Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(chuchundra @ 2011 07 28, 22:58)
As tai stebiuosi, kol organizmas buvo nepaliestas vaistu, tai jausdavau kazkoki veiksma, o dabar bandau isijaust ir nieko...ar as dar gyva????!!!!! bigsmile.gif
jrigu dar rasai cia - gyva biggrin.gif

QUOTE(Kani @ 2011 07 29, 01:00)
drinks_cheers.gif man toks pat salutinins poveikis. Tik as ne Dupha or PRG zvakutes vartoju. Pirmomis dienomis VISKAS ir VISI nezmoniskai erzina. Rodos su visais tik norisi pyktis ir ant visu toks siutas ima, kad kartais net apsibliaunu. Siaubas- vyras jau seniai suprato, kad pirmomis PRG vartojimo dienomis jam nebus ramybes- nes as prarandu sveika prota...  doh.gif Siaip labai apsunkina tas gyvenima, jau geriau kokie papai skaudetu... Aciu dievui po 1-2 dienu vartojimo visi marazmai praeina. Gyd sake, kad cia labai daznas salutinins poveikis, o ypac jeigu PRG dar vartoji zvakutem.  Grozis.

Grozis neeilinis. Tikiuosi, vyras supranta, kad tai vaistai? Ar bega kur nors?

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 29, 03:53)
Maidenana, prasau taves, nesikarsciuok del tu, kurios labai pergyvena, ne visiem zmonem padeda, tokia taktika (bausme uz bloga elgesi) kitiem reikia isgyventi tas blogas emocijas, pasipasakoti apie savo jausmus kam nors ir tik tada atlėgsta, visi mes skirtingi, visos cia atėjusios tikisi supratingumo, bukime supratingos, atlaidzios viena kitai  blush2.gif
taigi as nesikarscioju smile.gif pasipasakoti visada prasome ir ne visos atsiseda ant suolelio jeigu blogai. Visos turi viena para laiko issibliauti smile.gif o po to - nini. dirbti toliau. Paliudeti visada galima, tik ne iki nusipaliudejimo... 4u.gif

QUOTE(jrgt @ 2011 07 29, 07:57)
as jauciu, kad ji klausia, del to, nes yra toks prietaras, kad nesciai tas pirmas 12ka sav negalima kirptis plauku, nes jei nukerpa plaukus - zirniukas pabega.. na cia prietaras ir prietaringi zmones to laikosi (as pvz  blush2.gif )
blink.gif
tai gal tada reikia visada kirptis pries IUI?

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 29, 08:10)
tai tegul nekerpą o tik padaro šukuosena vestuvėms  mirksiukas.gif , manikiūrą, pedikiūrą, masažus ir t.t.  biggrin.gif

LABAS RYTAS
nu ką pas mus pajūryje judėjimas, tik kad per tas jūros šventės neprivažiuoti į darbą (darbas mano pačiam centre, įvykio sūkuryje), bet vienas geras dalykas, kai išeinų iš pastato ir už 1m palapinę stato  lotuliukas.gif , turim nuosava bariuką
Kaip fainiai. Man i kanto g. reikia dasibrauti - kokiu budu stebuklinguoju, as neisivaizduoju. Papasakosiu bajeri. Pries mano tevu namus yra nakvines namai. Tai vakar ju kiemelyje buvo dainos ir "upeliai". Stovejo didelis autobusas su vokiskais numeriais ir vokisku dainu buvo. Tai tevas sako - zek, pas musu bomzus vokiski bomzai atvaziavo juros svente svesti..

