Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 18, 16:26)
mano HCG 0.5  cray.gif

Boruziuk- paverk mergyt, kad palengvetu ir po to vel bandyk. Vis tiek turi pasisekt. group.gif

As irgi vakar NT sugadinau. O dar atsibudau 2 val nakties- ir negalejau uzmigt- tai galvoju, ai iki ryto dar toli, tai pasidarysiu NT, nuejau i tulika siaip nieko ir nesitikedama, bet vis tiek pamacius VEL ta susikta viena bruksni apsiblioviau kaip mazas vaikas. Aisku iki 5 val taip ir neuzmigau- negalejau apsiramint. Dabar sedziu darbe ir geriu kava, kad tik neuzmigciau prie kompo... Siaip aisku nuotaikos nera...

Darysiuos dar viena, gal 2 iui, ir po to nebsiterliosiu ir eisiu tiesiai prie ivf. Su tokia nelemta iui statistika, isvis geriau nieko nesitiket, kad po to taip skaudziai nereiktu nusivilt...

Beje, siryt del viso pikto nuejau nusileisti krauja, bet cia daugiau del formalumo, nes aisku nieko nesitikiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kani: 18 rugpjūčio 2011 - 17:37
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 18, 17:26)
mano HCG 0.5  cray.gif
vargsele.... siandien uztarnauta vyno taure... o rytoj - nauja diena, naujas planas...

QUOTE(Rudde @ 2011 08 18, 17:55)
Gero starto!  thumbup.gif
aaaacoi biggrin.gif

QUOTE(Kani @ 2011 08 18, 18:36)
Beje, siryt del viso pikto nuejau nusileisti krauja, bet cia daugiau del formalumo, nes aisku nieko nesitikiu...
nu a vdrug... o kada rezultatai? ryt ryte? ane?

Jezau, nu kas gi pagaliau bus pirma, kuri pades taska sitokiam nesekmiu laikotarpiui? Pusantro menesio nei vienos nestukes! Nu pakeikimas kazkoks... doh.gif doh.gif
Atsakyti
kazin jei nueisiu pas nauja daktare 5 cd ar prades stimuliacija
Atsakyti
Skaitau ir liudna darosi , ne vienos nestukes: verysad.gif Ir aš tesiu savo kelia bet dabar reikes farmonus subalansuoti jai iseis g.gif nuo stimuliacijos pakilo, tai turbut laukia pakaitine harmonu terapija cool.gif
Neliudekit mergaites , visada turi būti išeitis, taip manau, nors pačiai begalo sunku buvo po IUI( kai nieko), o dabar vėl kitos bėdos...............................
Papildyta:
mano HCG 0.5  cray.gif

Lailykis boruziuk, juk vistiek pasiseks, tik nenuleisk ranku: mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 18 rugpjūčio 2011 - 18:24
QUOTE(Kani @ 2011 08 18, 10:21)
Aciu visoms uz palakyma.

Bet va mano nuojauta buvo teisinga- antras iui nepasiseke. Pasidariau NT (praejus 14 dienu po IUI)- neigiamas. Labai liudna... Nu niekaip mum neiseina, ka bedarytumem... viskas buvo tiesiog idealu- foliai, gleivine, sperma- ir NIEKO...

Paverkiau trupuciuka, bet kol kas nepalengvejo  verysad.gif

verysad.gif 4u.gif paverk dar truputį jei reikia mirksiukas.gif labai gaila ir liūdna... 4u.gif bet susiimam ir pirmyn, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 18:16)
nu a vdrug... o kada rezultatai? ryt ryte? ane?

As linkus pasitiket nestumo testais ir savo nuojauta... blush2.gif Jau netgi nutraukiau progesterona...(uz tai prasom manes nebarti mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 18, 16:26)
mano HCG 0.5  cray.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 18, 18:37)
verysad.gif 4u.gif paverk dar truputį jei reikia  mirksiukas.gif labai gaila ir liūdna... 4u.gif bet susiimam ir pirmyn, ar ne?

