Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 10, 22:04)
kai kiausialastes "suvalgo" spermijas. kazkaip panasiai. O tu nusiramink ir ruoskis IUI. Jokio nesuderinamumo pas jus nera. Tiesiog buozgalviams reikia padeti dasigauti iki reikiamos vietos. Tik tiek tereikia. Varykit darytis.

aš tai rami, per daug rami... visą vasarą tinginiavom ir nei karto net ant O neužtaikėm biggrin.gif
Tai po tokių ilgų atostogų jau veiklos norisi smile.gif
Atsakyti
Maidenana- skaitau cia tavo pasisakymus, ir negalejau susilaikyt neparasius.

Mano nuomone tavo grieztas ir nelankstus poziuris i merginu paverkslenimus ir liudnus pasisakymus atbaide daugeli is sito skyrelio, arba bent jau matau mergaites neberaso kaip joms liudna, neramu ar baisu. Matau, kad kai kurios is IUI skyrelio, paraso kituose skyreliuose apie savo nuogastavimus, nuotaikas ir psichine busena, bet cia tik uzsuka del "techniniu" klausimu. Galbut cia siaip sutapymas, bet as manau, kad cia del to, kad tu nustatei cia mum toki tona- nei cyp apie emocijas (kurios yra visu situ proceduru, nesekmiu, ir bandymu palydoves)...

O siaip gaila, nes issikalbejimas labai padeda, o daugelis sia problema su niekuo nesidalina, o jeigu ir pasipasakojo kuri nors draugei, sesei, giminems, vargu ar tie zmones gali mus suprast. O va merginos kurios eina tokius pacius "kryziaus kelius", tikrai supras. Ir jeigu kuriai nors siandien labai labai bloga ir ji mums pasipasakoja, ir tegu! As pvz. visada bandysiu paguosti kaip galeciau. O jeigu tave erzina, neatsakyk i tokius postus. Beje, paskaicius moksline literatura, raso, kad moterys kurios susigrupuoja i paramos burelius zymiai greiciau pastoja po pagalbino apvaisinomo proceduru. Ir "paramos burelis" reiskia ne tik, kad tau mergaites pades suprast ar 5mm gleivines storis 12 c.d. yra blogai ar gerai, bet visu svarbiausia, kad galesi pasidalins blogomis emocijomis, verkt ir dziaugtis kartu!

Plaikykim viena kita, ir nebijom paverskslent ir paverkt karts nuo karto!

Sekmes mums visoms!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 11, 17:21)

Mano nuomone tavo grieztas ir nelankstus poziuris i merginu paverkslenimus ir liudnus pasisakymus atbaide daugeli is sito skyrelio, arba bent jau matau mergaites neberaso kaip joms liudna, neramu ar baisu. Matau, kad kai kurios is IUI skyrelio, paraso kituose skyreliuose apie savo nuogastavimus, nuotaikas ir psichine busena, bet cia tik uzsuka del "techniniu" klausimu.  Galbut cia siaip sutapymas, bet as manau, kad cia del to, kad tu nustatei cia mum toki tona- nei cyp apie emocijas (kurios yra visu situ proceduru, nesekmiu, ir bandymu palydoves)...

O siaip gaila, nes issikalbejimas labai padeda, o daugelis sia problema su niekuo nesidalina, o jeigu ir pasipasakojo kuri  nors draugei, sesei, giminems, vargu ar tie zmones gali mus suprast. O va merginos kurios eina tokius pacius "kryziaus kelius", tikrai supras. Ir jeigu kuriai nors siandien labai labai bloga ir ji mums pasipasakoja, ir tegu! As pvz. visada bandysiu paguosti kaip galeciau. O jeigu tave erzina, neatsakyk i tokius postus. Beje, paskaicius moksline literatura, raso, kad moterys kurios susigrupuoja i paramos burelius zymiai greiciau pastoja po pagalbino apvaisinomo proceduru. Ir "paramos burelis" reiskia ne tik, kad tau mergaites pades suprast ar 5mm gleivines storis 12 c.d. yra blogai ar gerai, bet visu svarbiausia, kad galesi pasidalins blogomis emocijomis, verkt ir dziaugtis kartu!

