Zivutes salmukas, antra salmuka berniukui parodysiu rytoj, nes siuliuku pritrukau
Ir drauges mergytei ilgai uzsigulejes ir galu gale baigtas darbelis
Paskutinieji darbeliai NE-RE-A-LŪS
Laura, puikus salmukas
Laura
Labai labai ....musu kepuryte
Nu net nesitikejau kad visi mano norai bus išpildyti
Labai labai ....musu kepuryte
Nu net nesitikejau kad visi mano norai bus išpildyti
Šalmukas, tikrai labai jau gražus, ir toks šiltas bei mielas atrodo. į tokį ir aš galvą norėčiau įkišti
Aciu visoms
as asmeniskai ju nelabai megstu O cia dar isukis jiems isiuti pamusala, nes tada isiuvius galva nelenda, tenka mastyt visokius variantus
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 11 04, 21:35)
Šalmukas, tikrai labai jau gražus, ir toks šiltas bei mielas atrodo. į tokį ir aš galvą norėčiau įkišti
as asmeniskai ju nelabai megstu O cia dar isukis jiems isiuti pamusala, nes tada isiuvius galva nelenda, tenka mastyt visokius variantus
QUOTE(Laura_online @ 2012 11 04, 23:33)
Aciu visoms
aš juos mėgstu, tik, kad dar megzti neišmokau. o pamušalą įsiūti tikrai manau iššūkis, bet Jūs su juo tai tikrai jau susitvarkysite
*Živutė* berniuko salmukas drakoniukas
GROŽIS
QUOTE(*Živutė* @ 2012 11 09, 18:32)
Ačiū už nuotraukytes Berniukui idealiai prie striukes tinka
Mergaitei kaip jau kalbejom AZ, siuskite apmegsim veiduka placiau ir bus liuks Kitas variantas isemus fleesini pamsuala, kepure butu tampri, nes is principo ta violetine megsta dvigubu vilnos siulu, tai silta ir be pamusalo. Bet kuriuo atveju laukiu Jusu AZ
paprastutis bet labai siltas is vilnos siuliuku komplektukas mamytei MEET