QUOTE(Laura81r @ 2011 07 29, 23:53)
na,zinote,nelabai turiu vaizduote,bet tos orchidejos kiek suprantu nera mazos(pats paveksliukas turiu galvoje)tai uz toki darba negauti nei 100lt...na ka as zinau...mano akys ir kupra brangiau kainuoja...nei per viena gala uz tokia kaina nesiuvineciau
jau nera darbu,bet cia irgi ne darbas,atsiprasau...
(cia tik mano asmenine nuomone)man siuvinejimas,kaip hobis,malonumas,relaksas,o uz tokus pinigus,tai tik pasiutimas imtu...geriau jau padovanoti
o ir kas tas simtukas siais laikais?nezinociau kur isleisti,kaip uz toki darba
atsiprasau,kad isikisau
Labai aciu uz palaikyma ir paskatinima nenuvertinti savo darbo! Aisku, kai pinigu truksta atrodo tiks ir tas 50 lt, bet darbo daug, o 50 lt tik karta i iparduotuve nueiti.. Sunkus musu laikai, bet nepasiduokim! kurkime grozius sau, dovanokime, o pardavimui siuvinekime ne uz dyka:) sekems visoms;)
Papildyta:
DAISIUKE, skraiste nuostabi!!!! Man labai grazu! svarbiausia-aiskai perskaitoma! super. Ir zodziai geri! ir atsiminimui bus. labai nuostabi mintis ir gerai ispildyta! super!
Murkse, saunuole kad jau Kaledoms ruosiesi-puiki mintis albumus daryti, mergyte grazute gavosi:) As tai mastau draugems maiselius apatiniams gaminti:) bus praktiskos dovaneles siais metais:)
Papildyta:
Atsiprasau, susipainiojau-skraiste -
3Zzz
Bet manau ir Diasiukes bus nepaprasta-tad pagyrimai is anksto:)