QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 29, 13:44)
*o tu mergyt nenori pas gine pasirodyti, kad paziuretu ar nera cistu, jei bus, ka nors priskirs, o jei nebus, tai galesi nereaguoti is skausmeliu, nes zinosi kad cia stimuliacijos
man kai skaudejo as tai galvojau kad cia normalu, nes auga daugiau foliu
** jooo, zinok kaip tik siandien galvoju, mesiu as ta IUI tema, nes parkiu ir taip pakanka.... bet veliau galvoju, nu ka... nesutampa nesutampa... paprasciausiai pasirinksiu i tai kas man skausminga nekreipti demesio ir bendrauti su likusiais nariais, kuriu cia pilna ir nuostabiu, aciu mergaites labai uz palaikyma, tikrai kartais labai gera zinoti, kad yra likimo draugiu, kurios supranta ir palaiko ir kurios gali paguosti ir kurias pati gali bet kada paguosti
:
as irgi pries mmmm geriau citramono, nes viena diena labai skaudejo galva... jau buvau prisisvaigus kad cia irgi vienas is
pozymiu
Pasirodyčiau, jei būtų taip paprasta, bet mano klinikoj reikia mėnesį laukti arba imti mokamą konsultaciją, su echo išeina beveik 100 Lt, o esu beveik tikra,kad man nieko nepasakys, jau šiandien nebeskauda, jei dar bus negerai, tai nueisiu kitą savaitę kaip nors kur nors. Žiūrėsiu per savaitgalį, kas čia toliau bus
Bet realiai neturėtų tų cistų būti,kai darė IUI, buvo vienas didelis folis, o kiti,kurie turėjo užaugti, buvo visiškai sunykę, iš principo jų net nesimatė. tas vienas tikrai ovuliavo, tai mano supratimu, neturėtų būti kažko likę
O dėl viso kito..Imk daug
ir nesugalvok niekur bėgti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 29, 14:14)
Merginos, gal pasakysit ar svarbu kurioje dienos dalyje leistis gonali? Kazkaip gines nepaklausiu
Man sakė, kad visiškai nesvarbu, kuriuo metu, tik greai būtų maždaug tuo pačiu metu kasdien. Aš leisdavausi ryte prieš darbą.