Didziulis aciu uz palaikyma. Laukiu mmm dabar.
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 18, 18:26)
Skaitau ir liudna darosi , ne vienos nestukes: verysad.gif  Ir aš tesiu savo kelia bet dabar reikes farmonus subalansuoti jai iseis g.gif  nuo stimuliacijos pakilo, tai turbut laukia pakaitine harmonu terapija cool.gif
Neliudekit mergaites , visada turi būti išeitis, taip manau, nors pačiai begalo sunku buvo po IUI( kai nieko), o dabar vėl kitos bėdos...............................
Papildyta:

Lailykis boruziuk, juk vistiek pasiseks, tik nenuleisk ranku: mirksiukas.gif

As laukiau is taves ziniu! Kaaaaip gaila, kad pakilo FSH. O ka daktaras sako, su ta pakaitine hormonu terapija galima sumazint FSH? Kokios prognozes? Ka del ivf'o sako?

O ar dare miulero serum tyrima (ar anti-muller ar dar kazkaip panasiai vadinasi- gal kuri gali patikslint, arba pagooglink). Sis tyrimas daug tikslingiau parodo kiausialasciu rezerva negu FSH. Kas zino, gal FSH uzkiles del kitu priezasciu, o su kiausidem ir kiausialastem viskas ok? Ypac jeigu vyksta O.!!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 18, 17:36)
Darysiuos dar viena, gal 2 iui, ir po to nebsiterliosiu ir eisiu tiesiai prie ivf. Su tokia nelemta iui statistika, isvis geriau nieko nesitiket, kad po to taip skaudziai nereiktu nusivilt...

Suprantu, kad šiuo metu rankos nusviro... bet klausyk, dar 2 IUI taigi yra labai daug dar vilties. nežinau, ar paguos, bet aš tai taip galvojau, kai nesigavo 1 IUI - ačiū Dievui, dar turiu 5 galimybes... (turiu galvoj tas tradiciškai daromas 6 IUI prieš perėjimą prie IVF). tai dabar tau dar 4 galimybės liko mirksiukas.gif nežinau, kokia tavo situacija dėl amžiaus, bet jei dar leidžia biologinis laikrodis pažaist, tai išsiliūdėk, išsikentėk, opo to dar truputį susiimk ir pirmyn. kažkuriam nesulaukiančių gandro skyrelyje skaičiau posakį (anglų k., atsiprašau už vertimą buitinį) "Kai protas ir aplinkiniai sako "užteks", viltis tyliai šnabžda "na dar kartelį...". friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 18, 11:21)
Bet va mano nuojauta buvo teisinga- antras iui nepasiseke.

verysad.gif 4u.gif

mano HCG 0.5  cray.gif

verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 18, 19:20)
kazin jei nueisiu pas nauja daktare 5 cd ar prades stimuliacija

5c.d. gali pradet saulyt....
nu kas cia per nesamones darosi, piktumas uzejo gun_bandana.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif boruziukui ...saunole kad is kart kibi i darbus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 18 rugpjūčio 2011 - 20:11
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 18, 19:32)
Suprantu, kad šiuo metu rankos nusviro... bet klausyk, dar 2 IUI taigi yra labai daug dar vilties. nežinau, ar paguos, bet aš tai taip galvojau, kai nesigavo 1 IUI - ačiū Dievui, dar turiu 5 galimybes... (turiu galvoj tas tradiciškai daromas 6 IUI prieš perėjimą prie IVF). tai dabar tau dar 4 galimybės liko  mirksiukas.gif nežinau, kokia tavo situacija dėl amžiaus, bet jei dar leidžia biologinis laikrodis pažaist, tai išsiliūdėk, išsikentėk, opo to dar truputį susiimk ir pirmyn. kažkuriam nesulaukiančių gandro skyrelyje skaičiau posakį (anglų k., atsiprašau už vertimą buitinį) "Kai protas ir aplinkiniai sako "užteks", viltis tyliai šnabžda "na dar kartelį...".  friends.gif

Kaip graziai parasei. Man net biski palengvejo. Aciu tau uz tai. Ka as be jusu, mergaites, daryciau?friends.gif

Man gine sake darytis tik 2 maximum 3 iui. Visur irgi taip internete parasyta, sako, kad jeigu po 3ju neuzkimba, toliau sansai sumazeja iki 2-3% per bandyma. Pagal ja, del tokiu procentu neverta net stengtis.

Nezinau, matau yra mergaiciu kurios pastoja ir po 6, ir po 9 ir po 12 (!!) iui, bet ju nedaug. Be to, labai as jau pavargau. Gal isiprasyciu kad vietoj siulomu 3ju, padarytu 4. Bet daugiau 4u tikriausiai nesidarysiu.

O kokios pas jus problemeles Ursule Elena jeigu ne paslaptis? Sorry jeigu jau rasei, bet as tingiu per visa foruma landziot dabar.
Atsakyti