Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 28, 21:48)
norejau paklausti o kaip jus darot ar po IUI einat i kirpykla i grozio salona pasigrazint nes man po iui reikes vestuvese dalyvauti tai nesinori eit netvarkingai 4u.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar paklausk ar vaiksciuoti galima smile.gif aisku, galima. Net privaloma. Eik i vestuves, issipuosk, buk kaip esi ir pamirsk, kad darei IUI. Tiesiog atsipalaiduok. Iprastai gyvenk ir tiesiog neforsuok ivykiu. Kleckas ten be taves susipras kada ir kaip jam prisikabinti. O tavo reikalas - nevatryti jam streso.

QUOTE(chuchundra @ 2011 07 28, 21:54)
Gerai butu, jei poveikis dar keleta men. isliktu, bet man deja, kai si menesi nestimuliavo, tai ir apie O. galiu tik pasvajot, visiskas stilis. doh.gif

o del ko? fsh?

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 28, 21:57)
as net gelinius nagus darau, neziurint ar pries ar po IUI

as geliniu nedarau, bet dazau su gelishu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 28, 22:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dar paklausk ar vaiksciuoti galima smile.gif aisku, galima. Net privaloma. Eik i vestuves, issipuosk, buk kaip esi ir pamirsk, kad darei IUI. Tiesiog atsipalaiduok. Iprastai gyvenk ir tiesiog neforsuok ivykiu. Kleckas ten be taves susipras kada ir kaip jam prisikabinti. O tavo reikalas - nevatryti jam streso.
o del ko? fsh?
as geliniu nedarau, bet dazau su gelishu.

Ai, ta O. ne kiekviena men vyksta,tai kol kelis men.stimuliavo, tai vykdavo, o sitas nestimuliuotas ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 07 28, 22:40)
Ai, ta O. ne kiekviena men vyksta,tai kol kelis men.stimuliavo, tai vykdavo, o sitas nestimuliuotas ir viskas....

Na, as paziuresiu kas man bus poryt. Nes kazkaip isskiros keistos ir pagal OT ryskuma - O net nekvepia...
Atsakyti
As tai stebiuosi, kol organizmas buvo nepaliestas vaistu, tai jausdavau kazkoki veiksma, o dabar bandau isijaust ir nieko...ar as dar gyva????!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 28, 21:08)
duphas gali tureti toki salutini poveiki mirksiukas.gif mano atveju tai as buvau nerealiai pikta...rekdavau net ant svetimu zmoniu kurie neduok die pasimaisydavo nelaiku ir nevietoj doh.gif paskui kai nutraukiau net geda buvo prisimint kaip as elgiausi doh.gif

drinks_cheers.gif man toks pat salutinins poveikis. Tik as ne Dupha or PRG zvakutes vartoju. Pirmomis dienomis VISKAS ir VISI nezmoniskai erzina. Rodos su visais tik norisi pyktis ir ant visu toks siutas ima, kad kartais net apsibliaunu. Siaubas- vyras jau seniai suprato, kad pirmomis PRG vartojimo dienomis jam nebus ramybes- nes as prarandu sveika prota... doh.gif Siaip labai apsunkina tas gyvenima, jau geriau kokie papai skaudetu... Aciu dievui po 1-2 dienu vartojimo visi marazmai praeina. Gyd sake, kad cia labai daznas salutinins poveikis, o ypac jeigu PRG dar vartoji zvakutem. Grozis.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 28, 15:39)
Sveikos,
prašau pagalbos tų,kurioms po stimuliacijos likdavo cistų.  Ar skausmas panašus į ovuliacinį skausmą (aišku, kas jį jaučia). Ir kada skauda, kai ateina mmm skauda, ar vėliau?
Man žiauriai skauda šoną,bet ne taip, kaip per O ir iš viso šiek tiek kitoj vietoj, labiau priekyje. jau 12 cd, sakau, jei būtų likę cistų, jau turėjo anksčiau pradėt skaudėt, ką? Vakar kairėj pusėj skaudėjo, bet nedaug, tik maudė, šiandien dešinę plėšia tiesiog. Gal čia kažkas kito, pvz, koks smėlis šlapime, nežinau g.gif

nepergyvenk, as manau, kad tikrai ten viskas gerai, nestresuok, jei visgi neramu paskambink gyd. ir pasipasakos, manau tave tik nuramins mirksiukas.gif

