nu mergytės visai nekaip , LIEPOS mėn. padarytu IUI mūsų statistika O%
2ia jau visai liudnoka
baskule, draugė, daug ružavų , bet svarbu nepasiduodam , a ne?
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 12, 19:10)
nu mergytės visai nekaip , LIEPOS mėn. padarytu IUI mūsų statistika O%
Nieko kito nelieka, tik kibtis visoms uz ranku ir tiketis, kad rugpjutis pazers geru naujienu uz abu menesius is karto
Eina sau.... Nu ka, Baskule laikykis! Dar tik 1as tau iui, vis tiek pavyks gi kaip cia sake mergaites!
O kad statistika liudna, tai as irgi taip pagalvojau, turetu rugpjutis but dabar vaisingas!!!!!!!
Visoms mums sekmes!! Vakar isnarsiau visa internata visomis kalbomis kokias moku- ieskojau info apie iui statistika, stai as cia pateikiu mazdaug sinopse visos informacijos kuria pavyko rast:
Vienam iui bandymui moterims iki 32-34 metu (early thirties) duoda iki 20%.
Tame tarpe:
poroms kuriom ovu problemos, nesuderinamumas ar/ir partnerio turtas prastokas duodama visus 20%
kuriom nepaaiskinamas nevaisingumas- apie 15%
endo- 9%
gimdos, kiusintakiu, kaklelio, ir t.t. fiziologines/strukturines problemos- 14%.
Is visu "jaunu" moteru (nebeskirstoma i priezastis) po 3-4 bandymu pastoja 35-50%. Po 3-4 bandymu sansai mazeja iki 1-2% per men., ir pastoja nedaugelis. Tada jau rekomenduojama eiti prie ivf.
Po 35 metu pagal kategorijas nebeskirsto- skirtingi saltiniai skirtingai "dalina" procentus. Vienur raso, kad tik apie 2%, kitur, kad iki 9-10% per men.
Va tokia matematika ;-). O pas mus tai isvis- 0%. Tai pagal ta pacia statistika, kelioms is musu turi uzkibt jau rugpjuti ;-)
Draugiskai laukiam
O kad statistika liudna, tai as irgi taip pagalvojau, turetu rugpjutis but dabar vaisingas!!!!!!!
Visoms mums sekmes!! Vakar isnarsiau visa internata visomis kalbomis kokias moku- ieskojau info apie iui statistika, stai as cia pateikiu mazdaug sinopse visos informacijos kuria pavyko rast:
Vienam iui bandymui moterims iki 32-34 metu (early thirties) duoda iki 20%.
Tame tarpe:
poroms kuriom ovu problemos, nesuderinamumas ar/ir partnerio turtas prastokas duodama visus 20%
kuriom nepaaiskinamas nevaisingumas- apie 15%
endo- 9%
gimdos, kiusintakiu, kaklelio, ir t.t. fiziologines/strukturines problemos- 14%.
Is visu "jaunu" moteru (nebeskirstoma i priezastis) po 3-4 bandymu pastoja 35-50%. Po 3-4 bandymu sansai mazeja iki 1-2% per men., ir pastoja nedaugelis. Tada jau rekomenduojama eiti prie ivf.
Po 35 metu pagal kategorijas nebeskirsto- skirtingi saltiniai skirtingai "dalina" procentus. Vienur raso, kad tik apie 2%, kitur, kad iki 9-10% per men.
Va tokia matematika ;-). O pas mus tai isvis- 0%. Tai pagal ta pacia statistika, kelioms is musu turi uzkibt jau rugpjuti ;-)
Draugiskai laukiam
sveikos. as su liudnom ziniom ..mano pirmas iui nepavyko. prasidejo mmm nustojau duphaston kaip ir sake gydytoja. antra diena su nezminiskai pilvo skauskais ko jau senai nebuvo.ir labai keista gal kuri dusidure su tuom isejo tokie tragiski kresuliai kaip mesgaliulai tamsus tamsus ( sorry uz isireiskimus ) bet tiesiog nezinau kas cia yra man.liudna labai :-(
Papildyta:
sveikos. as su liudnom ziniom ..mano pirmas iui nepavyko. prasidejo mmm nustojau duphaston kaip ir sake gydytoja. antra diena su nezminiskai pilvo skauskais ko jau senai nebuvo.ir labai keista gal kuri dusidure su tuom isejo tokie tragiski kresuliai kaip mesgaliulai tamsus tamsus ( sorry uz isireiskimus ) bet tiesiog nezinau kas cia yra man.liudna labai :-(
Papildyta:
QUOTE(Raska23 @ 2011 08 12, 19:48)
net nezinau ka pasakyti.... tikekimes sekantis kartas bus geresnis.
labas mergytes
Noriu jusu paklausti, atliekant IUI tuo momentu geriau kai foliai dar nebutu ovuliave ar kad jau butu ovuliave?
