Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 12, 20:27)
o tau jau buvo suleide sprogtukus? jus tik stimuliavotes, bei IUI nedarete?
Ka as zinau - o ko norite - mergaites ar berniuko? tai ir pasitark su gydytoja del tu 36 valandu... gal suleidus sprogtukus, padarykite IUI po 24 valandu? Tada tikrai telpi i visus remus ir jeigu anksciau vyksta O, ir i tas 36 valandas, ir net jeigu O vyks po 48 valandu.

as stimuliavausi jau du kartus ir bandem naturaliai bet nepastojau verysad.gif tai dabar rugseji tikiuosi darysim IUI jei bus ten issivalius kiauside pas mane, norejom liepa jau daryti bet dar nebuvo kiauside issivalius...
Gerai sakai kad reikia imti optimaliausi varianta tai 24 val. po sprogtuku suleidimo bigsmile.gif dar kai busiu pas giniu pasakysiu kad itariu jog man ov anksciau buna, ziuresiu ka sakys. Paskutini karta kai stimuliavaus tai pagal simptomus ir BT manau kad ov man buvo mazdaug po 20-24 valandu.
Papildyta:
na, man jokio skirtumo ar berniukas ar mergyte butu, svarbu kad butu ax.gif o vyras neapsisprendzia, jam tai mergytes reikia tai ant berniuko uzsiciklina smile.gif
Atsakyti
Kazin kaip jrgt sekesi siandien g.gif

Keliausiu jau nuo kompo, kazko link miego traukia. Palaikykit rytoj kumscius uz ta mano treciaji bandyma blush2.gif Kazkaip neramu, kaip su sperma bus ir siaip ar viskas bus gerai (del mano prie pat gimdos kazkaip uzlinkusio gimdos kaklelio per pirma IUI labai sunkiai sekesi prie gimdos prieiti, per antraja kazkaip lengviau viskas pavyko).
Atsakyti
QUOTE(Raska23 @ 2011 08 12, 19:48)
sveikos. as su liudnom ziniom ..mano pirmas iui nepavyko. prasidejo mmm nustojau duphaston kaip ir sake gydytoja. antra diena su nezminiskai pilvo skauskais ko jau senai nebuvo.ir labai keista gal kuri dusidure su tuom isejo tokie tragiski kresuliai kaip mesgaliulai tamsus tamsus ( sorry uz isireiskimus ) bet tiesiog nezinau kas cia yra man.liudna labai :-(

kresuliuku buna daugiau , kai uzaugini gera gleivine, jei tau buvo stimuliacija, vaistai augina gleivine gi

QUOTE(astukijus @ 2011 08 12, 20:13)
aisku, tai gaunasi 50 ant 50  book.gif
Papildyta:
o tada kiek buna praeje valandu po sprogtuku suleidimo kai tau gydytoja daro IUI?

man visada IUI skirdavo po 36val. nuo ovitrelio, tik IUI laika bandem ir veliau ir anksciau t.e. ir buvo 15c.d. ir 13c.d.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 12 rugpjūčio 2011 - 21:00
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 12, 21:59)
kresuliuku buna daugiau , kai uzaugini gera gleivine, jei tau buvo stimuliacija, vaistai augina gleivine gi
man visada IUI skirdavo po 36val. nuo ovitrelio, tik IUI laika bandem ir veliau ir anksciau t.e. ir buvo 15c.d. ir 13c.d.)

tai IUI daret visada praejus 36 val po ovitrelio suleidimo? o foliai jau budavo ovuliave ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 12, 19:27)
o tau jau buvo suleide sprogtukus? jus tik stimuliavotes, bei IUI nedarete?
Ka as zinau - o ko norite - mergaites ar berniuko? tai ir pasitark su gydytoja del tu 36 valandu... gal suleidus sprogtukus, padarykite IUI po 24 valandu? Tada tikrai telpi i visus remus ir jeigu anksciau vyksta O, ir i tas 36 valandas, ir net jeigu O vyks po 48 valandu.

