QUOTE(Kani @ 2011 08 18, 20:38)
Kaip graziai parasei. Man net biski palengvejo. Aciu tau uz tai. Ka as be jusu, mergaites, daryciau?
Man gine sake darytis tik 2 maximum 3 iui. Visur irgi taip internete parasyta, sako, kad jeigu po 3ju neuzkimba, toliau sansai sumazeja iki 2-3% per bandyma. Pagal ja, del tokiu procentu neverta net stengtis.
Nezinau, matau yra mergaiciu kurios pastoja ir po 6, ir po 9 ir po 12 (!!) iui, bet ju nedaug. Be to, labai as jau pavargau. Gal isiprasyciu kad vietoj siulomu 3ju, padarytu 4. Bet daugiau 4u tikriausiai nesidarysiu.
O kokios pas jus problemeles Ursule Elena jeigu ne paslaptis? Sorry jeigu jau rasei, bet as tingiu per visa foruma landziot dabar.
Ne paslaptis:) suprastėję vyro spermiukai
kiekis visada labai liuks, bet kažkas negerai ("kažkas" - nes neaišku, kodėl) su judrumu, ir buvo vienu metu didelė agliutinacija. logiškai galvojant, turėjo būt infekcija, bet po visokių tyrimų - visiškai nieko nerado. mano tyrimai kol kas visi geri, dar nedaryta yra LP iš tų tradicinių pagrindinių. GN nuotrauka visiškai gera. buvom labai nustebę, nes mano vyras iš pirmos santuokos turi sūnų 11 metų, tai galvojom, jam tikrai viskas gerai... gandrų laukiam 2 metus, metus - intesyviai (tyrimai, vitaminai, gydytojai, procedūros ir t.t.).
o mano ginė sako taip: darom 2-3 IUI, tada jei neužkimba - LP, ir tada dar galima bandyt 2-3 IUI. tai tavo ginės siūlomi max 4 IUI irgi logiška
na pabandyk dar bent 2 IUI (jei turi pinigų ir pakankamai laiko dėl amžiaus), dėl šventos ramybės, kad čia tikrai viską padarei, kas nuo tavęs priklauso. Visgi IVF jau rimtesnis dalykas...
o kokios pas jus problemos, jei galima klaust? irgi tingiu ieškot
ir kas tavo ginė? aš einu pas
Tvarijonavičienę į VK Kaune.
žinai, aš sau pasakiau taip - nervinsiuosi kiekvienam etape atskirai
ta prasme, dabar nervinuosi dėl būsimo 2 IUI, o kas ten toliau už jo - net negalvoju, pasinervinsiu, kai ateis laikas
o gal jis ims ir neateis, tai būsiu tik bereikalingai pilkąsias ląsteles sunaikinus
nes kai pradedi galvot apie programą maximum (IUI, IVF, snaigutės, ir t.t. ir t.t), tai stogas važiuoja... todėl taip toli nežiūriu, vis tikiuosi, kad neprireiks
palaipsniui apsipranti su mintim, kad "na gerai, dabar padarysim 2 ar 3 IUI..." ir ne taip baisu atrodo. baisiausia bus prisimint visa tai ateityje, kai žiūrėsim į savo vaikučius ir negalėsim patikėt, kad tiek iškentėjom, ir turėjom jėgų, ir kantrybės, ir ištvermės... taip kad laikykis
ir mes tave palaikysim
viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 08 19, 10:06)
Sveikos mielosios likimo draugės
vel grįžtu pas jus, priminsiu apie save
pirmasis mano IUI buvo balanžio mėn. Bandymas buvo nesėkmingas, o tada man atrodė, kad ir krutinė buvo padidejus, bet tikriausiai tai buvo mano fantazijos
nors ka čia gali žinoti gal taip ir buvo, gaila kad vyras buvo jau išvykes tai butu įvertinęs krutinės dydį
apie 12 diena po IUI sužinojau labi blogą žinią, apturėjau didelį šoką ir stresą ir kita dieną sulaukiau nelabūjų mmm... tai vat buvo tokia mintis pristojusi, kad gal žirniukas pabego dėl streso
bet ką jau darysi yra kaip yra, gal šis kartas bus sėkmingas.
Šiandien man 8 CD leksiu vakare pas S pasižūrėt kad ten pas mane darosi. Nuo antros CD 5-ias d. geriau Clostylbegyt, o nuo 4-tos leidausi nepamenu pavadinimo, nors ant plano raso gamalis ar gali but tosk pavadinimas
Po viziot pas S pasistengsiu parašyt, kaip ir kas.
o dabar kai parasiau sesesiu perskaytyt visą temą
Sėkmės , šį kartą turi pasisekt