurį laiką siuvinėti, nebent kokias smulkmes (vienadienius darbelius ) nes dar yra pradėtas nerti ir puse metu ant lentynos padėtas sijonas, Ale jau kažkaip norisi vėl eiti pasižvalgyti po senas ir naujas schemas.
Liux!!!Labai grazu
Papildyta:
QUOTE(murkse @ 2011 08 05, 21:13)
Uodegyte, ačiū.
Makvynas nutups ant nuotraukų albumo. Siūlus parinkinėjau pati. Foto nepavyko. Fotografuosiu kai bus albumas padarytas - balkone fotografuosiu 10 foto padariau, ne viena normali nesigavo
Makvynas nutups ant nuotraukų albumo. Siūlus parinkinėjau pati. Foto nepavyko. Fotografuosiu kai bus albumas padarytas - balkone fotografuosiu 10 foto padariau, ne viena normali nesigavo
Tobulai spalvos parinktos grazus makvynas
Papildyta:
QUOTE(Višniukė @ 2011 08 06, 07:56)
sveikutes,
Dezute dazyta sokoladines spalvos dazais, lakuota. Vidus nedazytas - naturalus medis.
Vau...
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 06, 08:11)
Turiu klausima.
Jau seniai pas mane mėtosi plastikinės kanvos gabalėlis. Galvoju reiktu panaudoti pagal paskirtį. Tik vat kaip su ta antra puse sužaisti. Faktas kad toks darbelis nesiremina ir matosi abi puses. Taip pat kaip užkavoti siūliukų galus.
Jau seniai pas mane mėtosi plastikinės kanvos gabalėlis. Galvoju reiktu panaudoti pagal paskirtį. Tik vat kaip su ta antra puse sužaisti. Faktas kad toks darbelis nesiremina ir matosi abi puses. Taip pat kaip užkavoti siūliukų galus.
Ir pas mane toks pat klausimas...jau du metus turbut svaidosi ta kanva pas mane
QUOTE(Zhuvycia @ 2011 08 04, 14:50)
labai bijojau, kad kas taip parašys, nes aš tai, šitą... būna kad pakuriu
Aš irgi pakuriu. Tuo labiau, kad nė vieno darbelio be klaidų neturiu, tai nekūrus nieko neišeitų QUOTE(zuzanele @ 2011 08 04, 15:01)
O jums būna, kad išsirenkat schemą, nusiperkat siūlus, medžiagą pradedat siuvinėt ir toliau nė iš vietos? Na nesisiuvinėja ir tiek.
Man taip yra Padarau į savaitę vos kelis kryželius ir stop. Neina nors tu ką Per mėnesį išsiuvinėta koks 100 kryželių... O atrodo -darbas sužavėjo. Siūlams ir medžiagai išsleista beveik 50 litų. Bet nemielas pasidarė nors tu ką. Jau žvalgausi naujo darbo ir manau, be gailesčio išardysiu ką pradėjau...
Vervaco paukštukai jau kokie 3 metai sukomplektuoti su visais siūlais dėžutėj voliojasi. Tikrai žinau,kad pabaigsiu, ale kada tai nieks nežino... Man taip yra Padarau į savaitę vos kelis kryželius ir stop. Neina nors tu ką Per mėnesį išsiuvinėta koks 100 kryželių... O atrodo -darbas sužavėjo. Siūlams ir medžiagai išsleista beveik 50 litų. Bet nemielas pasidarė nors tu ką. Jau žvalgausi naujo darbo ir manau, be gailesčio išardysiu ką pradėjau...
Gal kas turit lupu schemute? Viena turiu,bet negrazios tokios.. . :/
QUOTE(Meka @ 2011 08 05, 23:26)
gal galite patarti kas galetu patikti 9 m mergaitei? kriksto dukrai noreciau rugsejo pirmos proga kazka issiuvinet bet taip ideju ir neturiu.. meskiukai jai gal jau neaktualu.. gal kokia feja .. bet ju tie kdaug kad neissirenku
Maniškei irgi tuoj devyneri bus. Tai išsirinko nimue dvi fėjas:
Tik nežinau kada siuvinėsiu
QUOTE(Višniukė @ 2011 08 06, 09:56)
sveikutes,
Nuostabu . Nimue dizainai man visada prie širdies, o čia dar taip kruopščiai atlikta.