Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 17, 20:56)
po LP viska gali buti ir su ovuliacija ir su ciklu
šie vaistai stumuliacijai daugiau ne chemja o hormonai, kurie yra musu organizme, tik cia dozes didesnes.
stimuliacija prasideda 1-3 c.d. , o ne po mmm. vaistus jei gerti clost reikės tik 5-8 tabletės, o ne saujom, kap galvoji, dar geriau, kad augtu kokybyskesni foliai duoda injekcijos gonalio ar pureigona (ar dar kokiu) , jos ir reikia leisti tik pirmoj ciklo puseje

aciu,mergyckos- apsvietet mane 4u.gif lauksiu rugsejo ir griebsiu jauti uz ragu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 17, 20:45)
Aciu,nuraminai mane 4u.gif na dar yra vilties biski,nes K. liepe kita savaite PRG pasidaryt,reiskias dar gali buti,kad O buvo....viltis taip sakant durniu motina biggrin.gif uzsiparinau,nes man visada uzaugdavo patys foliai ir as labai jau nenoriu ryt tos chemijos visokios... galvoju,kad nieko gero nuo tu visu vaistu,prisiskaiciau,kad krutu vezi isaukia tie dalykai,tai jau geriau tu foliu nereiktu augint o augtu patys...belieka laukt kitos savaites rezultatu...o foliai auginami vaistais iskart po mm?ar jie speja uzaugt per viena cikla,ar reikia gert ilgai tuos vaistus? g.gif

ten ne chemija, ten hormonai, tai kad nera ko bijoti ir tau tikrai neskirs ju daugiau nei priklauso. Balionas.
Atsakyti
Nu vsio... Galutinai apeme paranoja mane... Jauciu nieko gero si men nebus. Maudzia pilva kaip pries mmm jau keleta dienu ir nieko kito nejauciu. Papai neskausmingi, nepykina, i tulika nebegioju, nesu mieguista ir pranasingu sapnu irgi nesapnuoju. Testuotis reiks jau iki savaitgalio, manau jeigu butu nestuke.gif buciau jau pajutus kazka ypatinga.... Liudna labai labai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kani: 17 rugpjūčio 2011 - 22:03
QUOTE(Kani @ 2011 08 17, 23:56)
Nu vsio... Galutinai apeme paranoja mane... Jauciu nieko gero si men nebus. Maudzia pilva kaip pries mmm jau keleta dienu ir nieko kito nejauciu. Papai neskausmingi, nepykina, i tulika nebegioju, nesu mieguista ir pranasingu sapnu irgi nesapnuoju. Testuotis reiks jau iki savaitgalio, manau jeigu butu  nestuke.gif  buciau jau pajutus kazka ypatinga.... Liudna labai labai....

Dar nenusirasyk smile.gif
as kai jau buvau viska nurasius, isvydau II.
Linkiu ir tau to paties lb lb smile.gif
Atsakyti
Kani, ne visas nestumo pradzioje pykina. Ir ne visos jaucia kazkokius tai ypatingus pozymius. Taip kad dar ne viskas prarasta 4u.gif
Beje, susibalamutinau g.gif Temoje apie Embrions klinika viena mergina savo poste parase, jog ovitrelio atseit nereikia nuorinti pries leidziantis, su visu oru varyt taip sakant g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amita: 18 rugpjūčio 2011 - 04:33
QUOTE(amita @ 2011 08 18, 05:24)
Kani, ne visas nestumo pradzioje pykina. Ir ne visos jaucia kazkokius tai ypatingus pozymius. Taip kad dar ne viskas prarasta 4u.gif
Beje, susibalamutinau g.gif Temoje apie Embrions klinika viena mergina savo poste parase, jog ovitrelio atseit nereikia nuorinti pries leidziantis, su visu oru varyt taip sakant g.gif  g.gif

g.gif keista, visada nuorinu, vat gonali nereikia, o ovitrelli būtinai, nes ten kaip paprastas švirkštas

Labas rytas mergytes

Kani nieko nežinom, kol nėra mmm schmoll.gif

va radau ovitrellio naudojimo lape parašyta :
Jei pastebėjote oro burbuliukus švirkšte, laikydami švirkštą su adata smaigaliu aukštyn, švelniai judinkite švirkštą, kol oro burbuliukai susirinks viršuje. Švelniai paspauskite stūmoklį ir išstumkite oro burbuliukus.
30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 18 rugpjūčio 2011 - 08:10
QUOTE(Kani @ 2011 08 17, 22:56)
Nu vsio... Galutinai apeme paranoja mane... Jauciu nieko gero si men nebus. Maudzia pilva kaip pries mmm jau keleta dienu ir nieko kito nejauciu. Papai neskausmingi, nepykina, i tulika nebegioju, nesu mieguista ir pranasingu sapnu irgi nesapnuoju. Testuotis reiks jau iki savaitgalio, manau jeigu butu  nestuke.gif  buciau jau pajutus kazka ypatinga.... Liudna labai labai....

nu gal tu maziau galvok ir daugiau judek... siaip, tai nebutina kazka jausti. vat pas mus sporto saleje viena mergina susizinojo, kad nescia, kai jau kokios 15 savaiciu buvo.. o iki to laiko ir su stanga tupinejo, ir kitus pratimus dare. Ir visiskai nieko nejaute. Visiskai. Tik nuejus pas gine del dingusiu mmm buvo jai pranesta si dziugi zinia...

labas rytas, Damos.

