Jau kiek daug naujų grožių užderėjo.
QUOTE(Grafaite @ 2011 08 02, 12:42)
kuri spalva is dmc siuliuku yra sampanine
gal 746?
gal 746?
Na mano akimis žiūrint- galėtų ši būti.
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 01, 20:22)
Aš su pieštukiniais klijais klijuoju, lengviau, ir taip neperšlampa
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 02, 07:10)
Gražūs darbai. Patiko labai našlaitės ir man
Aš irgi klijavau su pieštukiniais klijais ir medžiagą, ir priešlapius. Puikiai gaunasi
Aš irgi klijavau su pieštukiniais klijais ir medžiagą, ir priešlapius. Puikiai gaunasi
Šias klijavau su pieštukiniais, viskas super gavos. Bet vat vakar akis badė neaprengta knygelė,o namie buvo tik lipalas, tai lipinau su juo Šiaip gerai gavos, paskirsčiau klijus, kad nebūtų pertekliaus, bet su popieriniais žyyymiai smagiau dirbt
Tvarkydama nuotraukų diskus radau ir savo pirmo siuvinuko nuotrauką - seilinukas pusseserės mergytei
Siuvinėtas prieš pusantrų metų. Neįsivaizduoju kas man tada sušvietė, kad sugalvojau daryti be BS'o: buvau įsitikinusi, kad bus gražiau Spalvas rinkau iš akies, nes neturėjau jokio supratimo apie sūliukus: pirkau visokių firmų (dabar pusės jų net konvertuoti į DMC be šansų) Gyveni žmogus ir mokaisi.
Dabar tik DMC pirksiu, nors ir kitais sūliukais darbelius fantastiškus galima išsiuvinėti. Likau sužavėta Sandrulės metrikiukais sesutėm - tokios švelnios spalvytės - puikiai parinktos
Kitų darbeliai irgi puikūs Šaunuolės, darbštuolės Aš vis dar meškiuką 'kamuoju"
Siuvinėtas prieš pusantrų metų. Neįsivaizduoju kas man tada sušvietė, kad sugalvojau daryti be BS'o: buvau įsitikinusi, kad bus gražiau Spalvas rinkau iš akies, nes neturėjau jokio supratimo apie sūliukus: pirkau visokių firmų (dabar pusės jų net konvertuoti į DMC be šansų) Gyveni žmogus ir mokaisi.
Dabar tik DMC pirksiu, nors ir kitais sūliukais darbelius fantastiškus galima išsiuvinėti. Likau sužavėta Sandrulės metrikiukais sesutėm - tokios švelnios spalvytės - puikiai parinktos
Kitų darbeliai irgi puikūs Šaunuolės, darbštuolės Aš vis dar meškiuką 'kamuoju"
Labai mielas seilinukas
Ne tau vienai atrodė, kad BSas nereikalingas Aš ir turiu tokių darbų. Dabar net keista, kad taip tada galvojau ir jį ignoravau
Ne tau vienai atrodė, kad BSas nereikalingas Aš ir turiu tokių darbų. Dabar net keista, kad taip tada galvojau ir jį ignoravau
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 15:59)
Tvarkydama nuotraukų diskus radau ir savo pirmo siuvinuko nuotrauką - seilinukas pusseserės mergytei
O čia kaip suprantu seilinukas kažkos specialus buvo.
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 02, 16:06)
Labai mielas seilinukas
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 02, 16:26)
O čia kaip suprantu seilinukas kažkos specialus buvo.
Paprasčiausias seilinukas kasdieniam naudojimui - pasiūtas taip, kad neperšlaptų: aida, plona klijuotė (balta staltiesė už pora litų iš maximos) ir balta medžiagytė. Turiu daug tokių pačių, tik vietoj aidos flanelė - gerai dėvisi (aš juos net virinu). Dabar ir pačiai įdomu pasidarė kaip dėvėjosi tas siuvinėtas Paprašysiu pusseserės nufotografuoti, jei dar turi
Noriu patarimo
Ant kokios spalvos lino gražiai žiūrėtųs Rp medukai
Natural tiksliai per tamsi Sewandse žiūrinėju, nes ebay nerandu nieko
Liną imčiau 32 cnt manau
rašo kryželių 322*176 ir ant 32 cnt gautųs 49,5 * 27 . Tai manau man užtektų gabaliuko, kur 50*70 Su medžiagos skaičiavimu, jos neturint man labai nesiseka
Gal Belfast linas, cream spalva
Natural tiksliai per tamsi Sewandse žiūrinėju, nes ebay nerandu nieko
Liną imčiau 32 cnt manau
rašo kryželių 322*176 ir ant 32 cnt gautųs 49,5 * 27 . Tai manau man užtektų gabaliuko, kur 50*70 Su medžiagos skaičiavimu, jos neturint man labai nesiseka
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 02, 16:54)
Noriu patarimo
Cream toks gan šiltas atspalvis, šviesiai rusvas. Aš šitam darbui rinkčiausi Platinum spalvą. Ji gerokai šviesesnė nei Natural, tokia tarsi šampaninė.
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 15:59)
mielas toks seilinukas
Seilinukas nuostabus
ar imanoma gauti ju "gatavu" t.y. pasiutu? nes pati pasiut nemokesiu Kvailas klausimas
ar imanoma gauti ju "gatavu" t.y. pasiutu? nes pati pasiut nemokesiu Kvailas klausimas
Pasirodysiu ir as. Siuvau ir siuvinejau savo mazajai, o po to taip dovanu. Nesiojasi gerai, ir skalbiant neblunka Siaip gera dovana palankynoms
timi O pasiuti tai yra daug nuorodu su iskarpomis tada jau pasidarai toki kokio tikrai nori
Bandziau ikelti foto, bet nepavyksta...
http://i269.photobuc.../NewFolder3.jpg