QUOTE(jurmarta @ 2011 08 17, 19:58)
Panos,pasiguosiu
nulekiau siandien po LP pas K.tikedamasi pamatyti naujo ciklo vidury subrendusi grazu folikula su viltim,o gal sikart???ir ka-nieko nera nei vienoj kiausidej...tustute esu visiska
tik gimdos gleivine superine,o kur folikulas???bliamba,kaip susinervinau-negi po LP mano kiausides jau nebeveikia??na dar K. nuramino kad gal ivyko O,nes man jau 14 c.d tai kaip ir turejo ivykt,bet juk po to vietoj folikulo susiformuoja geltonkunis ir jis yra matoma echoskopuojant,ar as nusisneku?????kiek eidavau visada matydavau burbula-tai budavo arba folikulas arba geltonkunis o dabar-tustuma.....o jau svaigau,kaip darysiu IUI rugseji...ner is ko daryt..
Gal nepanikuok, juk sekanti cikla busi stimuliota, tai uzaugins tau folikulus, a? Kas ten juos augina... gonalis? clostas? Viskas bus gerai, nepergyvenk. Pas kiekviena moteri per metus buna 2-3 anovuliaciniai periodai, tai skaitosi norma... Tai gal ir tau si cikla taip... Vat mes su
kani O ieskojome - ir neradome... na, radome tada, kaip jau
nebereikia... Nemanau, kad turetum pergyventi. Rugseji tikrai turesi sekminga IUI.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.