Maidenana, prasau taves, nesikarsciuok del tu, kurios labai pergyvena, ne visiem zmonem padeda, tokia taktika (bausme uz bloga elgesi) kitiem reikia isgyventi tas blogas emocijas, pasipasakoti apie savo jausmus kam nors ir tik tada atlėgsta, visi mes skirtingi, visos cia atėjusios tikisi supratingumo, bukime supratingos, atlaidzios viena kitai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 28, 21:57)
net reikia, kad pakelti nuotaika

as jauciu, kad ji klausia, del to, nes yra toks prietaras, kad nesciai tas pirmas 12ka sav negalima kirptis plauku, nes jei nukerpa plaukus - zirniukas pabega.. na cia prietaras ir prietaringi zmones to laikosi (as pvz blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 29, 07:57)
as jauciu, kad ji klausia, del to, nes yra toks prietaras, kad nesciai tas pirmas 12ka sav negalima kirptis plauku, nes jei nukerpa plaukus - zirniukas pabega.. na cia prietaras ir prietaringi zmones to laikosi (as pvz  blush2.gif )

tai tegul nekerpą o tik padaro šukuosena vestuvėms mirksiukas.gif , manikiūrą, pedikiūrą, masažus ir t.t. biggrin.gif

LABAS RYTAS
nu ką pas mus pajūryje judėjimas, tik kad per tas jūros šventės neprivažiuoti į darbą (darbas mano pačiam centre, įvykio sūkuryje), bet vienas geras dalykas, kai išeinų iš pastato ir už 1m palapinę stato lotuliukas.gif , turim nuosava bariuką
Atsakyti
Sveikutes, na papasakosiu savo busena g.gif vakar iki velumos man kairį šoną taip mauste bet ne apačia o šona tai??? ir pilvukas kad gurguliavo....ooo??? šiandiena atsikeliau jau su galvos skausmu, gerai kad nelabai smarkus. ar tik ne vaistai man čia nesamonių bus pridarę????? o baisiausia kad bijau, o jai cistos atsiras ???( juk vis delto turejau endo...) schmoll.gif
Atsakyti
gitana, tu per daug galvoji ir reaguoji i kiekviena jausmeli. atsipalaiduok ir gyvenk kaip gyvenus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 29, 08:53)
gitana, tu per daug galvoji ir reaguoji i kiekviena jausmeli. atsipalaiduok ir gyvenk kaip gyvenus  4u.gif

Nu kaip čia negalvosi....nu juk suprantat blush2.gif aš tiek prasikankinusi esu praeityje su cistom kad ooooo doh.gif o čia kaip ir jūs visos bandai tikėtis " stebūklu"... nes man traukinukas gali tutuuuu nuvažiuoti... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 29 liepos 2011 - 08:03
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 29, 09:00)
Nu kaip čia  negalvosi....nu juk suprantat blush2.gif aš tiek prasikankinusi esu praeityje su cistom kad ooooo doh.gif o čia kaip ir jūs visos bandai tikėtis " stebūklu"... nes man traukinukas gali tutuuuu nuvažiuoti... mastau.gif

suprantama smile.gif bet reikia labai pasistengti kuo maziau nervuotis ir apie tai galvot. man gydytoja visuomet sako "iseini is mano kabineto ir pamirsk ko cia buvai, nes kitaip prasinervuosi tas dvi savaites". zinau, kad tai neimanoma, bet reikia gyvent kaip gyvenai, nes stresas labai kenkia. 4u.gif
Atsakyti