Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indry @ 2011 08 18, 12:46)
Tai labai geri pozymiai smile.gif  smile.gif  smile.gif , nera mmm plius persalimo pozymiai. Man panasu kad bus nestuke.gif
Zuiky-puiky.... As grinai persalau, skauda gerkle, varva nosis. Skersveji pagavau. O tai, kad busiu nestuke.gif tai as net neabejoju - kada nors vistiek busiu, tik laiko klausimas.

QUOTE(indreT @ 2011 08 18, 12:50)
as kaip suprantu mmmm ateina +- po 14 - 16 dienu nuo ov.
Tai kada tau buvo ov tai + 14-16 dienu ir tada jau pradedi stebet. veluoja / neveluoja.

Manau ta pati istorija su nestumo testu. manau nuo ov praejus 14 dienu jau rodytu.

Nzn ar kalusimus supratau teisingai smile.gif Gal atsakiau ir ne i tema smile.gif

Mano ov buvo 13cd. Kaip tik tuo laiku buvau pas gine tartis del IUI. Ji paziurejo ir sako ovuleve jau arba db ovuliuoja. Man ir iskyros buvo vaisingos ir maudimai. Tai taip iseina kad prie 13cd pridejus vidurki 15cd, tai sigti tureciau +- 28cd (uz savaites). Hmmm. ankstokai. nes paprastai pas mane 34-37 dienos ciklas. Nu ziuresiu kaip bus. nes lb jau laukiu tu mmm, kad galeciau startuoti su IUI.
Dar kaip tycia skauda pilva po ov dabar visas dienas. diegia, skauda ir iskyros. hmmmm

O gal vizgi gali ir zenkliai daugiau dienu but po ov?

Supratai mane visiskai teisingai, aciu uz paaiskinima. Tik as visada (nu gal kaimiskai nuskambes) maniau, kad O ne/buvimas niekaip neitakoja ciklo trukmes. Vat man todel ir kilo tokie klausimai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 14:08)
Tik as visada (nu gal kaimiskai nuskambes) maniau, kad O ne/buvimas niekaip neitakoja ciklo trukmes.

Kaip del Ov nebuvimo nzn.
Gali but kad ir neitakotu trukmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 18, 13:13)
Kaip del Ov nebuvimo nzn.
Gali but kad ir neitakotu trukmes smile.gif

tada as trecia diena veluoju - cia pagal mano supratima
sulaukti mmm tureciau apie pirmadieni - cia pagal tavo supratima

tuoj, merginos darbus baigs pakonsultuos kaip cia is tikruju turetu buti.. nes as susimakalavau. Kas per velnias sis zmogaus organizmas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 12:18)
tada as trecia diena veluoju - cia pagal mano supratima
sulaukti mmm tureciau apie pirmadieni - cia pagal tavo supratima

tuoj, merginos darbus baigs pakonsultuos kaip cia is tikruju turetu buti.. nes as susimakalavau. Kas per velnias sis zmogaus organizmas..  doh.gif

Jei O buvo savaite vėliau, nei įprastai, tai ir mmm turėtų ateiti savaite vėliau 4u.gif

Antra ciklo fazė, t.y. ta po ovuliacijos, visada turėtų būti +/- to paties ilgio. 4u.gif
T.y. jei tavo ciklas yra apie 28d., O būna apie 14cd, tai tavo ciklo antros fazės ilgis yra apie 14 dienų. Jei O šįkart suvėlavo ir buvo tik 21cd, tai ciklas turėtų būti apie 35d. ilgio.
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2011 08 18, 13:24)
Jei O buvo savaite vėliau, nei įprastai, tai ir mmm turėtų ateiti savaite vėliau  4u.gif

Antra ciklo fazė, t.y. ta po ovuliacijos, visada turėtų būti +/- to paties ilgio.  4u.gif
T.y. jei tavo ciklas yra apie 28d., O būna apie 14cd, tai tavo ciklo antros fazės ilgis yra apie 14 dienų. Jei O šįkart suvėlavo ir buvo tik 21cd, tai ciklas turėtų būti apie 35d. ilgio.

kodel 35 o ne 42? Tai, man visada budavo 28 dienu ciklas ir O kaip laikrodukas - 14 cd.
Nu bet dabar viskas aisku. Ov sustume man visa cikla. Nu mle mle, nera taip buve. Visada budavo sekunde i sekunde kiek O tiek ciklas. Zodziu.
Aciu tau labai, laukiu ramiai tada as memiu pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 14:29)
kodel 35 o ne 42? Tai, man visada budavo 28 dienu ciklas ir O kaip laikrodukas - 14 cd.