Noriu jusu paklausti, atliekant IUI tuo momentu geriau kai foliai dar nebutu ovuliave ar kad jau butu ovuliave?
QUOTE(astukijus @ 2011 08 12, 20:00)
labas mergytes
Bent mano gyd. taiko, kad IUI būtų atliekama prieš pat ovuliaciją. Bet jeigu pažiūrėtum laimingas istorijas, tai yra pastojusių ir su ovuliavusiais, ir su neovuliavusiais foliais, taip kad manau sunku čia būtų vienareikšmiškai pasakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 12, 20:09)
Bent mano gyd. taiko, kad IUI būtų atliekama prieš pat ovuliaciją. Bet jeigu pažiūrėtum laimingas istorijas, tai yra pastojusių ir su ovuliavusiais, ir su neovuliavusiais foliais, taip kad manau sunku čia būtų vienareikšmiškai pasakyti
aisku, tai gaunasi 50 ant 50
Papildyta:
o tada kiek buna praeje valandu po sprogtuku suleidimo kai tau gydytoja daro IUI?
QUOTE(astukijus @ 2011 08 12, 20:12)
Na, nezinau, ar taip lygiai po 50, bet jei nelygiai, tai i kuria puse nusisveria tai irgi nezinau
QUOTE(astukijus @ 2011 08 12, 20:12)
pagal mane asmeniskai, geriau para kazkur iki ovuliacijos. nes jie gyvibingi iki 48 valandu moters organizme, tai tikrai uztaikys ovuliacija. tiesa, siuo atveju butu mergaite o per O ir po - berniukas o jeigu po O - tai priklausys, tikriausiai, nuo kiek judriai spermiukai pasieks reikiama vieta. As tai taip isivaizduoju.
Tiesa, seniais laikais mociutes dukrom ir jaunamartem, kurios norejo pastoti, patardavo myletis penkta diena po paskutines menesiniu dienos ir sis budas daugelio atveju pasiteisindavo. Todel darom prielaida, kad iki O "suleidus" buozgalvius yra didesni sansai.
teisingai, nes skaiciau, kad mergaitiski spermiukai yra letesni bet ilgiau gyvena ir sulaukia ov, o berniukiski yra judresni bet trumpiau isgyvena tad norint berniuko reikia taikyti IUI kuo arciau ovuliacijos arba per ov.
As tai jauciu kad man ov daug anksciau ivyksta nei po 36 valandu (susileidus sprogtukus) rugseji planuojam savo pirmaji IUI ir zinau kad ginius man lieps ateiti daryti IUI praejus 36 valandom po srogtuku suleidimo.. tai bijau kad neuzveluot
As tai jauciu kad man ov daug anksciau ivyksta nei po 36 valandu (susileidus sprogtukus) rugseji planuojam savo pirmaji IUI ir zinau kad ginius man lieps ateiti daryti IUI praejus 36 valandom po srogtuku suleidimo.. tai bijau kad neuzveluot
QUOTE(astukijus @ 2011 08 12, 20:20)
teisingai, nes skaiciau, kad mergaitiski spermiukai yra letesni bet ilgiau gyvena ir sulaukia ov, o berniukiski yra judresni bet trumpiau isgyvena tad norint berniuko reikia taikyti IUI kuo arciau ovuliacijos arba per ov.
o tau jau buvo suleide sprogtukus? jus tik stimuliavotes, bei IUI nedarete?
Ka as zinau - o ko norite - mergaites ar berniuko? tai ir pasitark su gydytoja del tu 36 valandu... gal suleidus sprogtukus, padarykite IUI po 24 valandu? Tada tikrai telpi i visus remus ir jeigu anksciau vyksta O, ir i tas 36 valandas, ir net jeigu O vyks po 48 valandu.