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 29, 09:00)
Nu kaip čia  negalvosi....nu juk suprantat blush2.gif aš tiek prasikankinusi esu praeityje su cistom kad ooooo doh.gif o čia kaip ir jūs visos bandai tikėtis " stebūklu"... nes man traukinukas gali tutuuuu nuvažiuoti... mastau.gif

tu tik nebijook, nes traukinukas be taves niekaip nenuvaziuos, nes tai tavo traukinukas mirksiukas.gif Tu man Agiute primeni - vat ana irgi paranojike didziausia. biggrin.gif
Atsakyti
na ką - pas mane 9 DPI, pojūčiai panašūs kaip pas gitana36. vakar pamaudė smarkiai pilvo apačią ir vieną šoną (tą, kur buvo ovuliacija), vakar ir šiandien jau pradeda skaudėt krūtinę, ir vis stipriau tinsta - kaip ir prieš kiekvienas mmm tokiu laiku. kol kas jokių kitokių pojūčių nėra, kurie prognozuotų ką nors įdomesnio nei mmm biggrin.gif dėl įdomumo pasimatavu BT - 37,1. man kristi BT paprastai pradeda 1-2 dienas prieš mmm. stebim toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 29, 11:07)
na ką - pas mane 9 DPI, pojūčiai panašūs kaip pas gitana36. vakar pamaudė smarkiai pilvo apačią ir vieną šoną (tą, kur buvo ovuliacija), vakar ir šiandien jau pradeda skaudėt krūtinę, ir vis stipriau tinsta - kaip ir prieš kiekvienas mmm tokiu laiku. kol kas jokių kitokių pojūčių nėra, kurie prognozuotų ką nors įdomesnio nei mmm biggrin.gif  dėl įdomumo pasimatavu BT - 37,1. man kristi BT paprastai pradeda 1-2 dienas prieš mmm. stebim toliau mirksiukas.gif

o man galvos skausmas astreja , nezinau ka daryti ar vaista gerti ?????? unsure.gif
Atsakyti
Keista, bet kai vakar nuejau i VK tai ir daktare ir seseles matyt mane, kad busiu labai nusiminus, nes ziurejo i mane uzjaucianciom akim ir kartu nustebusiom, nes as sypsojaus. As tiesiog norejau kad paziuretu ar viskas tvarkoje ir vel kibti i darbus. Tai kas buvo-buvo. Pirmadieni isverkiau su pasikukciojimais. Bet dabar noriu judeti i prieki. Gine gal galvojo, kad pertraukos noresiu, bet as sakiau jei galima-dirbam biggrin.gif kai isejau tai ir palikau jas tokias biski pasimetusias lotuliukas.gif
nu as toks zmogus, ieskau teigiamu pusiu, jau kai sunku issibliaunu, issirekiu ir kita diena vel pakilu su naujom viltim. Nezinau, gal kada ir mane palaus visiskai, bet kolkas laikausi ir tikiu. To ir visoms linkiu mirksiukas.gif Nepasiduokim, nes jei viena kart palusi, tai paskui seks ir antras, trecias ir ketvirtas....
Pamenat ta pasaka apie ziemos veja, kuris norejo susaldyti zmogu. Bet sis dirbo ir jam vis buvo karsta? ... tai taip ir mes dirbkim ir neleiskim tam vejui musu susaldyti wink.gif
Atsakyti
kuku kukuskos 4u.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 28, 22:08)
duphas gali tureti toki salutini poveiki mirksiukas.gif mano atveju tai as buvau nerealiai pikta...rekdavau net ant svetimu zmoniu kurie neduok die pasimaisydavo nelaiku ir nevietoj

as galvojau, kad cia as tokia vriedna nuo visu nelaimiu pasidariau.... doh.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 29, 03:53)
Maidenana, prasau taves, nesikarsciuok del tu, kurios labai pergyvena, ne visiem zmonem padeda, tokia taktika (bausme uz bloga elgesi) kitiem reikia isgyventi tas blogas emocijas, pasipasakoti apie savo jausmus kam nors ir tik tada atlėgsta, visi mes skirtingi, visos cia atėjusios tikisi supratingumo, bukime supratingos, atlaidzios viena kitai

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Braskes 4u.gif
Penktadienis!!!!! thumbup.gif
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 29, 08:01)
jrigu dar rasai cia - gyva  biggrin.gif
* Grozis neeilinis. Tikiuosi, vyras supranta, kad tai vaistai? Ar bega kur nors?
** Kaip fainiai. Man i kanto g. reikia dasibrauti - kokiu budu stebuklinguoju, as neisivaizduoju. Papasakosiu bajeri. Pries mano tevu namus yra nakvines namai. Tai vakar ju kiemelyje buvo dainos ir "upeliai". Stovejo didelis autobusas su vokiskais numeriais ir vokisku dainu buvo. Tai tevas sako - zek, pas musu bomzus vokiski bomzai atvaziavo juros svente svesti..

