QUOTE(Kani @ 2011 08 11, 17:57)
Niu ir super, kad ok
Kaip tau sekasi, kaip su O ir su vyro turtu reikaliukai- geryn?
ugu. normospermija. 56 mln, 52%. sia proga jis atsisake IUI ir nori natur. ka as zinau.. priverstinai gi nestumsiu pas S. ple, tiek vargau, nuo nekrospermijos pagydyti.. ir se tau. sparnai, matote, jam. nu ka - nieko nepadarysi, ko nori ta ir gaus. sedesiu ant OT. Bet garbes zodis - tik rugpjuti, nes man prie visu mano nelaimiu dar ND pagal grafika - tai butu virs visko
Del O nezinau, ryt-poryt siom dienom mmm pareis, tai ka - sedesiu - ziuresiu kaip ta paranojike - kur mano OOOOO...
laboratorijoje pasake, kad rezultatai superiniai ir IUI butu 100% pavykusi, ner net ka svarstyti.
QUOTE(baskule @ 2011 08 11, 18:33)
Sveikutės, iš tikrųjų kažkaip čia ramu pasidarė
o vat aš šiandien visa diena laukiu mm, na tikrai jų nelaukiu, bet atrodo, kad jos vis ateina, paskauda šoniuka kažko tai, bet jų ir nesulaukiau dar
, ryt iš ryto važiuoju kraujuko nuleisti, tai bus matyt ar aš išviso jų besulauksiu, tikiuosi, kad ne
tai ir mes nelaukiam tavo memiu. labai nelaukiam. lauksim dideliu skaiciu.
QUOTE(indreT @ 2011 08 11, 19:42)
soniuku skauduliukai pirmi nestumo pozymiai
rimtai? niekada neteko girdeti... o kas su tais sonais? duria, spaudzia, tempia - koks skausmas?
(tyliai paslapcia nieko nesakant tikimes Baskules sekmes ir tyyyylim tyyyylim...)
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.