Sekmes mums visoms!!!!!
ok
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 11, 16:26)

Niu ir super, kad ok biggrin.gif biggrin.gif

Kaip tau sekasi, kaip su O ir su vyro turtu reikaliukai- geryn?
Atsakyti
Sveikutės, iš tikrųjų kažkaip čia ramu pasidarė smile.gif o vat aš šiandien visa diena laukiu mm, na tikrai jų nelaukiu, bet atrodo, kad jos vis ateina, paskauda šoniuka kažko tai, bet jų ir nesulaukiau dar thumbup.gif , ryt iš ryto važiuoju kraujuko nuleisti, tai bus matyt ar aš išviso jų besulauksiu, tikiuosi, kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 11, 17:33)
Sveikutės, iš tikrųjų kažkaip čia ramu pasidarė smile.gif  o vat aš šiandien visa diena laukiu mm, na tikrai jų nelaukiu, bet atrodo, kad jos vis ateina, paskauda šoniuka kažko tai, bet jų ir nesulaukiau dar thumbup.gif , ryt iš ryto važiuoju kraujuko nuleisti, tai bus matyt ar aš išviso jų besulauksiu, tikiuosi, kad ne  smile.gif

Matyt visos atostogauja...

Sekmes Baskule! O gal cia i gera, kad sonus skauda?... Laikau kumscius. Butu super. Nepamirsk mums pranest, mes gi visos labai laukiam geru naujienu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 11, 18:50)
Matyt visos atostogauja...

Sekmes Baskule! O gal cia i gera, kad sonus skauda?... Laikau kumscius. Butu super. Nepamirsk mums pranest, mes gi visos labai laukiam geru naujienu!  smile.gif

būtinai pranešiu, jeigu geros pasidžiauksim, jeigu blogos atkeliausiu pasiguosti smile.gif
o dėl šoniuku, ar čia gali būti kas gero? g.gif

Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 11, 20:05)
būtinai pranešiu, jeigu geros pasidžiauksim, jeigu blogos atkeliausiu pasiguosti  smile.gif
o dėl šoniuku, ar čia gali būti kas gero? g.gif

soniuku skauduliukai pirmi nestumo pozymiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 11, 17:57)
Niu ir super, kad ok  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip tau sekasi, kaip su O ir su vyro turtu reikaliukai- geryn?

ugu. normospermija. 56 mln, 52%. sia proga jis atsisake IUI ir nori natur. ka as zinau.. priverstinai gi nestumsiu pas S. ple, tiek vargau, nuo nekrospermijos pagydyti.. ir se tau. sparnai, matote, jam. nu ka - nieko nepadarysi, ko nori ta ir gaus. sedesiu ant OT. Bet garbes zodis - tik rugpjuti, nes man prie visu mano nelaimiu dar ND pagal grafika - tai butu virs visko doh.gif Del O nezinau, ryt-poryt siom dienom mmm pareis, tai ka - sedesiu - ziuresiu kaip ta paranojike - kur mano OOOOO...fear.gif laboratorijoje pasake, kad rezultatai superiniai ir IUI butu 100% pavykusi, ner net ka svarstyti.

QUOTE(baskule @ 2011 08 11, 18:33)
Sveikutės, iš tikrųjų kažkaip čia ramu pasidarė smile.gif  o vat aš šiandien visa diena laukiu mm, na tikrai jų nelaukiu, bet atrodo, kad jos vis ateina, paskauda šoniuka kažko tai, bet jų ir nesulaukiau dar thumbup.gif , ryt iš ryto važiuoju kraujuko nuleisti, tai bus matyt ar aš išviso jų besulauksiu, tikiuosi, kad ne  smile.gif

tai ir mes nelaukiam tavo memiu. labai nelaukiam. lauksim dideliu skaiciu.

QUOTE(indreT @ 2011 08 11, 19:42)
soniuku skauduliukai pirmi nestumo pozymiai smile.gif
rimtai? niekada neteko girdeti... o kas su tais sonais? duria, spaudzia, tempia - koks skausmas? (tyliai paslapcia nieko nesakant tikimes Baskules sekmes ir tyyyylim tyyyylim...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 rugpjūčio 2011 - 19:25
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 11, 21:21)
rimtai? niekada neteko girdeti... o kas su tais sonais? duria, spaudzia, tempia - koks skausmas? (tyliai paslapcia nieko nesakant tikimes Baskules sekmes ir tyyyylim tyyyylim...)

