QUOTE(chuchundra @ 2011 07 28, 22:58)
As tai stebiuosi, kol organizmas buvo nepaliestas vaistu, tai jausdavau kazkoki veiksma, o dabar bandau isijaust ir nieko...ar as dar gyva????!!!!!
jrigu dar rasai cia - gyva QUOTE(Kani @ 2011 07 29, 01:00)
man toks pat salutinins poveikis. Tik as ne Dupha or PRG zvakutes vartoju. Pirmomis dienomis VISKAS ir VISI nezmoniskai erzina. Rodos su visais tik norisi pyktis ir ant visu toks siutas ima, kad kartais net apsibliaunu. Siaubas- vyras jau seniai suprato, kad pirmomis PRG vartojimo dienomis jam nebus ramybes- nes as prarandu sveika prota... Siaip labai apsunkina tas gyvenima, jau geriau kokie papai skaudetu... Aciu dievui po 1-2 dienu vartojimo visi marazmai praeina. Gyd sake, kad cia labai daznas salutinins poveikis, o ypac jeigu PRG dar vartoji zvakutem. Grozis.
Grozis neeilinis. Tikiuosi, vyras supranta, kad tai vaistai? Ar bega kur nors?
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 29, 03:53)
Maidenana, prasau taves, nesikarsciuok del tu, kurios labai pergyvena, ne visiem zmonem padeda, tokia taktika (bausme uz bloga elgesi) kitiem reikia isgyventi tas blogas emocijas, pasipasakoti apie savo jausmus kam nors ir tik tada atlėgsta, visi mes skirtingi, visos cia atėjusios tikisi supratingumo, bukime supratingos, atlaidzios viena kitai
taigi as nesikarscioju pasipasakoti visada prasome ir ne visos atsiseda ant suolelio jeigu blogai. Visos turi viena para laiko issibliauti o po to - nini. dirbti toliau. Paliudeti visada galima, tik ne iki nusipaliudejimo... QUOTE(jrgt @ 2011 07 29, 07:57)
as jauciu, kad ji klausia, del to, nes yra toks prietaras, kad nesciai tas pirmas 12ka sav negalima kirptis plauku, nes jei nukerpa plaukus - zirniukas pabega.. na cia prietaras ir prietaringi zmones to laikosi (as pvz )
tai gal tada reikia visada kirptis pries IUI?
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 29, 08:10)
tai tegul nekerpą o tik padaro šukuosena vestuvėms , manikiūrą, pedikiūrą, masažus ir t.t.
LABAS RYTAS
nu ką pas mus pajūryje judėjimas, tik kad per tas jūros šventės neprivažiuoti į darbą (darbas mano pačiam centre, įvykio sūkuryje), bet vienas geras dalykas, kai išeinų iš pastato ir už 1m palapinę stato , turim nuosava bariuką
Kaip fainiai. Man i kanto g. reikia dasibrauti - kokiu budu stebuklinguoju, as neisivaizduoju. Papasakosiu bajeri. Pries mano tevu namus yra nakvines namai. Tai vakar ju kiemelyje buvo dainos ir "upeliai". Stovejo didelis autobusas su vokiskais numeriais ir vokisku dainu buvo. Tai tevas sako - zek, pas musu bomzus vokiski bomzai atvaziavo juros svente svesti..LABAS RYTAS
nu ką pas mus pajūryje judėjimas, tik kad per tas jūros šventės neprivažiuoti į darbą (darbas mano pačiam centre, įvykio sūkuryje), bet vienas geras dalykas, kai išeinų iš pastato ir už 1m palapinę stato , turim nuosava bariuką
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 29, 09:00)
Nu kaip čia negalvosi....nu juk suprantat aš tiek prasikankinusi esu praeityje su cistom kad ooooo o čia kaip ir jūs visos bandai tikėtis " stebūklu"... nes man traukinukas gali tutuuuu nuvažiuoti...
tu tik nebijook, nes traukinukas be taves niekaip nenuvaziuos, nes tai tavo traukinukas Tu man Agiute primeni - vat ana irgi paranojike didziausia.