QUOTE(indry @ 2011 08 18, 12:46)
Tai labai geri pozymiai , nera mmm plius persalimo pozymiai. Man panasu kad bus
Zuiky-puiky.... As grinai persalau, skauda gerkle, varva nosis. Skersveji pagavau. O tai, kad busiu tai as net neabejoju - kada nors vistiek busiu, tik laiko klausimas.QUOTE(indreT @ 2011 08 18, 12:50)
as kaip suprantu mmmm ateina +- po 14 - 16 dienu nuo ov.
Tai kada tau buvo ov tai + 14-16 dienu ir tada jau pradedi stebet. veluoja / neveluoja.
Manau ta pati istorija su nestumo testu. manau nuo ov praejus 14 dienu jau rodytu.
Nzn ar kalusimus supratau teisingai Gal atsakiau ir ne i tema
Mano ov buvo 13cd. Kaip tik tuo laiku buvau pas gine tartis del IUI. Ji paziurejo ir sako ovuleve jau arba db ovuliuoja. Man ir iskyros buvo vaisingos ir maudimai. Tai taip iseina kad prie 13cd pridejus vidurki 15cd, tai sigti tureciau +- 28cd (uz savaites). Hmmm. ankstokai. nes paprastai pas mane 34-37 dienos ciklas. Nu ziuresiu kaip bus. nes lb jau laukiu tu mmm, kad galeciau startuoti su IUI.
Dar kaip tycia skauda pilva po ov dabar visas dienas. diegia, skauda ir iskyros. hmmmm
O gal vizgi gali ir zenkliai daugiau dienu but po ov?
Tai kada tau buvo ov tai + 14-16 dienu ir tada jau pradedi stebet. veluoja / neveluoja.
Manau ta pati istorija su nestumo testu. manau nuo ov praejus 14 dienu jau rodytu.
Nzn ar kalusimus supratau teisingai Gal atsakiau ir ne i tema
Mano ov buvo 13cd. Kaip tik tuo laiku buvau pas gine tartis del IUI. Ji paziurejo ir sako ovuleve jau arba db ovuliuoja. Man ir iskyros buvo vaisingos ir maudimai. Tai taip iseina kad prie 13cd pridejus vidurki 15cd, tai sigti tureciau +- 28cd (uz savaites). Hmmm. ankstokai. nes paprastai pas mane 34-37 dienos ciklas. Nu ziuresiu kaip bus. nes lb jau laukiu tu mmm, kad galeciau startuoti su IUI.
Dar kaip tycia skauda pilva po ov dabar visas dienas. diegia, skauda ir iskyros. hmmmm
O gal vizgi gali ir zenkliai daugiau dienu but po ov?
Supratai mane visiskai teisingai, aciu uz paaiskinima. Tik as visada (nu gal kaimiskai nuskambes) maniau, kad O ne/buvimas niekaip neitakoja ciklo trukmes. Vat man todel ir kilo tokie klausimai.