QUOTE(Maidenana @ 2011 08 15, 20:14)
1. vat. tai irgi rodiklis. tada kila klausimas kaip paziureti ta kiausineli.. echo? tada pries suleidziant ovitrelle reiketu apziuros.. ir tada arba leisti sprogtukus arba skubos tvarka IUI. ar taip suprantu?
jeigu dvigubas apvaisinimas negerina statistikos, tada kam iskarto po IUI (na, po 12-24 val kazkur) skiriami ND? Del pykinimo, na nezinau, man atrodo pikinti pradeda jau gerokai po II pamatymo, o ne iskarto.. O krutine - man vat neskaudejo labiau nei pries mmm. O vat pamaudenimai buvo. O kada nebelauki mmm?
Papildyta:
jeigu dvigubas apvaisinimas negerina statistikos, tada kam iskarto po IUI (na, po 12-24 val kazkur) skiriami ND? Del pykinimo, na nezinau, man atrodo pikinti pradeda jau gerokai po II pamatymo, o ne iskarto.. O krutine - man vat neskaudejo labiau nei pries mmm. O vat pamaudenimai buvo. O kada nebelauki mmm?
Papildyta:
Aha, as irgi nesuprantu- kaip cia gali but. Bet sako, kad jie pagal ivf'us zino, kad o ivyksta apie 34-36 val po sprogduku suleidimo. Gali ivykt greiciau jeigu perauges kiausinelis- pvz. 22 mm jau ir pats tikriausiai ruosesi sprogt, o jeigu suleidi ovitrelle kai kiausinelis iki 20mm, tai jie labai tksliai numato sprogimo laika. Nors as tai tikrai nemanau, kad cia viskas taip lengvai matematiskai apsakiciuojama... Bet ka daryt, bandau pasitiket gydytojais kol kas- labai jau itikinamai man jie visada viska isaiskina, ir tik grizus namo pradeda kilti abejones...
Beje, man viskas turi paaisket pries savaitgali... Tada ir pranesiu...
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 15, 20:14)
as tai ju labai laukiu rytoj. nes tada sedesiu ant OT, nes vyras pamates savo gerokai pagerejusius rezultatus noretu, citata: "tik budu seksualiai-naturalioju". Ka gi - nusileidziu, IUI nebus artimiausius 2-3 menesius. Man si pasibaigianti cikla buvo GN, o po jos rekomenduojama susilaikyti nuo vaiku darymo, bet sekanti cikla - prasome. Tai mes vengeme ND, nors ka cia - juk buvau O praradusi, o radau berots, kokia 20 cd, bet ir tai ne faktas, nes kazkaip kontroline juostele ryski prabuvo gal keleta valandu... nesamone, kurios man gyvenime nepasitaike. Gal GN taip viska pastume.. tiesa, as labai velai perskaiciau, kad savaite po GN negalima myletis, tai sugriesijau savo kalendorines O laikotarpiu... Bet ka as zinau, tikiuosi, ryt-poryt parsivilks mmm ir as kibsiu paranojiskai i darbus... Pagalvojus apie grafika siurpas krecia. Aj, dar prolaktina kartosiu, nes gali buti problemu. Zodziu - turiu veiklos as su savim...
O tu tikrai jau turetum tapt nestuke labai greitai- ypac jeigu vyro turtas taip pagerejo. O dar, kad naturaliai neseniai uzkibo cia dar pliusas. Super! Sekmes.