QUOTE(Maidenana @ 2011 08 12, 20:27)
o tau jau buvo suleide sprogtukus? jus tik stimuliavotes, bei IUI nedarete?
Ka as zinau - o ko norite - mergaites ar berniuko? tai ir pasitark su gydytoja del tu 36 valandu... gal suleidus sprogtukus, padarykite IUI po 24 valandu? Tada tikrai telpi i visus remus ir jeigu anksciau vyksta O, ir i tas 36 valandas, ir net jeigu O vyks po 48 valandu.
Ka as zinau - o ko norite - mergaites ar berniuko? tai ir pasitark su gydytoja del tu 36 valandu... gal suleidus sprogtukus, padarykite IUI po 24 valandu? Tada tikrai telpi i visus remus ir jeigu anksciau vyksta O, ir i tas 36 valandas, ir net jeigu O vyks po 48 valandu.
as stimuliavausi jau du kartus ir bandem naturaliai bet nepastojau tai dabar rugseji tikiuosi darysim IUI jei bus ten issivalius kiauside pas mane, norejom liepa jau daryti bet dar nebuvo kiauside issivalius...
Gerai sakai kad reikia imti optimaliausi varianta tai 24 val. po sprogtuku suleidimo dar kai busiu pas giniu pasakysiu kad itariu jog man ov anksciau buna, ziuresiu ka sakys. Paskutini karta kai stimuliavaus tai pagal simptomus ir BT manau kad ov man buvo mazdaug po 20-24 valandu.
Papildyta:
na, man jokio skirtumo ar berniukas ar mergyte butu, svarbu kad butu o vyras neapsisprendzia, jam tai mergytes reikia tai ant berniuko uzsiciklina