TU prie cilo trukmes pridedi ovuliacijos ciklo diena smile.gif (28+14=42) ir gauni ta skaiciu

o reiketu prie ovuliacijos ciklo dienos prideti +-14cd (21cd (ov diena) + 14 dieneliu menesinems prisirinkti smile.gif. (21+14=35 smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 12:29)
Nu bet dabar viskas aisku. Ov sustume man visa cikla. Nu mle mle, nera taip buve. Visada budavo sekunde i sekunde kiek O tiek ciklas. Zodziu.
Aciu tau labai, laukiu ramiai tada as memiu pirmadieni.

nes jei O 21 cd ir antra faze 14dienų, tai 21+14=35 biggrin.gif

Tau šis ciklas po GN? Gal organizmas tiesiog taip sureagavo?
Man po LP, kurios metu padarytas drilingas, kuris lyg ir turėjo padėti kiaušidėms dėl ovuliacijos, O nebuvo 2 ciklus doh.gif Tai vat imk ir žinok, kaip kada ir į ką organizmas sureaguos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzeeele: 18 rugpjūčio 2011 - 12:36
QUOTE(indreT @ 2011 08 18, 13:35)
TU prie cilo trukmes pridedi ovuliacijos ciklo diena smile.gif (28+14=42) ir gauni ta skaiciu

o reiketu prie ovuliacijos ciklo dienos prideti +-14cd (21cd (ov diena) + 14 dieneliu menesinems prisirinkti smile.gif. (21+14=35 smile.gif )
snimaju sliapu hi.gif na dabar aisku. Aciu labai.

QUOTE(egluzeeele @ 2011 08 18, 13:35)
nes jei O 21 cd ir antra faze 14dienų, tai 21+14=35  biggrin.gif

Tau šis ciklas po GN? Gal organizmas tiesiog taip sureagavo?
Man po LP, kurios metu padarytas drilingas, kuris lyg ir turėjo padėti kiaušidėms dėl ovuliacijos, O nebuvo 2 ciklus doh.gif Tai vat imk ir žinok, kaip kada ir į ką organizmas sureaguos  mirksiukas.gif

hi.gif ir jums aciu. As maniau, kad jeigu iki O 21 diena tai ir po O 21 diena.. Tada ne pirmadieni bus mmm, o rytoj. Vat.
Taip, man sis GN ciklas. Nu gal. Man po histero 2 dienom anksciau parkeliavo negu buvo planuojama.
Tas organizmas galetu veikti taip, kad nesudaryti mums nereikalingu problemu... Cia ideale, aisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 rugpjūčio 2011 - 12:41
yahoo.gif pagaliau jos parsivelka!!!!!!!! uooooj, kaip laukiu OT paranojos!!! biggrin.gif Tesa, o jeigu O buna veliau, tai ji vistiek veksminga, ane? Besidarbuojant galimas II rezultatas, ane?
Atsakyti

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 14:26)
yahoo.gif  pagaliau jos parsivelka!!!!!!!! uooooj, kaip laukiu OT paranojos!!! biggrin.gif Tesa, o jeigu O buna veliau, tai ji vistiek veksminga, ane? Besidarbuojant galimas II rezultatas, ane?

Labas,
gal aš atsakysiu, nes daug aiškinausi dėl to, mano O gi dažnai būna labai vėlyva. Tai va, yra teorija, kad jeigu O labai vėlyva, tai ji prastesnė, nes kiaušinėlis nelabai kokybiškas. bet.. Teorijos teorijomis, o vat aš su dukryte pastojau 21 c.d. cool.gif taip kad..geras tas kiaušinėlis. Ir, pasikartosiu, nors jau parašyta: pirmoji ciklo fazė gali varijuoti, antroji visada fiksuota: 12-16 dienų (dažniausiai 13-15 visgi) po ovuliacijos ateina mmm. Jei O įvyko 14 c..d, ateis apie 28, jei O įvyko 21 c.d, ateis apie 35 dieną ir t. t. Būtent dėl to ir skiriasi ciklo ilgiai , kad skiriasi ovuliacijos laikas. Negali būti ilgo ciklo ir ankstyvos ovuliacijos. Pvz, planuojant natūraliai taisyklė tokia: jeigu O tikrai įvyko ir po jos 18 dieną dar nėra mmm, testo galima net nedaryti-yra nėštumas. žinoma, turi būti viskas ok su hormonais, išimties atvejais, žinoma, gali išsiderinti (pvz dėl prg kiekio ar pan). ČIa kalbama apie atvejus, jei moteriai viskas gerai. Kada ateina mmm anovuliacinio ciklo atveju, nežinau,nesusidūriau. Bet dėl ovuliacijų tai 100 proc taip.
Atsakyti
mano HCG 0.5 cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 14:26)
yahoo.gif  pagaliau jos parsivelka!!!!!!!! uooooj, kaip laukiu OT paranojos!!! biggrin.gif

Gero starto! thumbup.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 18, 17:26)
mano HCG 0.5  cray.gif

console.gif 4u.gif
Atsakyti