Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 29, 13:41)
megaitės , nu čia jau darosi visai neįmanoma doh.gif  po ofiso langu kepa šašlykus, o aš šiandien be pietu, o dar stovi TEO autobusas ir čia žmonės (dauguma be balso) karaoke dainuoja ...  fear.gif  kas nors nušaukit mane...nu čia jau ne darbo atmosfera

cia zenklas, kad jau reikia baigti darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 29, 14:41)
megaitės , nu čia jau darosi visai neįmanoma doh.gif  po ofiso langu kepa šašlykus, o aš šiandien be pietu, o dar stovi TEO autobusas ir čia žmonės (dauguma be balso) karaoke dainuoja ...  fear.gif  kas nors nušaukit mane...nu čia jau ne darbo atmosfera

kur tu ten sedi gal siandien pro sali praejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 29, 14:18)
kur tu ten sedi gal siandien pro sali praejau ax.gif

o tu Klaipėdoj? bigsmile.gif kaip tik už TEO autobusiuko yra pastatas 7 aukštu, tai ten
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 29, 13:44)
*o tu mergyt nenori pas gine pasirodyti, kad paziuretu ar nera cistu, jei bus, ka nors priskirs, o jei nebus, tai galesi nereaguoti is skausmeliu, nes zinosi kad cia stimuliacijos  4u.gif man kai skaudejo as tai galvojau kad cia normalu, nes auga daugiau foliu  4u.gif
** jooo, zinok kaip tik siandien galvoju, mesiu as ta IUI tema, nes parkiu ir taip pakanka.... bet veliau galvoju, nu ka... nesutampa nesutampa... paprasciausiai pasirinksiu i tai kas man skausminga nekreipti demesio ir bendrauti su likusiais nariais, kuriu cia pilna ir nuostabiu, aciu mergaites labai uz palaikyma, tikrai kartais labai gera zinoti, kad yra likimo draugiu, kurios supranta ir palaiko ir kurios gali paguosti ir kurias pati gali bet kada paguosti friends.gif group.gif:
as irgi pries mmmm geriau citramono, nes viena diena labai skaudejo galva... jau buvau prisisvaigus kad cia irgi vienas is  nestuke.gif pozymiu  doh.gif

Pasirodyčiau, jei būtų taip paprasta, bet mano klinikoj reikia mėnesį laukti arba imti mokamą konsultaciją, su echo išeina beveik 100 Lt, o esu beveik tikra,kad man nieko nepasakys, jau šiandien nebeskauda, jei dar bus negerai, tai nueisiu kitą savaitę kaip nors kur nors. Žiūrėsiu per savaitgalį, kas čia toliau bus 4u.gif Bet realiai neturėtų tų cistų būti,kai darė IUI, buvo vienas didelis folis, o kiti,kurie turėjo užaugti, buvo visiškai sunykę, iš principo jų net nesimatė. tas vienas tikrai ovuliavo, tai mano supratimu, neturėtų būti kažko likę g.gif
O dėl viso kito..Imk daug 4u.gif ir nesugalvok niekur bėgti 4u.gif

QUOTE(Itrea @ 2011 07 29, 14:14)
Merginos, gal pasakysit ar svarbu kurioje dienos dalyje leistis gonali? Kazkaip gines nepaklausiu  blush2.gif

Man sakė, kad visiškai nesvarbu, kuriuo metu, tik greai būtų maždaug tuo pačiu metu kasdien. Aš leisdavausi ryte prieš darbą.
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 29, 14:14)
o as tai jau nebegaliu, siandien ketvirta diena mm, bet jau skausmeliai ujujui. Stengiuos be vaistuku apsieit, bet jau buna momentu , kad galvoju ikalsiu tabletka. Kazkaip labai nenoriu as tu vaistu ir taip uztenka, bet jei nebegalesiu kentet teks kalt.

man irgi pasigyriau, bet jau pradejo riesti, einu vaistu doh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 29, 14:32)
O dėl viso kito..Imk daug  4u.gif  ir nesugalvok niekur bėgti 4u.gif

4u.gif friends.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, priimkit ir mane į Jūsų gražų būrelį, vakar padarė pirmą IUI, tikiuosi viskas bus ok, vyručio turtas sakė liuks, bus iš karto DU biggrin.gif , tik va gydytoja nuo rytojaus liepė pradėti gerti duphaston 10 d po 2 tab., bet pasiskaičiau info lapelį ir jūsų info, tai tipo aš jį turėčiau gerti iki kol pasirodys mm... nu nu padėkit kaip čia gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 29, 15:23)
o tu Klaipėdoj?  bigsmile.gif  kaip tik už TEO autobusiuko yra pastatas 7 aukštu, tai ten

taip buvau kol prie daktares reikejo tai po muge pavaikstinejau.jei viskas gerai man antradieni 5 IUI
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 07 29, 15:01)
bet pasiskaičiau info lapelį ir jūsų info, tai tipo aš jį turėčiau gerti iki kol pasirodys mm... nu nu padėkit kaip čia gaunasi g.gif

