QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 28, 10:30)
sveikos merginos
tikrai kad.....
zmogus pergyveno tokias juodas dienas savo gyvenime, o tu dar pili druskos i zaizda ir gasdini....
ne, nu a turiu sakyti, kad vajej, kaip gerai viskas, jeigu gali buti negerai? tai tea medicininiai reikalai, tai ne wubu deliojimas su balioleneliais. Tu truputi neikerti nei manes nei mano logikos. Tai yra visiskai neikerti ir net nesupranti nei zodzio. Nevaisingumas - tai pragaro keliai, kuriuos eini ir eini tol, kol jie nepasibaigs. visi sie keliai skirtingi. Ir
vi-sa-da reikia nusiteikti is anksto, kad tau teks pereiti juos visus, pradedant hormonu tikrinimais, baigiant cistomis, persileidimais, vyro bloga sperma, miomomis, gimdos nuotraukomis, zolelemis, tamoksifenais, stimuliacijos, IUi, IVF, burtininkais, perfertilais, ir t.t. kai jau pradedi zaisti si ziauru zaidima, privalai pasiruosti, kad bus kliuciu, bus niuansu ir nebus taip kaip tu nori - bac ir yra tau vaikas. Nes mes zmones. Neprognozuojamas musu organizmas. Jeigu jau duotas sis kryzio kelias, tai ir eini ji. Diena is dienos, zingsnis po zingsnio. Priimant visus isbandymus, atsikeliant ir einant toliau. Ir kada sis pragaras baigsis - velniai zino, bet kada nors, viena grazia diena, kai tu to visiskai nelauksi ir nesitikesi, viskas bus praeityje ir pamatysi II ir jau niekur tas vaikas nebepabegs. Todel man ir pikta del panasiu isteriku. Nepavyko 2 IUI tau. Nu pavyks trecias. Nu penktas. Bet jis vistiek pavyks. Visada norisi greiciau. Bet tik apsisarvojant gelezine kantrybe, tik tada pasieksi rezultato. Ir nepades tau jokie vaistukai su psichologais.
QUOTE(Itrea @ 2011 07 28, 12:51)
Na va , as jau po vizito. Valosi viskas labai puikiai, viena puse jau beveik issivale. Si cikla tik stimuliuosim su clostu ir gonaliu. Ziuresim kas bus. Jei nepasiseks teks daryti apskritai pertrauka, del finansu. Bet tikiu, kad pasiseks
Tai pasakyciau, geros naujienos. Smagu, kad viskas graziai ten vyksta. Tik stimuliosit? Nebus IUI?
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 28, 15:39)
Man žiauriai skauda šoną,bet ne taip, kaip per O ir iš viso šiek tiek kitoj vietoj, labiau priekyje. jau 12 cd, sakau, jei būtų likę cistų, jau turėjo anksčiau pradėt skaudėt, ką? Vakar kairėj pusėj skaudėjo, bet nedaug, tik maudė, šiandien dešinę plėšia tiesiog. Gal čia kažkas kito, pvz, koks smėlis šlapime, nežinau
O tau negali buti O anksciau laiko? Gal po stimuliaciju pas tave keli foliai uzaugo? Juk issilaiko vaistu poveikis kokius 3 menesius.
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 28, 16:15)
ir aš labai noriu miegoti dienos metu, sekmadieni pragulėjau vos ne visą dieną, nežinau gal ir nuo dufo.
LABAS UOGYTĖS
Šiandien labai įtempta diena darbe, todėl tik dabar išlindau pasisveikinti.
O man kaip blogai ,
viduriu užkietėjimą turiu. Vakar suvalgiau kivi (pagal warwaros recepta) nieko
nieko nesakau. tyliu kaip zuvis. ir...rrrr. tau paskutinis IUI. prisimink.
O as nuo siandien OT gadinu. Aisku, dar anksti, ko ir noreti, 11 cd tik. O pagal visus paskaiciavimus sekmadieni. Bet man labai itartinai blankiai 11 cd ta antra juostele rodo. Berots, praeita cikla taip nebuvo.. Nu, rytoj paziuresiu. Jeigu O butu sekmadieni, tai rytoj turetu sviesti it sviesoforas ta antra juostele.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.