pas mane tai gimda atvirkscia ir pamenu pati pirma mano gine pries 10metu sake,kad del to bus sunku pastot,taciau dabar jau trecia daktare patvirtino, kad tai neturetu buti kliutis..
QUOTE(jrgt @ 2011 08 05, 22:15)
pas mane tai gimda atvirkscia
Sveika. Kaip cia taip "atvirkscia"? Nesuprantu...
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 17:29)
mano planas siandien ...turiu rankoje martini bokala ...
o jei rimtai tai iki spalio men. noriu truputuka pailseti,
o jei rimtai tai iki spalio men. noriu truputuka pailseti,
Ir gerai! Butinai pailsek. Linkiu tau, kad per tuos kelis menesius neuzsicklintum ant ciklo dienu skaciavim ir kitu nesamoniu... Gero tau poilsio nuo visu proceduru, vaistu, kliniku, ir t.t.
O martinis irgi gerai
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 05, 18:18)
mes irgi metem. rugpjuti vienas IUI ir metam vaiku fantazijas kuriam laikui. Bus naujieji metai ir bus kaip bus.
Ir tau irgi gerai pailset! O po to su naujom jegom vel kibti i darbus iki tol kol
Na ka prisijungsiu prie jusu burelio, jei priimsit Vakar man buvo pirma IUI VK Vilniuje.
Gal ne i tema, bet.. Perskaicius si straipsni, sueme toks siutas.. Jop.. mat, tvarkingos, dirbancios poros susidure su nevaisingumu, turi moketi simtais ir tukstanciais uz vaistus, tyrimus, proceduras is paskutiniuju, kad igivendintu savo didziausia svajone.. o cia Stai kur plaukia valstybes pinigeliai
http://www.lrytas.lt...
QUOTE(amita @ 2011 08 06, 06:59)
Gal ne i tema, bet.. Perskaicius si straipsni, sueme toks siutas.. Jop.. mat, tvarkingos, dirbancios poros susidure su nevaisingumu, turi moketi simtais ir tukstanciais uz vaistus, tyrimus, proceduras is paskutiniuju, kad igivendintu savo didziausia svajone.. o cia Stai kur plaukia valstybes pinigeliai
Na jooo. Cia kaip nori taip ziurek, bet teisybes nera.
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 04, 14:31)
o stimuliacija skiriama kai neauga patys foliai?pas mane jis auga pats kaip pasiutes,tik as jau galvoju,kad gal koks nekokybiskas uzauga,nepilnavertis
ir pas mane auga, labai anksti, buna kad ir 3 cd jau 10mm, ir cistos daznai buna, kai ovitrelio nesusilaidziu, tai po to ciklo visada iki shiol cistos uzhaugdavo , man neikarto per 7-8 ciklus nepavyko gauti stimuliacijos, nes tai cista, tai folis jau perdidelis. vat ir man i galva mintys lenda, gal ten kazhkas negerai. stimuliacijas skiria tam kad daugiau foliu zuhaugtu, nes kuo ju daugiau, tuo didesne tikimybe pastoti
QUOTE(amita @ 2011 08 06, 05:59)
patikekit, esu maciusi sheimu su 5 vaikais, kur mama net nezino kad vaikui jau priekiniai dantys pasikeite i kruminius, kur vaikai antroje klaseja girti uzhmiega prie mokyklos, kur mama sako kad vaikai jos neklauso del to kad juos mazhai musha, kur mama sako kad jai ner prasmes dirbti, nes kai tik ji eis dirbti, ji neteks visu pashalpu ir tures keturgubai, ar net penkiariopai mazhiau pajamu! apie gyvenimo salygas as jau net nekalbu! ir niekas tu vaiku nepasiima ir nepasiims, o toliau mokes pashalpas tinginiams alkoholikams!
QUOTE(liullie yu @ 2011 08 06, 13:37)
Patikekit, esu maciusi seimu su 5 vaikais, kur mama net nezino kad vaikui jau priekiniai dantys pasikeite i kruminius, kur vaikai antroje klaseje girti uzmiega prie mokyklos, kur mama sako, kad vaikai jos neklauso del to kad juos mazai musa, kur mama sako kad jai nera prasmes dirbti, nes kai tik ji eis dirbti, ji neteks visu pasalpu ir tures keturgubai, ar net penkiariopai maziau pajamu! Apie gyvenimo salygas as jau net nekalbu! Ir niekas tu vaiku nepasiima ir nepasiims, o toliau mokes pasalpas tinginiams alkoholikams!
o siaube....
p.s. jums leidus pakoregavau jusu rasyba.
QUOTE(indreT @ 2011 08 05, 22:05)
Sveika, koks čia kandumas, tiesiog ištyrė prieš šešis metus endo...turėjau galinga cista ( LP).toliau bandziau , tačiau po stresu foliai neaugo, sake pailset, po to stojau i kontracepcija kol viskas aprims ir su ja gyvenau penkis metus,,, nusprendžiau kad užteks kankinti save vaistais ir laikas bandyti . VS klinikoje sakė kas atrodau gerai ir patarė IUI, bet padarius harmonu tyrimus pasirode kad FSH didelis 20 ( gal po KT), bet foliai augo, bandem...... Tačiau ne viskas kaip nori išeina O gal per mažai mane ištyrė ir paskubėjo su IUI Bet su jūsų pagalba ir patirtimi daug ką sužinojau ir dabar prašysiu kad gerai mane ištirtu, gydytu, tada vėl į kovą, ačiū IUI mergaitem
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 07, 21:25)
Sveika, koks čia kandumas, tiesiog ištyrė prieš šešis metus endo...turėjau galinga cista ( LP).toliau bandziau , tačiau po stresu foliai neaugo, sake pailset, po to stojau i kontracepcija kol viskas aprims ir su ja gyvenau penkis metus,,, nusprendžiau kad užteks kankinti save vaistais ir laikas bandyti . VS klinikoje sakė kas atrodau gerai ir patarė IUI, bet padarius harmonu tyrimus pasirode kad FSH didelis 20 ( gal po KT), bet foliai augo, bandem...... Tačiau ne viskas kaip nori išeina O gal per mažai mane ištyrė ir paskubėjo su IUI Bet su jūsų pagalba ir patirtimi daug ką sužinojau ir dabar prašysiu kad gerai mane ištirtu, gydytu, tada vėl į kovą, ačiū IUI mergaitem
Sekmes dideliausios kuo greiciau tapti
To linkiu visoms mergaitems. Tame tarpe ir sau
sveikos,
nuo rugsejo planuoju pirmaji IUI, tik neikaip neisirenku daktares gal kas ka rekomenduotumet?
nuo rugsejo planuoju pirmaji IUI, tik neikaip neisirenku daktares gal kas ka rekomenduotumet?
Labas mergaitės. Aš su savo problemytėm. Jau 13 dienu po iui .Buvo labai smarkus tepliojimas(labai smarkus) bet mmm nepasirodė.Vis dar geriu ta duphaston ir dabar jau pasimetusi kaan daryti. Daktare buvo sakius kad nutraukti tkai pasirodys mmm,bet kai taip tepliojo tai tikrai nebežinau ka daryti. Gal kuri patarima labai sunku kai ne lietuvoj Be to buvau vietinej poliklinikoj pas bendros praktikos gydytoja paprasyti siuntimo isitirti visus hormonus ..,tai man pasiule susirasti tokio pat likimo draugu