Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Na va , as jau po vizito. Valosi viskas labai puikiai, viena puse jau beveik issivale. Si cikla tik stimuliuosim su clostu ir gonaliu. Ziuresim kas bus. Jei nepasiseks teks daryti apskritai pertrauka, del finansu. Bet tikiu, kad pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
Labukas braskes
QUOTE(Itrea @ 2011 07 28, 10:51)
Na va , as jau po vizito. Valosi viskas labai puikiai, viena puse jau beveik issivale. Si cikla tik stimuliuosim su clostu ir gonaliu. Ziuresim kas bus. Jei nepasiseks teks daryti apskritai pertrauka, del finansu. Bet tikiu, kad pasiseks  biggrin.gif

bet ar gerai iskarto vel stimuliuotis ir nedaryt menesio pertraukos?

As vakar pirma karta buvau akupunkturoj.... Eisiu vel penktadieni ir kitas kelias savaites po du kartus per savaite thumbup.gif thumbup.gif Ziuresim kas ir kaip, gal pades ka nors thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 28, 13:26)
Labukas braskes
bet ar gerai iskarto vel stimuliuotis ir nedaryt menesio pertraukos?

As vakar pirma karta buvau akupunkturoj.... Eisiu vel penktadieni ir kitas kelias savaites po du kartus per savaite  thumbup.gif  thumbup.gif  Ziuresim kas ir kaip, gal pades ka nors  thumbup.gif

teoriskai, gal ir negerai, bet pas mane viskas graziai valosi ir jokiu cistu nera, o ir as gerai jauciuosi, aisku dar vis beproto skauda pilva, bet tai normalu. Pas mane be vaistu O isvis nevyksta, tai dar noriu pasididinti sansa. Jei nepavyks ka darysi, darysiu pertrauka, nes finasai riboti. Bet manau pavyks biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 28, 13:34)
Bet manau pavyks  biggrin.gif  blush2.gif

pavyks thumbup.gif laikysim smarkiai sugniauztus kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 28, 11:34)
teoriskai, gal ir negerai, bet pas mane viskas graziai valosi ir jokiu cistu nera, o ir as gerai jauciuosi, aisku dar vis beproto skauda pilva, bet tai normalu. Pas mane be vaistu O isvis nevyksta, tai dar noriu pasididinti sansa. Jei nepavyks ka darysi, darysiu pertrauka, nes finasai riboti. Bet manau pavyks  biggrin.gif  blush2.gif

pavyks pavyks- laikau uz tave kumscius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 28, 14:09)
pavyks  thumbup.gif  laikysim smarkiai sugniauztus kumstukus  4u.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 28, 14:24)
pavyks pavyks- laikau uz tave kumscius  thumbup.gif  thumbup.gif

laikykitlaikykit, bo jei nepavyks ... botageli issitrauksiu lotuliukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 28, 12:26)
laikykitlaikykit, bo jei nepavyks ... botageli issitrauksiu  lotuliukas.gif  friends.gif

man atrodo pati ir gausi su botageliu lotuliukas.gif uz gasdinimus senai moteriskei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 28, 12:41)
nenusimink, ryt bus geriau 4u.gif  mes tave palaikom friends.gif nieko čia jau nepakeisi, darai, kas nuo tavęs  priklauso, ką gydytojai liepia, ir lauki. daugiau nieko ir negali padaryt, tai ir negraužk savęs. viskas bus  ok.gif anksčiau ar vėliau.

4u.gif

QUOTE(Itrea @ 2011 07 28, 12:51)
Na va , as jau po vizito. Valosi viskas labai puikiai, viena puse jau beveik issivale. Si cikla tik stimuliuosim su clostu ir gonaliu. Ziuresim kas bus. Jei nepasiseks teks daryti apskritai pertrauka, del finansu. Bet tikiu, kad pasiseks  biggrin.gif

pasiseks, kitaip ir negali buti 4u.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 28, 13:26)
As vakar pirma karta buvau akupunkturoj.... Eisiu vel penktadieni ir kitas kelias savaites po du kartus per savaite  thumbup.gif  thumbup.gif  Ziuresim kas ir kaip, gal pades ka nors  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
prašau pagalbos tų,kurioms po stimuliacijos likdavo cistų. Ar skausmas panašus į ovuliacinį skausmą (aišku, kas jį jaučia). Ir kada skauda, kai ateina mmm skauda, ar vėliau?
Man žiauriai skauda šoną,bet ne taip, kaip per O ir iš viso šiek tiek kitoj vietoj, labiau priekyje. jau 12 cd, sakau, jei būtų likę cistų, jau turėjo anksčiau pradėt skaudėt, ką? Vakar kairėj pusėj skaudėjo, bet nedaug, tik maudė, šiandien dešinę plėšia tiesiog. Gal čia kažkas kito, pvz, koks smėlis šlapime, nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 28, 15:39)
Sveikos,
prašau pagalbos tų,kurioms po stimuliacijos likdavo cistų.  Ar skausmas panašus į ovuliacinį skausmą (aišku, kas jį jaučia). Ir kada skauda, kai ateina mmm skauda, ar vėliau?
Man žiauriai skauda šoną,bet ne taip, kaip per O ir iš viso šiek tiek kitoj vietoj, labiau priekyje. jau 12 cd, sakau, jei būtų likę cistų, jau turėjo anksčiau pradėt skaudėt, ką? Vakar kairėj pusėj skaudėjo, bet nedaug, tik maudė, šiandien dešinę plėšia tiesiog. Gal čia kažkas kito, pvz, koks smėlis šlapime, nežinau g.gif

zinok man taip ir skauda.... o mmm jau trecia diena, bet vakar tik kai su echo paziurejo, gal jas pajudino, tai pradejo daugiau skaudeti....
siandien jau antra ibumetino 400 ikaliau.... skauda labai ir skauda kaip per O..... 4u.gif
o tau neziurejo kai mmm parejo? ar tu nesistimuliuoji si karta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 28, 16:39)
Sveikos,
prašau pagalbos tų,kurioms po stimuliacijos likdavo cistų. 

Sveika 4u.gif

aš turėjau cistas ir milžines, bet jokių skausmų nejaučiau... 4u.gif
Atsakyti
Mergaites cia "idomumas' o kai duhc...geri jums neimdavo mieguistumas ... nu kaip tas 2 isgeriu tai... miegu.....vos darbe prasibudinu ??/ g.gif bigsmile.gif
Atsakyti