Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 17, 10:43)
Jolsanoj iki 11 val. priduodi kraują ir apie 15 būna atsakymas, Endemike atrodo greičiau, bet reikia paskambinti patikslinti (nes ten nedariau)

amita kaž kaip per anksti  g.gif , tuo labiau jei leidai ovitrelli, čia mergaitėms 18DPI net buvo tik vaiduokliukas

o kiek jolsanoj kainuoja
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 17, 11:04)
o kiek jolsanoj kainuoja

41lt
Papildyta:
QUOTE(amita @ 2011 08 17, 11:00)
vadinasi ovitrelis turi itakos testo rezultatui? blush2.gif

Ovitrelle veiklioji medžiaga chorioninis alfa gonadotropinas yra natūralaus hormono žmogaus chorioninio gonadotropino (hCG), dar vadinamo „nėštumo hormonu“, atitikmuo

t.y. jei likučiai dar yra, gali parodyt kaip nėštumą. ovitrellio pasišalinimas iš organizmo būna 8-12 d.d. po suleidimo su šlapimu (todėl priklauso nuo gyvenimo būdo, apytakos ir t.t)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Tai kada gi nusimato sis Ivykis?
[/quote]
tai lėksiu šeštadienį į Klaipėdą apžiūrės kaip auga viskas ir tad paskirs data, bet tikrai kita savaite jau būsiu po IUI ir tikiuosi sėkmingo biggrin.gif
Atsakyti
Boruziuk- niu tikrai- dar nenusimink. Jeigu leisies kraujuka, rezultati bus tikslingi. Gal verta? Laikom kumscius...

Maidenanna- uz tave irgi laikom kumscius. Kaip mes cia visos sakom- nera mmm, vadinas dar yra vilties.

Turi gi nors vienai pasisekt pagaliau! O po tos vienos, kaip jau praeities ivykiai parodo, seka ir dar viena, ir dar viena.... nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 17, 16:33)
Maidenanna- uz tave irgi laikom kumscius. Kaip mes cia visos sakom- nera mmm, vadinas dar yra vilties.

Uoooj, Kani - nejuokink manes smile.gif As gi neturiu jokiu sansu si cikla smile.gif Mmm dar nera, uztat pradejo skaudeti gerkle ir tempti krutine... Siaip, jausmas toks, kaip maisu trenkta.. Bet temp nera.. Gal parsivilks ryt pagaliau tuos puskes is krasnodaro... tada galesiu darbuotis. Nu vis man kazkas trukdo... kai lauki memiu - tai ju ne pro kur nebera...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 17, 17:35)
Uoooj, Kani - nejuokink manes smile.gif As gi neturiu jokiu sansu si cikla smile.gif Mmm dar nera, uztat pradejo skaudeti gerkle ir tempti krutine... Siaip, jausmas toks, kaip maisu trenkta.. Bet temp nera..  Gal parsivilks ryt pagaliau tuos puskes is krasnodaro... tada galesiu darbuotis. Nu vis man kazkas trukdo... kai lauki memiu - tai ju ne pro kur nebera...

Kaip gi cia nera sansu? Ovuliacija gi ivyko, ane? Seksas irgi buvo, manau? Tai sansu yra. Bet jeigu 100% zinai kad nesilauki, tai tada, tegul tos mmm jau kuo greiciau pasirodo!

Rimtai, tai ju lauki, tai nelauki, tai jos skausmingos, tai jos gausios, tai nepakankamai gausios- vien tik problemos su tom mmm....

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 17, 18:46)
Kaip gi cia nera sansu? Ovuliacija gi ivyko, ane? Seksas irgi buvo, manau? Tai sansu yra.  Bet jeigu 100% zinai kad nesilauki, tai tada, tegul tos mmm jau kuo greiciau pasirodo!

Rimtai, tai ju lauki, tai nelauki, tai jos skausmingos, tai jos gausios, tai nepakankamai gausios- vien tik problemos su tom mmm....

O lyg tais ivyko.... Pameni, su tavimi kazkaip ieskojome jos? Tik vat as nepamenu ar per sia O atlikome ND... Nors uzmusk... Per kalendorine O (kur pagal apskaiciavimus) tai tikrai buvo ND, bet per tikraja... Is esmes, 100% nesilaukiu, tad ir laaabai laukiu memiu... Dar apziurejau krutine ir - nieko ypatingo. kaip normali. kazkoks pas mane praradimu menuo: pameciau O, pameciau ND, pameciau mmm... unsure.gif
Atsakyti
Labai grazus IVF skyrelio postas:

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 15:17)
Jei laimė iki šiol pas tave dar neatėjo, tai reiškia, kad ji labai didelė ir tepaeina tik mažais žingsneliais... wub.gif  4u.gif