man pirmakart geriant dufa atejo mm pacios, o dabar tik nusileidus krauja nutraukiau ir mm po biski is leto ateidineja.. (neteisybe kurios sake, kad nutrauksu dufa ateina kita diena). tai iseina taip, kad geri tol kol sueina tavo dvi sav, tada jeigu nera mm nusileidi krauja arba nt pasidarai, jeigu teigiama geri toliau , o jeigu neigiama nebegeri.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 29, 15:19)
man pirmakart geriant dufa atejo mm pacios, o dabar tik nusileidus krauja nutraukiau ir mm po biski is leto ateidineja.. (neteisybe kurios sake, kad nutrauksu dufa ateina kita diena).  tai iseina taip, kad geri tol kol sueina tavo dvi sav, tada jeigu nera mm nusileidi krauja arba nt  pasidarai, jeigu teigiama geri toliau , o jeigu neigiama nebegeri.

na bet man gaunasi, kad dufa aš geriu iki 08-08, o jeigu neprasideda mm, tai gine liepe atvažiuoti 08-12 kraujuka nuleisti... šiaip mm pas mane tikslios ir jos turėtų būti 08-13 g.gif kažkas čia ne taip man su tuo dufo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 07 29, 15:28)
na bet man gaunasi, kad dufa aš geriu iki 08-08, o jeigu neprasideda mm, tai gine liepe atvažiuoti 08-12 kraujuka nuleisti... šiaip mm pas mane tikslios ir jos turėtų būti 08-13  g.gif  kažkas čia ne taip man su tuo dufo schmoll.gif

nesuprantu, nu jau antra mergyte, kodel tik 10 d. gerti, gerti iki kraujo pridavymo (kraujas priduodamas geriausia 12DPI jei leidai ovitreli, jei ne - tai gali jau ir 10 DPI), o jei anksciau ateis mmm tai tik tada nutraukti
jei ne paslaptis kur darei IUI, itrauksiu i sarasiuka

boruziukas1 nu vse, gausi lupt, kodel neparasiai , galejai kavos atsigerti uzeiti, mano "bare" siandien karaoki vakaras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 29 liepos 2011 - 14:37
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 29, 10:39)
o man galvos skausmas astreja , nezinau ka daryti ar vaista gerti ?????? unsure.gif

aišku, gerk, tikrai nepakenks. mano draugei, kuriai būdavo žiauri migrena, ginė leido gerti nuo galvos skausmo ibumetina visą nėštumo laiką, nes sakė, kad nieko gero ir nuo to kentėjimo, išsisikiria tada kažkokios cheminės medžiagos nuo skausmo į kraują, ir jos lygiai tiek pat kenkia, kiek vaistai. o čia jei ir užkibo kažkas (pas tave man rodos 10 DPI), tai dar tarp tavęs ir vaisiaus nėra susiformavusios pilnai bendros kraujotakos, taip kad nekentėk tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Itrea @ 2011 07 29, 10:57)
Keista, bet kai vakar nuejau i VK  tai ir daktare ir seseles matyt mane, kad busiu labai nusiminus, nes ziurejo i mane uzjaucianciom akim ir kartu nustebusiom, nes as sypsojaus. As tiesiog norejau kad paziuretu ar viskas tvarkoje ir vel kibti i darbus. Tai kas buvo-buvo. Pirmadieni isverkiau su pasikukciojimais. Bet dabar noriu judeti i prieki. Gine gal galvojo, kad pertraukos noresiu, bet as sakiau jei galima-dirbam  biggrin.gif kai isejau tai ir palikau jas tokias biski pasimetusias  lotuliukas.gif 
nu as toks zmogus, ieskau teigiamu pusiu, jau kai sunku issibliaunu, issirekiu ir kita diena vel pakilu su naujom viltim. Nezinau, gal kada ir mane palaus visiskai, bet kolkas  laikausi ir tikiu. To ir visoms linkiu mirksiukas.gif Nepasiduokim, nes jei viena kart palusi, tai paskui seks ir antras, trecias ir ketvirtas....
Pamenat ta pasaka apie ziemos veja, kuris norejo susaldyti zmogu. Bet sis dirbo ir jam vis buvo karsta? ... tai taip ir mes dirbkim ir neleiskim tam vejui musu susaldyti wink.gif

SAUNUOLĖ drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 29, 16:36)
nesuprantu, nu jau antra mergyte, kodel tik 10 d. gerti, gerti iki kraujo pridavymo (kraujas priduodamas geriausia 12DPI jei leidai ovitreli, jei ne - tai gali jau ir 10 DPI), o jei anksciau ateis mmm tai tik tada nutraukti
jei ne paslaptis kur darei IUI, itrauksiu i sarasiuka

boruziukas1 nu vse, gausi lupt, kodel neparasiai , galejai kavos atsigerti uzeiti, mano "bare" siandien karaoki vakaras  lotuliukas.gif

nu nepagalvojau kad tu taip netoli esi ax.gif
Atsakyti