Juk gimda tempesi. Kad ir kaip nezymiai. zirnis prikibes. Nejausti neimanoma.
Visa nestuma ivairus skauduliukai lydi. Ir tai normalu smile.gif

Jausmas kaip pries mmm. Veliau jau ir durimai atsirado man. Tempimai tai jau tik kai vaikis didelis buvo.
Pamenu po savo iui. ta nakti pries testo daryma, prablioviau gal visa. nes pilva skaudejo. jau saku pareis mmmm. Bet visvien padariau testa nes buvau suplanavus. ir ka? II bruksniukai buvo. as aisku nepatikejau. nes zinau kad po stimuleciju padarius per anksti testa teigemas gali but nuo vaistu. bet kraujas patvirtino.
Atsakyti
Baskule, a girdi, buk gera, atidaryk sekmes sezona, nes po pirmos nestukes buna dar keletas... Kaip visada - tai tyla, tai bira kaip mana is dangaus. Tai mes taves maldaujame, praaasomeee labai-labai, padek taska nesekmiu laikotarpiui ir buk pirmoji "atidaranti sezona". Nu plyyyyz...
Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 08 11, 20:28)
Juk gimda tempesi. Kad ir kaip nezymiai. zirnis prikibes. Nejausti neimanoma.
Visa nestuma ivairus skauduliukai lydi. Ir tai normalu smile.gif

Jausmas kaip pries mmm. Veliau jau ir durimai atsirado man. Tempimai tai jau tik kai vaikis didelis buvo.
Pamenu po savo iui. ta nakti pries testo daryma, prablioviau gal visa. nes pilva skaudejo. jau saku pareis mmmm. Bet visvien padariau testa nes buvau suplanavus. ir ka? II bruksniukai buvo. as aisku nepatikejau. nes zinau kad po stimuleciju padarius per anksti testa teigemas gali but nuo vaistu. bet kraujas patvirtino.

nu vat liepos menesi man buvo mmm jausmas, bet aiskiai zinojau, kad anksti mmm, tai maniau, kad persalau prie juros. Klausyk, o tu kelinta DPI testa darei? Kad manei, kad bus II?

Merginos, gal katra zino, ar pas mus parduoda bromkriptina be recepto?
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 08 11, 17:21)

Mano nuomone tavo grieztas ir nelankstus poziuris i merginu paverkslenimus ir liudnus pasisakymus atbaide daugeli is sito skyrelio, arba bent jau matau mergaites neberaso kaip joms liudna, neramu ar baisu. Matau, kad kai kurios is IUI skyrelio, paraso kituose skyreliuose apie savo nuogastavimus, nuotaikas ir psichine busena, bet cia tik uzsuka del "techniniu" klausimu.  Galbut cia siaip sutapymas, bet as manau, kad cia del to, kad tu nustatei cia mum toki tona- nei cyp apie emocijas (kurios yra visu situ proceduru, nesekmiu, ir bandymu palydoves)...

O siaip gaila, nes issikalbejimas labai padeda, o daugelis sia problema su niekuo nesidalina, o jeigu ir pasipasakojo kuri  nors draugei, sesei, giminems, vargu ar tie zmones gali mus suprast. O va merginos kurios eina tokius pacius "kryziaus kelius", tikrai supras. Ir jeigu kuriai nors siandien labai labai bloga ir ji mums pasipasakoja, ir tegu! As pvz. visada bandysiu paguosti kaip galeciau. O jeigu tave erzina, neatsakyk i tokius postus. Beje, paskaicius moksline literatura, raso, kad moterys kurios susigrupuoja i paramos burelius zymiai greiciau pastoja po pagalbino apvaisinomo proceduru. Ir "paramos burelis" reiskia ne tik, kad tau mergaites pades suprast ar 5mm gleivines storis 12 c.d. yra blogai ar gerai, bet visu svarbiausia, kad galesi pasidalins blogomis emocijomis, verkt ir dziaugtis kartu!

Sekmes mums visoms!!!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti