O jums būna, kad išsirenkat schemą, nusiperkat siūlus, medžiagą pradedat siuvinėt ir toliau nė iš vietos? Na nesisiuvinėja ir tiek.
Man taip yra Padarau į savaitę vos kelis kryželius ir stop. Neina nors tu ką Per mėnesį išsiuvinėta koks 100 kryželių... O atrodo -darbas sužavėjo. Siūlams ir medžiagai išsleista beveik 50 litų. Bet nemielas pasidarė nors tu ką. Jau žvalgausi naujo darbo ir manau, be gailesčio išardysiu ką pradėjau...
Būna , ypač kai reikia BS daryt, pasidaro nemielas pats gražiausias darbelis. Dabar meškiukus ant balionų išsiuvinėjau, o BS jau antra savaitė nepabaigiu .
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 04, 15:01)
O jums būna, kad išsirenkat schemą, nusiperkat siūlus, medžiagą pradedat siuvinėt ir toliau nė iš vietos? Na nesisiuvinėja ir tiek.
Man taip yra Padarau į savaitę vos kelis kryželius ir stop. Neina nors tu ką Per mėnesį išsiuvinėta koks 100 kryželių... O atrodo -darbas sužavėjo. Siūlams ir medžiagai išsleista beveik 50 litų. Bet nemielas pasidarė nors tu ką. Jau žvalgausi naujo darbo ir manau, be gailesčio išardysiu ką pradėjau...
buna. matyt kita reikia į tarpelį įkišt. gal tada atsiras noras grįžt prie senojo
QUOTE(murkse @ 2011 08 04, 16:13)
buna. matyt kita reikia į tarpelį įkišt. gal tada atsiras noras grįžt prie senojo
Tai kad jau per tą laiką ne vieną darbelį išsiuvinėjau, o tas vis nejuda...
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 04, 15:17)
Tai kad jau per tą laiką ne vieną darbelį išsiuvinėjau, o tas vis nejuda...
tada pritarsiu dar kartą. Turiu ir aš tokį darbelį. Viena spalva blogai nurodyta buvo. Daug ardyt reik. Nekyla rankos jau 2 metus , bet vakar ištraukiau ir matyt atejo laikas. Pabaigsiu ką pradėjau ir sesiu ardyt
QUOTE(Meka @ 2011 08 04, 15:40)
sveikutes..
rodausi ir siame forume su savo trecia baigta eile.. liko paskutine ketvirtoji
oho. kokios spalvos
net pamiršau foto ištrint iš nuostabos
vajėzau koks gražus. Kokio čia dydžio?
nerealiai grazus ziedas ir taip tikroviskai atrodo..
Gal kuri siuvinejote "sniegenas ant alyvu"? nesuprantu spalvos, pazimetos SIRDUTE. jos pateiktos kaip du variantai ( vienas su vienu siulu, kitas su dviem) tai kurioj vietoj kuri siuvinet? ar cia pasirinkt galima kuri nori?
gal ka iziuresit, neiseina isdidintos nuotraukos ikelt
Gal kuri siuvinejote "sniegenas ant alyvu"? nesuprantu spalvos, pazimetos SIRDUTE. jos pateiktos kaip du variantai ( vienas su vienu siulu, kitas su dviem) tai kurioj vietoj kuri siuvinet? ar cia pasirinkt galima kuri nori?
gal ka iziuresit, neiseina isdidintos nuotraukos ikelt
QUOTE(Meka @ 2011 08 04, 14:40)
sveikutes..
visų darbai fantastiški bet šitas...
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 04, 15:01)
Oi, žinau žinau, labai būna ( ne tik siuvinėjimuose). Bet o kam ardyti? dėl medžiagos? Nes ardyti man atrodo dar sunkiau nei siuvinėti
QUOTE(elzeda @ 2011 08 04, 15:09)
Būna , ypač kai reikia BS daryt, pasidaro nemielas pats gražiausias darbelis. Dabar meškiukus ant balionų išsiuvinėjau, o BS jau antra savaitė nepabaigiu .
Jo BS tai mano pats nemylimiausias dalykas, o mano draugei kaip tik - mylimiausias dalykas BS. Tai juokais sakom, keisimės darbais, aš kryžiuoju, ji BS
QUOTE(Meka @ 2011 08 04, 15:40)
sveikutes..
Nenormaliai nuostabiai nerealiais paklaikusiai gražu