Praplauti spermatozoidai isgyvena maximum 12 val. Deja...
Atsakyti
Neiskentus sugadinau NT(siandien 9 diena po iui), ir net vaiduokliuko zaraza nerodo.. Bet tikriausiai dar ankstoka, reikes po dvieju dienu pabandyt pakartot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 08 12, 20:33)
na, man jokio skirtumo ar berniukas ar mergyte butu, svarbu kad butu  ax.gif  o vyras neapsisprendzia, jam tai mergytes reikia tai ant berniuko uzsiciklina  smile.gif

MV nori mergaites. O man tas pats.

QUOTE(Rudde @ 2011 08 12, 20:58)
Keliausiu jau nuo kompo, kazko link miego traukia. Palaikykit rytoj kumscius uz ta mano treciaji bandyma  blush2.gif  Kazkaip neramu, kaip su sperma bus ir siaip ar viskas bus gerai (del mano prie pat gimdos kazkaip uzlinkusio gimdos kaklelio per pirma IUI labai sunkiai sekesi prie gimdos prieiti, per antraja kazkaip lengviau viskas pavyko).

Laikom kumscius.

QUOTE(Kani @ 2011 08 12, 23:18)
Praplauti spermatozoidai isgyvena maximum 12 val. Deja...
nu kad juos zalia ruta.... tada gaunasi, kad reikia labai tikslaus O laiko, IUI atlikti. Kitaip S (is dideles raides) gaunasi. Arba, kaip variantas, nusispjauti i IUI 48 valandu susilaikymo taisykle ir varyti ND, jeigu nera galimybes IUI cia pat. Nu zodziu.

QUOTE(amita @ 2011 08 13, 09:20)
Neiskentus sugadinau NT(siandien 9 diena po iui), ir net vaiduokliuko zaraza nerodo.. Bet tikriausiai dar ankstoka, reikes po dvieju dienu pabandyt pakartot verysad.gif

nu kad tikrai ankstoka. Net Viola tik 10 DPO rodo... o tu jau 9 DPI nori.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 13, 11:02)

nu kad tikrai ankstoka. Net Viola tik 10 DPO rodo... o tu jau 9 DPI nori....  biggrin.gif

Neistveriau, maidenana, neistveriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 08 13, 11:21)
Neistveriau, maidenana, neistveriau ax.gif

Zinau.... Pati tokia... As ir 7DPI esu dariusi... Nu siaip... Del savo nekantrumo. Kaip merginos atlaiko NT nedariusios iki pat 14DPI man misle...
Atsakyti
Sveiko mergaites, tai vis neštukiu nesulaukiam verysad.gif kas čia per " velniava" darosi.... O mano FSH po stimuliacijos pabludo sukilo iki 30 g.gif kazina kas dabar ?????
Atsakyti
Labas brangiosios, laikinai nenescios, IUI koleges 4u.gif
Nu liudna cia pas jus nors stauk..... unsure.gif Bet tai kazkaip manau jau neuzilgo turetu pabyreti nestuke.gif
As gal apcyyyy ta proga 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif ant visu jusu! wub.gif
Diskutuojat, kada geriau pries ar po O? Pasikartosiu, mano situacijoj, pirmas IUI buvo pries O ir nieko,antras IUI po O praejus kokioms dvylikai valandu (speju, tikslaus laiko nezinau) ir rezultatas dvigubas, tiesa ND buvo paskirta penktadieni, o IUI sekmadieni, tai mes sugriesijom sestadieni, tai gal ir tai prisidejo ax.gif kas cia zino dabar...
Dideliausios sekmes visoms, kanrtybes ir stiprybes, bukit geros ateikit greiciau i nestuke.gif skyreli...apcyyyy 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Dekui, dekui 4u.gif 4u.gif Gaudau virusiukus 4u.gif Beje, jei nepaslaptis kur dareisi IUI, kad netgi sekmadieni atlieka sia procedura?
Atsakyti