Siulyciau ir mums juo vadovautis, nes musu rezultatai yra tiesiog katastrofiski. Isivaizduoju kaip turetu pabirti viena diena uz visas musu kancias.
Atsakyti
Panos,pasiguosiu verysad.gif nulekiau siandien po LP pas K.tikedamasi pamatyti naujo ciklo vidury subrendusi grazu folikula su viltim,o gal sikart???ir ka-nieko nera nei vienoj kiausidej...tustute esu visiska doh.gif tik gimdos gleivine superine,o kur folikulas???bliamba,kaip susinervinau-negi po LP mano kiausides jau nebeveikia??na dar K. nuramino kad gal ivyko O,nes man jau 14 c.d tai kaip ir turejo ivykt,bet juk po to vietoj folikulo susiformuoja geltonkunis ir jis yra matoma echoskopuojant,ar as nusisneku?????kiek eidavau visada matydavau burbula-tai budavo arba folikulas arba geltonkunis o dabar-tustuma.....o jau svaigau,kaip darysiu IUI rugseji...ner is ko daryt..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 17, 19:58)
Panos,pasiguosiu verysad.gif nulekiau siandien po LP pas K.tikedamasi pamatyti naujo ciklo vidury subrendusi grazu folikula su viltim,o gal sikart???ir ka-nieko nera nei vienoj kiausidej...tustute esu visiska doh.gif tik gimdos gleivine superine,o kur folikulas???bliamba,kaip susinervinau-negi po LP mano kiausides jau nebeveikia??na dar K. nuramino kad gal ivyko O,nes man jau 14 c.d tai kaip ir turejo ivykt,bet juk po to vietoj folikulo susiformuoja geltonkunis ir jis yra matoma echoskopuojant,ar as nusisneku?????kiek eidavau visada matydavau burbula-tai budavo arba folikulas arba geltonkunis o dabar-tustuma.....o jau svaigau,kaip darysiu IUI rugseji...ner is ko daryt..

Gal nepanikuok, juk sekanti cikla busi stimuliota, tai uzaugins tau folikulus, a? Kas ten juos augina... gonalis? clostas? Viskas bus gerai, nepergyvenk. Pas kiekviena moteri per metus buna 2-3 anovuliaciniai periodai, tai skaitosi norma... Tai gal ir tau si cikla taip... Vat mes su kani O ieskojome - ir neradome... na, radome tada, kaip jau nebereikia... Nemanau, kad turetum pergyventi. Rugseji tikrai turesi sekminga IUI.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 17, 20:25)
Gal nepanikuok, juk sekanti cikla busi stimuliota, tai uzaugins tau folikulus, a? Kas ten juos augina... gonalis? clostas? Viskas bus gerai, nepergyvenk. Pas kiekviena moteri per metus buna 2-3 anovuliaciniai periodai, tai skaitosi norma... Tai gal ir tau si cikla taip... Vat mes su kani O ieskojome - ir neradome... na, radome tada, kaip jau nebereikia... Nemanau, kad turetum pergyventi. Rugseji tikrai turesi sekminga IUI.

Aciu,nuraminai mane 4u.gif na dar yra vilties biski,nes K. liepe kita savaite PRG pasidaryt,reiskias dar gali buti,kad O buvo....viltis taip sakant durniu motina biggrin.gif uzsiparinau,nes man visada uzaugdavo patys foliai ir as labai jau nenoriu ryt tos chemijos visokios... galvoju,kad nieko gero nuo tu visu vaistu,prisiskaiciau,kad krutu vezi isaukia tie dalykai,tai jau geriau tu foliu nereiktu augint o augtu patys...belieka laukt kitos savaites rezultatu...o foliai auginami vaistais iskart po mm?ar jie speja uzaugt per viena cikla,ar reikia gert ilgai tuos vaistus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 17, 20:45)
Aciu,nuraminai mane 4u.gif na dar yra vilties biski,nes K. liepe kita savaite PRG pasidaryt,reiskias dar gali buti,kad O buvo....viltis taip sakant durniu motina biggrin.gif uzsiparinau,nes man visada uzaugdavo patys foliai ir as labai jau nenoriu ryt tos chemijos visokios... galvoju,kad nieko gero nuo tu visu vaistu,prisiskaiciau,kad krutu vezi isaukia tie dalykai,tai jau geriau tu foliu nereiktu augint o augtu patys...belieka laukt kitos savaites rezultatu...o foliai auginami vaistais iskart po mm?ar jie speja uzaugt per viena cikla,ar reikia gert ilgai tuos vaistus? g.gif

po LP viska gali buti ir su ovuliacija ir su ciklu
šie vaistai stumuliacijai daugiau ne chemja o hormonai, kurie yra musu organizme, tik cia dozes didesnes.
stimuliacija prasideda 1-3 c.d. , o ne po mmm. vaistus jei gerti clost reikės tik 5-8 tabletės, o ne saujom, kap galvoji, dar geriau, kad augtu kokybyskesni foliai duoda injekcijos gonalio ar pureigona (ar dar kokiu) , jos ir reikia leisti tik pirmoj ciklo puseje
Atsakyti