* jo, nuo PRG ir as bunu ragana ziezula drinks_cheers.gif doh.gif

** thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
labai ačiū visoms už atsakymus, ne, O man nėra, manau, tikrai ir, deja, matau, kad greitai nebus:( išskyrų jokių, kitų požymių jokių, blyn, tas mano durnas organizmas taip reaguoja į tas stimuliacijas, kad nebežinau, ko tikėtis..vakar ir kitą šoną maudė, ir visą pilvą, dabar kol kas to šono neskauda, bet šiaip tai..nedetalizuosiu, čia ne neįgaliųjų temukė smile.gif , bet sveikata visai išsiderino, aš super jautri ir į viską reaguoju, + bijau, kad vėl išsitęs šitas ciklas, po stimuliacijos praeitą kartą mano ciklas 39 dienas truko doh.gif O pagal planus labai norėjosi, kad O nevėluotų, dabar vėl viskas griūna. Nu žodžiu.

Pupuk 4u.gif

Maidenana 4u.gif Suprask, ne visos yra tokios, kaip tu, žmonės skirtingi, vieniems spyris į subinę padeda, o kitiems pakenkia, nėra taisyklių, kiek laiko žmonės gali liūdėti, kiekvienas turi savo galimybes, savo terminus, savo charakterį, organizmo subtilybes, man kažkada irgi, deja, reikėjo tam tikrų vaistukų, ir ne dėl to, kad vat blioviau, kokia aš nelaiminga, o dėl to, kad prasidėjo miego sutrikimai, tris mėnesius beveik nemiegojau, skrandžio opos atsivėrė ir kiti dalykai, ir tai, deja, ne taip paprastai valdoma, tai kyla iš nervų sistemos, iš pasąmonės ir ne taip lengvai prie viso to prisikasama. ir tada reikia kitaip lipti iš duobės, ir išlipau, bet su tokiu požiūriu kaip tavo nebūčiau išlipus. Rašiau až Pupukui, bet jau dabar ir čia parašau, nes labai jau ilgai šita diskusija tęsiasi. Žmogus gali po tokio 'šalto dušo" tiesiog dingti iš SM (aš kažkada buvau taip bepadaranti), o juk šis forumas, man atrodo, skirtas pirmiausia tarpusavio pagalbai suteikti ir gauti, ar ne taip? man atrodo, mes galime tiesiog nereaguoti, jei žmogaus mąstymas ar reakcija nepatinka, tiesiog duoti balioną ir tiek. Man bent jau labai svarbus gyvenime suvokimas, kad visi žmonės skirtingi ir kad vieno žmogaus (tarp jų ir mano )nuomonė yra TIK to žmogaus nuomonė, nebūtinai visada teisinga ar absoliuti, o kartais ir nėra absoliučiai teisingų variantų, jų yra daug, įvairių ir visi yra vienodo "teisumo" ir turi vienodą teisę egzistuoti. taip iškalbinėdama Pupukui dėl vaistukų, tu ją "uždarai", kitą kartą bijos iš viso pasakyti kam nors, o tada žmogus gali pats vienas, bijodamas kam nors prasižioti, padaryti kokią nors nesąmonę, kuriai atgal kelio nebus ir niekas jo nesulaikys, nes nežinos. kiek tokių atvejų yra. Tu griežta, stipri, logiškai, šiek tiek "mechaniškai" žiūrinti į gyvenimą- ok, šaunu, bet yra kitokių žmonių ir jie turi teisę tokie būti, kaip tu turi teisę būti tokia, kokia tu esi. Ir Pupukui tokie "dušai" tik gilini krizę, žinau tai, nes aš pati tokia esu.
Pripyškinau, na, bet žinau, kad tu gi nepyksi, nebent man "dušo" duosi, bet aš jau nebe taip ir bijau cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 29, 11:39)
o man galvos skausmas astreja , nezinau ka daryti ar vaista gerti ?????? unsure.gif

gerk vaista. nieko blogo. man dr. sake, jeigu labai skauda pilva, galima isgert tablete nuo skausmo.

