Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

nu kur mūsų baskule? g.gif
[/quote]

as cia biggrin.gif , neuzilgo bus rezultatai, butinai pranesiu smile.gif
Papildyta:
[quote=baskule,2011 08 12, 15:00]
nu kur mūsų baskule? g.gif
[/quote]

as cia biggrin.gif , neuzilgo bus rezultatai, butinai pranesiu smile.gif
[/quote]

na mergytes mano rezultatai bus tik 17 val doh.gif , kazkas jiems ten nevyksta, kazkaip reiks dar pakenteti, tikiuosi, kad geru ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 12, 15:14)

na mergytes mano rezultatai bus tik 17 val doh.gif , kazkas jiems ten nevyksta, kazkaip reiks dar pakenteti, tikiuosi, kad geru ziniu  smile.gif

doh.gif nu vsio, dabar teks darbe iki 17val. būti...sėdėsiu ir lauksiu biggrin.gif nors dirbu iki 15:15
Atsakyti
[quote=indreT,2011 08 12, 10:43]
Aisku. Ir kiek laiko prireike kad gautumet tokius rezultatus? (berods gal buvo pamineta, bet matyt praleidau) smile.gif Kaip supratau prie sio vaisto dar ivairespalviu tableciu/vitaminu geret smile.gif Taip?

o tomoxifenas receptinis?
[/quote]
tamoxi receptinis, gere kazkur 60 dienu, priedo gere:
zoleles buozgalviu kiekiui didinti
aminorugstis
tribestana
mucuna vitaminus
avetyl-L-argininas
gynarpol

[quote=baskule,2011 08 12, 15:14]
[/quote]
[/quote]uz 3 minuciu baskules rezultatai. nuojauta kugzda, kad isgirsime geru naujienu.....

Papildyta:
BASKULEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! AUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU KUUUUUURRRRRR HCG 150??????????
Atsakyti
Ne, nu jezusmarija - jau 17.32, o is baskules jokios reakcijos. Na, tikiuosi, kad dziaugiasi bei skambineja draugems su geromis naujienomis, nes kito paaiskinimo neberandu.... g.gif
Atsakyti
nu sorry, bet truputuka buvau išlėkusi
gerų žinių nėra, sakė kažkoks ten lyg ir 1,2 ar mažesnis, na nieko nesupratau, bet žodžiu nėštumo nėra verysad.gif
pabraukysiu šįvakarą ašarėlės, o toliau vėl į darbus... nu laukim iš kitų merginų gerų žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 12, 18:01)
gerų žinių nėra, sakė kažkoks ten lyg ir 1,2 ar mažesnis, na nieko nesupratau, bet žodžiu nėštumo nėra verysad.gif
pabraukysiu šįvakarą ašarėlės, o toliau vėl į darbus... nu laukim iš kitų merginų gerų žinių  mirksiukas.gif

nu kuzia-kuzia...... Isipilk raudono vyno vakare... nusipelnei... nieko, vistiek savo pasieksi.... vistiek... Pamatysi...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 12, 18:06)
nu kuzia-kuzia...... Isipilk raudono vyno vakare... nusipelnei... nieko, vistiek savo pasieksi.... vistiek... Pamatysi...

šiandien sunku, ryt ir vėl atsistosiu į vėžias, o šiandien vyniuko tikrai reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 12, 18:08)
šiandien sunku, ryt ir vėl atsistosiu į vėžias, o šiandien vyniuko tikrai reiks  smile.gif

vat ir saunuole... taip ir reikia.
Atsakyti
baskule, gaila verysad.gif Siandien paverk, jei norisi, o paskui vel - tik pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 12, 16:01)
pabraukysiu šįvakarą ašarėlės, o toliau vėl į darbus... nu laukim iš kitų merginų gerų žinių  mirksiukas.gif

gaila 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 08 12, 18:17)
baskule, gaila  verysad.gif  Siandien paverk, jei norisi, o paskui vel - tik pirmyn 4u.gif

būtinai, juk nieko kito ir nebelieka... dekui labai merginos, be jūsų palaikymo būtų daug sunkiau...
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 12, 18:48)
būtinai, juk nieko kito ir nebelieka... dekui labai merginos, be jūsų palaikymo būtų daug sunkiau...

na, jeigu nors kiek pades - mano NT irgi neigiamas siandien. Tai vat, busime siandienos nesekmes drauges.

Ne, nu bet kas darosi... Kur dingo nestuminis lietus.. Kas prisimena, kada paskutine nestuke turejome? Liepa, jeigu neklistu - nei vienos, ane? g.gif Ir per puse rugpjucio - irgi kol kas nieko?... Nu kazkas cia negerai... Belieka tiketis, kad kai tik viena pamatys II - likusios iskarto irgi matys II. Nieko kito nebelieka kaip judeti pirmyn ir kovoti uz savo stebukla.. .
Atsakyti