Nauji namuciai :-) Yay!
Nu ka, seniai iui skyrely geru naujienu nebuvo... Prastai mum sekasi, bet taip idomiai buna- kai pasiseka tai trim-keturiom is kart. Laukiam to stebuklingo menesiuko!
O kol kas, galim ir pazyzt. Madeinana taip apibare Pupuk24, kad net man atsiliepe ;-) Siaip puikiai suprantu Pupuke, uzeina visko- nevilties, depresiju, liudesio, nerimo, pavydo, ir ko tik nori. Labai labai svarbu issikalbeti! Gal Meidenanai to ir nereikia (super!) o kitom (tarp kitko ir man) kartais issisverkt atrodo gyvybiskai svarbu. Buna taip liudna pasidaro, kad prikalbi ir prisigalvoji nesamoniu... Jeigu yra kas isklausys, o dar ir supras tikraja ta zodzio prasme, kaip mat palengveja... O kas geriau gali suprast negu merginos kurios isgyvena ta pati...
Nevaisingumas yra be galo sunkus isbandymas. Kiekviena musu ta zino... nesipykim mergaites. Duokim visoms issikalbet jeigu joms to reikia, ir palaikykim viena kita kaip tik galim. Pupuk as tave visu 100% palaikau ir suprantu. Sudas sudas sudas- labai sunku DABAR, bet tikrai isaus ta diena kai mums visoms pasiseks! Nenuleidziam ranku...
QUOTE(Itrea @ 2011 07 27, 18:44)
o nebandet nueiti i VK su abiem rezultatais, juk nemazi pinigai . Jei ju klaida tai turi grazinti pinigus ar kaip kitaip kompensuoti islaidas
as parasiau laiska-pretenzija, bet atsakymo jokio.. is tikruju, tai galeciau eit pasidraskyt ten, bet ka zinau kur gyvenimas nuves.. jeigu netycia prireiks ten ko nors, tai nesinoretu, kad atsimintu kaip isterike kokia
QUOTE(Itrea @ 2011 07 27, 22:47)
naujam cikle nuo 5CD pradeti closta gert.
o man clost sake gert nuo 3cd iki 7cd ir tik 11-14cd ateit echo.. ale kaip idomiai, visom ivairiai.. kazin kaip cia kas nuo ko priklauso..?
QUOTE(Kani @ 2011 07 27, 23:42)
o kitom (tarp kitko ir man) kartais issisverkt atrodo gyvybiskai svarbu.
man irgi labai reikejo issibliaut. vakar kaip kukciojau vyrui ant peties, kad jau galvojau ir jis pats neatlaikys, nes suliudejo baisiai.
o siandien jau kazkaip viskas sviesiau atrodo.. biski sviesiau.. vis dar mm nesulaukiu tai nerva ima
gal tavo ciklai trumpesni mano 30-32d.
QUOTE(Itrea @ 2011 07 28, 08:28)
gal tavo ciklai rumpesni mano 30-32d.
siandien yra 31 cd o mm nerasta..
QUOTE(Itrea @ 2011 07 27, 18:38)
rytoj tai ziuresiu ka sakys. Seip nemanau, kad bus ne vietoj, nes zirnis sunykti turejo pacioj pacioj pradzioj, kazkurioj dalijimosi stadijoj, na bet cia mano speliones, ziuresiu ka gine sakys, tik, kad va kraujuoju, tai kazin kaip ji mane apziures
tai puse velnio. Tikekimes, kad viskas bus gerai.
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 22:44)
mergytes, siandien neiskenciau, uzsakiau testukus internete, bus apie pirmadieni, tai galesi gadinti , niekada nedariau, o dabar taip uzsinorejau
tai gi cia tooooks prikolas zinai, koks prikolniausias? daryti OT ir matyti II, kad ir dar pries O, bet ten visada II. Vat ten tai prikolniausiai QUOTE(Kani @ 2011 07 27, 23:42)
Nauji namuciai :-) Yay!
Nu ka, seniai iui skyrely geru naujienu nebuvo... Prastai mum sekasi, bet taip idomiai buna- kai pasiseka tai trim-keturiom is kart. Laukiam to stebuklingo menesiuko!
O kol kas, galim ir pazyzt. Madeinana taip apibare Pupuk24, kad net man atsiliepe ;-) Siaip puikiai suprantu Pupuke, uzeina visko- nevilties, depresiju, liudesio, nerimo, pavydo, ir ko tik nori. Labai labai svarbu issikalbeti! Gal Meidenanai to ir nereikia (super!) o kitom (tarp kitko ir man) kartais issisverkt atrodo gyvybiskai svarbu. Buna taip liudna pasidaro, kad prikalbi ir prisigalvoji nesamoniu... Jeigu yra kas isklausys, o dar ir supras tikraja ta zodzio prasme, kaip mat palengveja... O kas geriau gali suprast negu merginos kurios isgyvena ta pati...
negalejau niekaip svelniau. Nes Pupuk24 visai nusigrybavo su savo 'vaistukais'. Uz tai ir sedi ant baudos suolelio. Visa sia savaite. Viska suprantu, skaudu, liudnu ir t.t., bet negalima galvoti vat ant tiek neigiamai.
QUOTE(jrgt @ 2011 07 28, 08:22)
o siandien jau kazkaip viskas sviesiau atrodo.. biski sviesiau.. vis dar mm nesulaukiu tai nerva ima
o rytoj atrodys dar sviesiau. o poryt dar sviesiau. Siandien per TV rode kudikiu namu, kur palieka mazylius. Rusijoje. Be komentaru. Vyras sako, ir pastoja, ir isnesioja sveikus. O ten tokios asocialios moterys, girtuokles, narkosos visokios. Nu zodziu..