QUOTE(Itrea @ 2011 07 29, 11:57)
tai taip ir mes dirbkim ir neleiskim tam vejui musu susaldyti wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
megaitės , nu čia jau darosi visai neįmanoma doh.gif po ofiso langu kepa šašlykus, o aš šiandien be pietu, o dar stovi TEO autobusas ir čia žmonės (dauguma be balso) karaoke dainuoja ... fear.gif kas nors nušaukit mane...nu čia jau ne darbo atmosfera
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 29, 13:17)
*vakar ir kitą šoną maudė, ir visą pilvą, dabar kol kas to šono neskauda, bet šiaip tai..nedetalizuosiu, čia ne neįgaliųjų temukė
**Pripyškinau, na, bet žinau, kad tu gi nepyksi, nebent man "dušo" duosi, bet aš jau nebe taip ir bijau cool.gif

*o tu mergyt nenori pas gine pasirodyti, kad paziuretu ar nera cistu, jei bus, ka nors priskirs, o jei nebus, tai galesi nereaguoti is skausmeliu, nes zinosi kad cia stimuliacijos 4u.gif man kai skaudejo as tai galvojau kad cia normalu, nes auga daugiau foliu 4u.gif
** jooo, zinok kaip tik siandien galvoju, mesiu as ta IUI tema, nes parkiu ir taip pakanka.... bet veliau galvoju, nu ka... nesutampa nesutampa... paprasciausiai pasirinksiu i tai kas man skausminga nekreipti demesio ir bendrauti su likusiais nariais, kuriu cia pilna ir nuostabiu, aciu mergaites labai uz palaikyma, tikrai kartais labai gera zinoti, kad yra likimo draugiu, kurios supranta ir palaiko ir kurios gali paguosti ir kurias pati gali bet kada paguosti friends.gif group.gif:

QUOTE(jrgt @ 2011 07 29, 13:36)
gerk vaista. nieko blogo. man dr. sake, jeigu labai skauda pilva, galima isgert tablete nuo skausmo.

as irgi pries mmmm geriau citramono, nes viena diena labai skaudejo galva... jau buvau prisisvaigus kad cia irgi vienas is nestuke.gif pozymiu doh.gif
Atsakyti
Pupuk drinks_cheers.gif teisingai, visada galima ignoruoti tas zinutes kurios nepatinka wink.gif bet mes visos tau linkim tik gero , kaip ir pacios sau ir kitom ax.gif Viskas bus gerai, pamatysi wink.gif
o as tai jau nebegaliu, siandien ketvirta diena mm, bet jau skausmeliai ujujui. Stengiuos be vaistuku apsieit, bet jau buna momentu , kad galvoju ikalsiu tabletka. Kazkaip labai nenoriu as tu vaistu ir taip uztenka, bet jei nebegalesiu kentet teks kalt.

Merginos, gal pasakysit ar svarbu kurioje dienos dalyje leistis gonali? Kazkaip gines nepaklausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 29, 14:14)
Pupuk  drinks_cheers.gif  teisingai, visada galima ignoruoti tas zinutes kurios nepatinka wink.gif bet mes visos tau linkim tik gero , kaip ir pacios sau ir kitom  ax.gif Viskas bus gerai, pamatysi wink.gif
o as tai jau nebegaliu, siandien ketvirta diena mm, bet jau skausmeliai ujujui. Stengiuos be vaistuku apsieit, bet jau buna momentu , kad galvoju ikalsiu tabletka. Kazkaip labai nenoriu as tu vaistu ir taip uztenka, bet jei nebegalesiu kentet teks kalt.

Merginos, gal pasakysit ar svarbu kurioje dienos dalyje leistis gonali? Kazkaip gines nepaklausiu  blush2.gif

man visada daktare sakė gonal ar puregon vakare 21-22 leisti
Atsakyti