Mes rugpjucio menesi atostogavome LYDA hotel viesbutyje. Labai patiko kelione ir viesbutis. Labai skanus maistas, yra nemazas pasirinkimas. Gal ko truko, tai kazkokiu daugiau pramogu vakare, animacijos. Bet siaip viskas liuks Nelabai grazus pliazas tas, kuris mums prieklause, bet mes labai greitai issprendem ta problema, paeidami truputi kairiau
Prieš porą metų buvome apsistoję Joan-Beach viešbutyje Rethimno regione. Patiko, kad nedidukas, patogioje vietoje, arti jūros. Rekomendavome ne vienam važiuojančiam ir visiems patiko. Apskritai, kaip agentūroje mums aiškino, ir kuo patys vėliau įsitikinome, Heraklionas ir Lasitis yra skurdesni regionai, Rethimnas ir Chanija - prabangesni. T.y. Tos pačios klasės viešbutis Heraklione bus prastenis nei Rethimne.
QUOTE(Basute* @ 2011 09 20, 10:04)
Prieš porą metų buvome apsistoję Joan-Beach viešbutyje Rethimno regione. Patiko, kad nedidukas, patogioje vietoje, arti jūros. Rekomendavome ne vienam važiuojančiam ir visiems patiko. Apskritai, kaip agentūroje mums aiškino, ir kuo patys vėliau įsitikinome, Heraklionas ir Lasitis yra skurdesni regionai, Rethimnas ir Chanija - prabangesni. T.y. Tos pačios klasės viešbutis Heraklione bus prastenis nei Rethimne.
prieš savaite laiko iš jo gryžome. Labai normalus viešbutukas. Tvarkinga, švaru ir gera vieta. Tikrai jei bus galimybė į tą patį viešbutuką važiuosiu
Aš noriu parekomenduoti ir labai labai pagirti viešbutį Aquis Arina Sand 4*. Super viešbutis, maistas, švara visur, na ir daug daug įv. pliusų. Aš tikrai rekomenduoju ši viešbutį. Atostogavom šį rugpjūtį su 5 metų dukryte. Drasiai keliaukit ten su vaikais.
QUOTE(AAA @ 2011 09 21, 16:46)
Aš noriu parekomenduoti ir labai labai pagirti viešbutį Aquis Arina Sand 4*. Super viešbutis, maistas, švara visur, na ir daug daug įv. pliusų. Aš tikrai rekomenduoju ši viešbutį. Atostogavom šį rugpjūtį su 5 metų dukryte. Drasiai keliaukit ten su vaikais.
Mes irgi jame buvom. Su vaikais ten super, nes juros krantas l.geras, smeliukas. Maistas irgi geras, animacija normali. Siaip tikrai visai nieko, tiki iki miestuko reikia kokiu 15 min eiti.
As prieš metaus buvau apsistojus šiame viešbutyje, tai po to irgi visiems jį rekomenduoju. Ir vieta, ir apts viesšbutis labia patiko.
Gal turit patirties su viešbučiu SIRENS BEACH & VILLAGE, jis yra Malijoj ?
QUOTE(guruguru @ 2011 12 01, 15:32)
Ieškom kelionės, tiksliau, jau pasirinkom Kretą. Radau man patinkančius viešbučius. Ir tokie jie man panašūs, nežinau, kurį čia rinktis. Gal patartumėt? Gal kas esat buvę? Renkuosi tarp Iberostar Creta Panorama ir Iberostar Creta Marine. Važiuosim su vaiku (10 metų).
mes buvome Iberostar Creta Panorama
ar gali ten buve papasakoti, ar yra galimybe parkuoti issinuomota automobili????nes zadam nuomotis masiniuka ir vazineti visur patys
Sveikos keliautojos pagaliau ir mes su vyru atradom laiko vykti meducio kopineti taigi issirinkom Kreta, bet niekaip negalim issirinkti viesbucio agenturoje labai siulo Arminda Hotel & SPA o mums tai pirma kelione, todel esam visai zali ir nezinom kaip pasirinkti viesbuti, taip kad netektu sumoket pinigeliu ir gailetis. Nepasitikiu vien agenturos darbuotojos atsiliepimais, todel noriu kad kas nors buves siame viesbuti papasakotu ispudzius labai padetumete