Sveikos mergaites, kaip Jūs šiandiena jaučiatės ??? man 9 dienos po IUI aš tai nieko gyvenu kaip gyvenusi, ir kažko nelabai tikiuosi II.... nes nieko nejaučiu tik kartais kaip prieš mmm svelniai pamaudzia bet trumpai " baike". Tik nezinau kodel gal tie vaistai ( dufo...)apetita sukele nu valgau tai ooooo
Papildyta:
Šiaip laukiu kitos savaites pasidarysiu kraujuka , NT ir bus aišku
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 28, 09:54)
Sveikos mergaites, kaip Jūs šiandiena jaučiatės ??? man 9 dienos po IUI aš tai nieko gyvenu kaip gyvenusi, ir kažko nelabai tikiuosi II.... nes nieko nejaučiu tik kartais kaip prieš mmm svelniai pamaudzia bet trumpai " baike". Tik nezinau kodel gal tie vaistai ( dufo...)apetita sukele nu valgau tai ooooo
Gitana, nu ir mes laukiame tik teigiamo rezultato.
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 28, 09:40)
O ten tokios asocialios moterys, girtuokles, narkosos visokios. Nu zodziu..
na nereikia ir i rusija ziuret.. pas mus i tulikus gimdos kvailos bobos.. truksta zodziu.
sveikos merginos
tikrai kad..... zmogus pergyveno tokias juodas dienas savo gyvenime, o tu dar pili druskos i zaizda ir gasdini....
viskas bus ok mergyt, pamatysi
o as vakar buvau bak'e.... gryzau su kontraceptikais... dvi cistos is abieju pusiu uzaugusios, si cikla praleidziu, geriu kontraceptikus ir tikiuosi kad cistos issivaikscios.... skauda nerealiai.... be nuskausminamuju negaliu paeiti....
tai va kaip smagu.... ai bet pasaulis nuostabus, cia man dovana.... juokas pro asaras...
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 27, 18:26)
kada pas gine? kad tik ne vietoje nebutu pastojimo...
tikrai kad..... zmogus pergyveno tokias juodas dienas savo gyvenime, o tu dar pili druskos i zaizda ir gasdini....
QUOTE(Itrea @ 2011 07 27, 18:38)
rytoj tai ziuresiu ka sakys. Seip nemanau, kad bus ne vietoj, nes zirnis sunykti turejo pacioj pacioj pradzioj, kazkurioj dalijimosi stadijoj, na bet cia mano speliones, ziuresiu ka gine sakys, tik, kad va kraujuoju, tai kazin kaip ji mane apziures
viskas bus ok mergyt, pamatysi
QUOTE(Kani @ 2011 07 27, 23:42)
Nevaisingumas yra be galo sunkus isbandymas. Kiekviena musu ta zino... nesipykim mergaites. Duokim visoms issikalbet jeigu joms to reikia, ir palaikykim viena kita kaip tik galim. Pupuk as tave visu 100% palaikau ir suprantu. Sudas sudas sudas- labai sunku DABAR, bet tikrai isaus ta diena kai mums visoms pasiseks! Nenuleidziam ranku...
o as vakar buvau bak'e.... gryzau su kontraceptikais... dvi cistos is abieju pusiu uzaugusios, si cikla praleidziu, geriu kontraceptikus ir tikiuosi kad cistos issivaikscios.... skauda nerealiai.... be nuskausminamuju negaliu paeiti....
tai va kaip smagu.... ai bet pasaulis nuostabus, cia man dovana.... juokas pro asaras...
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 28, 10:30)
o pas ka buvai bake?
laikykis labai labai zinok, kad be rizikos nebus sekmes. o rizikuot vardan tokio tikslo verta
QUOTE(jrgt @ 2011 07 28, 10:35)
o pas ka buvai bake?
laikykis labai labai zinok, kad be rizikos nebus sekmes. o rizikuot vardan tokio tikslo verta
pas O.K.
laikausi, aciu
QUOTE(Kani @ 2011 07 27, 22:42)
Nevaisingumas yra be galo sunkus isbandymas. Kiekviena musu ta zino... nesipykim mergaites. Duokim visoms issikalbet jeigu joms to reikia, ir palaikykim viena kita kaip tik galim. Nenuleidziam ranku...
šimtas procentų teisingos mintys
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 28, 08:40)
tai gi cia tooooks prikolas zinai, koks prikolniausias? daryti OT ir matyti II, kad ir dar pries O, bet ten visada II. Vat ten tai prikolniausiai
aha, jo jo, ir man šitie OT dėl to patinka gali trumpam įsivaizduot, kad čia koks nors kitoks testukas
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 28, 08:55)
Papildyta:
Papildyta:
sveika tu dareisi viena diena IUI anksčiau už mane, tai labai įdomu, kaip jautiesi lyginu tavo pojūčius ir savo - visiškai tas pats, o tai yra - jokių pojūčių aš irgi jaučiuosi visiškai įprastai. dar ankstoka mums pradėt ieškot sliekų voskiuose pamaudimuose, bet jau nedaug liko, pakentėkim laikau kumščius už tave
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 28, 09:30)
nenusimink, ryt bus geriau mes tave palaikom nieko čia jau nepakeisi, darai, kas nuo tavęs priklauso, ką gydytojai liepia, ir lauki. daugiau nieko ir negali padaryt, tai ir negraužk savęs. viskas bus anksčiau ar vėliau.