As vis dar nerandu savo mmm... pilvas nieko nesako ir jokiu pojuciu apart krutines maudimo nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 rugpjūčio 2011 - 09:22
sveikos, merginos. Biski paatostogavau, bet jau gryzau i ritma. Per vaisingasias dieneles turejau "drauge" pienlige" tai nervas eme. Ar turim nauju nestuke.gif
Del ovitrelio, tai man ir VK sake nuorinti. As ir gonali nuorindavau , nes kai sumaisai tuos miltukus su skysciu tai ir oro paskui pritrauki. Nemanau, kad reik oroa leistis biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palakyma.

Bet va mano nuojauta buvo teisinga- antras iui nepasiseke. Pasidariau NT (praejus 14 dienu po IUI)- neigiamas. Labai liudna... Nu niekaip mum neiseina, ka bedarytumem... viskas buvo tiesiog idealu- foliai, gleivine, sperma- ir NIEKO...

Paverkiau trupuciuka, bet kol kas nepalengvejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 18, 11:21)
Aciu visoms uz palakyma.

Bet va mano nuojauta buvo teisinga- antras iui nepasiseke. Pasidariau NT (praejus 14 dienu po IUI)- neigiamas. Labai liudna... Nu niekaip mum neiseina, ka bedarytumem... viskas buvo tiesiog idealu- foliai, gleivine, sperma- ir NIEKO...

Paverkiau trupuciuka, bet kol kas nepalengvejo  verysad.gif

bet gi mmm dar nera, ane?
o gal eina izvelgti kokia nors plonyyyyyyyyte ruzava antra juostele, ka? tu isiziurek geriau....

A, atspekite, prasau misle. Nes as nelabai atsakyma zinau.
Tarkime O pareina veliau, nei turetu, sakykime vietoje 14cd ateina 20-21cd. ND bla bla.. Ciklas, sakykime 28-30 dienu. Kila 2 klausimai:
1. ar ateis mmm laiku ar veluotu jeigu butu uzkibimas?
2. kada rodytu NT?

o as persalau ziauriai.... gerkle skauda, nosis varva... zodziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 rugpjūčio 2011 - 11:39
QUOTE(Kani @ 2011 08 18, 10:21)
Aciu visoms uz palakyma.

Paverkiau trupuciuka, bet kol kas nepalengvejo  verysad.gif

Sveikos merginos. Kani, paziurek testuka po kokios valandos, man vaiduokliukas veliau atsirado. HCG dariau 14 DPI kai suzinojau kad HCG teigiamas tik tada NT dariau ir II pasirode tikrai ne po 3-5 min., bet zymiai veliau. Sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kani @ 2011 08 17, 21:56)

Tiesa, taip anksti as is vis jokiu pozymiu nejauciau. Pasake telefonu, kad HCG teigiamas, galvoju kaip cia gali buti kad nestuke.gif , o pozymiu nera??? Pozymiai atsirado gerokai veliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 09:20)
As vis dar nerandu savo mmm... pilvas nieko nesako ir jokiu pojuciu apart krutines maudimo nera.

Tai labai geri pozymiai smile.gif smile.gif smile.gif , nera mmm plius persalimo pozymiai. Man panasu kad bus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 18, 13:33)
bet gi mmm dar nera, ane?
o gal eina izvelgti kokia nors plonyyyyyyyyte ruzava antra juostele, ka? tu isiziurek geriau....

A, atspekite, prasau misle. Nes as nelabai atsakyma zinau.
Tarkime O pareina veliau, nei turetu, sakykime vietoje 14cd ateina 20-21cd. ND bla bla.. Ciklas, sakykime 28-30 dienu. Kila 2 klausimai:
1. ar ateis mmm laiku ar veluotu jeigu butu uzkibimas?
2. kada rodytu NT?

o as persalau ziauriai.... gerkle skauda, nosis varva... zodziu...

as kaip suprantu mmmm ateina +- po 14 - 16 dienu nuo ov.
Tai kada tau buvo ov tai + 14-16 dienu ir tada jau pradedi stebet. veluoja / neveluoja.

Manau ta pati istorija su nestumo testu. manau nuo ov praejus 14 dienu jau rodytu.

Nzn ar kalusimus supratau teisingai smile.gif Gal atsakiau ir ne i tema smile.gif

Mano ov buvo 13cd. Kaip tik tuo laiku buvau pas gine tartis del IUI. Ji paziurejo ir sako ovuleve jau arba db ovuliuoja. Man ir iskyros buvo vaisingos ir maudimai. Tai taip iseina kad prie 13cd pridejus vidurki 15cd, tai sigti tureciau +- 28cd (uz savaites). Hmmm. ankstokai. nes paprastai pas mane 34-37 dienos ciklas. Nu ziuresiu kaip bus. nes lb jau laukiu tu mmm, kad galeciau startuoti su IUI.
Dar kaip tycia skauda pilva po ov dabar visas dienas. diegia, skauda ir iskyros. hmmmm

O gal vizgi gali ir zenkliai daugiau dienu but po ov?
Atsakyti