Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

KAIP JUS MERGAITES LAIKOTES KAIP TU OLIALIA 4u.gif
Atsakyti
mergaites , o jai FSH gydytoja liepe pasidaryti 2 ciklo diena ar bus normalus rezultatas????nes raso daug kur 3-5 ciklo diena?/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raska23 @ 2011 08 08, 17:29)
pas mus nera taip paprasta su hcg. as juk ne lietuvoj. labai durna gydymo sistema. todel net parskridau i lietuva darytis iui

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o tu gal UK?

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 08, 17:52)
o ka operuos? LP?
o siaube siaube... mums cia lengva su tuo reikalu - viens-du ir yra smile.gif

taip, LP

QUOTE(jrgt @ 2011 08 09, 07:04)
as kartais pagalvoju, mes cia taip skundziames, kad viskas blogai pas mus ir kaip pavydim uzsienyje nes ten atseit gerai.. bet susidurus is arti isryskeja, kad ten viskas kur kas sudetingiau pas mus.. gerai ten gali gaut nemokamai iui ar ivf, bet tai kokias eiles reikia laukt..man kartais atrodo, kad ten daktarai kur kas labiau abejingi negu cia..
salygiene tik klaipedoj?

taip, pvz UK eiles nenormalios ir net jei pagal gyvenama vieta ir priklauso 1 nemokamas IVF ir pvz max 4 IUI, tai dar nereiskia kad juos gausi. As 1 IUI laukiau daugiau nei 2 metus, dariausi 2- abu nepavyko- dabar vel turiu laukti eiles konsultacijai ka darysim toliau ar dar darys likusius 2 IUI, kokius vaistus skirs (jei skirs) ir as is viso darys ka nors... o i IVF eile manes net nestato nes neatitinku ju "reikalavimu" be to pas mus su MB "viskas gerai". Privaciai cia kainos ypatingai dideles

QUOTE(Ryana @ 2011 08 09, 08:30)
tai fantastiska daktare, turejau ir operacija pas ja, ir skatinom ir 2 IUI turejom, bet deja nieko... kolkas darau pertrauka ir vel keliausiu pas sia gydytoja  ax.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 09, 14:00)
KAIP JUS MERGAITES LAIKOTES KAIP TU OLIALIA  4u.gif

aš , saulyt , gerai...jokiu planavimų, ND NT HCG ir t.t. biggrin.gif , tiesiog atsipalaidavau iki rudens vacation4.gif

o kaip jus, kas planuose ?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 09, 15:22)
aš , saulyt , gerai...jokiu planavimų, ND NT HCG ir t.t.  biggrin.gif  , tiesiog atsipalaidavau iki rudens  vacation4.gif

o kaip jus, kas planuose ?

Dabar menesiuka atostogu vacation1.gif nuo IUI bet 22 vaziuoju i VLN pas gydytoja ziureti kas toliau , kodel , kaip 4u.gif ar tesim IUI ar ??? plius pasidariau dar tyrimuka viena Fsh tai ziuresiu ka rodo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 08 09, 12:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif o tu gal UK?
taip, LP
taip, pvz UK eiles nenormalios ir net jei pagal gyvenama vieta ir priklauso 1 nemokamas IVF ir pvz max 4 IUI, tai dar nereiskia kad juos gausi. As 1 IUI laukiau daugiau nei 2 metus, dariausi 2- abu nepavyko- dabar vel turiu laukti eiles konsultacijai ka darysim toliau ar dar darys likusius 2 IUI, kokius vaistus skirs (jei skirs) ir as is viso darys ka nors... o i IVF eile manes net nestato nes neatitinku ju "reikalavimu" be to pas mus su MB "viskas gerai". Privaciai cia kainos ypatingai dideles
aciu  wub.gif

Taip as pietu Londone. Nu as tai neikam nelinkiu susidurti su anglijos gydytojais..
Sugadinau vieną testuką..neiko neparode jis man . Mm neprasideda. Duphastomn vis dar vartoju. labai labai teplioja,nieko gero nelaukiu.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 09, 09:04)
as kartais pagalvoju, mes cia taip skundziames, kad viskas blogai pas mus ir kaip pavydim uzsienyje nes ten atseit gerai.. bet susidurus is arti isryskeja, kad ten viskas kur kas sudetingiau pas mus.. gerai ten gali gaut nemokamai iui ar ivf, bet tai kokias eiles reikia laukt..man kartais atrodo, kad ten daktarai kur kas labiau abejingi negu cia..
salygiene tik klaipedoj?
pas mus gerai, kad daug-maz priimtina kaina gali gauti privacios medicinines pagalbos per protingus terminus. Visa kita daug maz suderinama su gyvenimu, apart mokesciu ant visko ir uz viska. Sis momentas cia yra ziaurus, neapgalvotas, kvailas ir absoliuciai neatitinka realybes.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 09, 15:22)
aš , saulyt , gerai...jokiu planavimų, ND NT HCG ir t.t.  biggrin.gif  , tiesiog atsipalaidavau iki rudens  vacation4.gif

Nu, nuo rugsejo ir as busiu tokia laiminga iki pat vasario menesio biggrin.gif Nors jau irgi meciau ND pagal grafikus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 09, 17:11)
Nu, nuo rugsejo ir as busiu tokia laiminga iki pat vasario menesio biggrin.gif Nors jau irgi meciau ND pagal grafikus.

o kaip tavo planas kad iki kaledu tikrai tikrai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 10, 09:09)
o kaip tavo planas kad iki kaledu tikrai tikrai? smile.gif

nu dejau viltis i rugpjuti. Ryt buozgalviugrama ir bus matyti. Man lapkriti i mokslus, nu kur man 10-12 savaite ten vaziuoti, cia jeigu rugseji pasisektu. Jeigu pavyksta rugpjutio - tai viskas ciki - telpu i remus, jeigu ne - ne sudba siais metais.
Atsakyti
Sveikos,

Kuo toliau tuo labiau galvojam apie IUI, gal galit parekomenduoti pas ką darytis Kaune (iki šiol lankausi VK pas Visockiene)

Apie latvius labai geri atsiliepimai, net mintis kyla ten nuvažiuot, ar darėsi kas nors IUI pas juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 10 rugpjūčio 2011 - 12:18
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 10, 14:17)
Sveikos,

Kuo toliau tuo labiau galvojam apie IUI, gal galit parekomenduoti pas ką darytis Kaune (iki šiol lankausi VK pas Visockiene)

Apie latvius labai geri atsiliepimai, net mintis kyla ten nuvažiuot, ar darėsi kas nors IUI pas juos?

Chiquita, o pas Visockiene nenori, man jos sudaryta schema vat ir padėjo pastoti, ir šiaip ji man liuks gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 08 10, 13:42)
Chiquita, o pas Visockiene nenori, man jos sudaryta schema vat ir padėjo pastoti, ir šiaip ji man liuks gydytoja 4u.gif

Nežinau, renkuosi dar, pas ką čia nuo rugsėjo registruotis blush2.gif

Dar vienas klausimas, ar tikslinga kartoti vyrui spermatogramą prieš IUI?
Esam dare jau du kartus, viena buvo viskas ok, kitoje problemyčių rado, nuo gegužės vitaminus vartoja. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 10 rugpjūčio 2011 - 14:53