Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jrgt @ 2011 08 05, 16:14)
arba nera bedu pas mus arba bedos galvoje..
as tyrimus visu hormonu pasidarius, balandi isoperuoti endo zidinukai ir kaip nieko taip nieko.. vis delto as manau, kad daugumai musu yra bedos galvoje..  blink.gif

gal tu ir teisi, nes juk visos zinome aibe istoriju, kai stengemes, dareme, ir nulis rezultatu. O kai atsipalaiduodavo, kai nusiramindavo ir susitaikydavo - shast ir prasom likimo dovana....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 05, 16:16)
gal tu ir teisi, nes juk visos zinome aibe istoriju, kai stengemes, dareme, ir nulis rezultatu. O kai atsipalaiduodavo, kai nusiramindavo ir susitaikydavo - shast ir prasom likimo dovana....

nelabai noriu gilintis kol kas, bet mes jau bandom sveikt psichologiskai, bent jau metem daryt ND pagal grafika. dabar reikia galvele kazkaip prasivalyt..
Atsakyti
Gitana ir Olialia- labai gaila, kad jums nepavyko. Sekiau foruma jau visa savaite, galvojau bent vienai is jusu turi pasisekt! Nu ka gi- einam toliau.

Gitana- gal tau su tokiu FSH nesvaistyt laiko ir is kart prie IVF'o? Nors jeigu foliai auga, tai gal ir iui galima dar kokius 2 atlikt...

Olialia- kokie artimiausi planai? Gal iki spalio planuosi naturaliai? Nors gal geriau visai "neplanuot" ax.gif bum ir bus tau netiketumas. Ypac po visu stimuliaciju! To tau ir linkiu!

O kad Afroditei dare iui su 7 foliais, tai isvis nusikaltimas kazkoks. Tas "gydytojas" turetu uz tai but nubaustas- gi galejo visi 7 uzkibti, ir kas tada- rizika motinos ir visu vaiku svekatai ar netgi gyvybei. Moterys gi ne ziurkenai kur po 6 pagimdo.. Siaubas- jokios atsakomybes matyt daktariukstis nejaucia. Gerai, kad dabar pas kita ji lankosi. Sekmes tau Afrodite, jeigu skaitysi!
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 05, 14:46)
Nu ka garantuotai geltoninkite schmoll.gif  nestumo nera HCG <1,00 tai va ...... lauksiu aš savo nenormalių, nepramušančių niekaip mmmmm..... unsure.gif
Ir viskas toliau iš naujo verysad.gif

verysad.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 15:13)
nu ka gitaniuk, liūdėsim kartu ir man nieko  verysad.gif
tai aš dar čia pabusiu iki spalio, po to pradėsiu kraustytis i IVF skyrelį

verysad.gif 4u.gif 4u.gif

visai vilties neikvepia statistika verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 08 05, 16:34)
verysad.gif  4u.gif  4u.gif
verysad.gif  4u.gif  4u.gif

visai vilties neikvepia statistika  verysad.gif  verysad.gif

nieko tokio.prasideda naujas laikotarpis. Kaip sakoma- kiekviena pabaiga tai tik nauja pradzia smile.gif
Atsakyti
musu bedele tik tam (cia pagal visus tyrimus) kad man uzlenktas gimdos kaklelis, ir natur nera sansu, tiesiog nepraeina vyro turtas ten kur reikia

mano planas siandien ...turiu rankoje martini bokala ... biggrin.gif
o jei rimtai tai iki spalio men. noriu truputuka pailseti, savo organizma pavalyti nuo vaistu, posportuoti, nueiti i kokias malonias proceduras, ir pataupit pinigeliu, o spali-lapkriti darysim IVF

aciu mergytes visom uz palaikyma, kas mus supras jei ne jus 4u.gif visus jus labai myliu ir dar tikrai nepabegsiu, ir jei ka patarsiu, vis del to esu jau veterane 6IUI
gero savaitgalio visoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 05 rugpjūčio 2011 - 17:30
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 05, 13:46)
Nu ka garantuotai geltoninkite schmoll.gif  nestumo nera HCG <1,00 tai va ...... lauksiu aš savo nenormalių, nepramušančių niekaip mmmmm..... unsure.gif

Saulele,labai gaila... na bet susiimkim ir vel pradekim viska is naujo 4u.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 17:29)
aciu mergytes visom uz palaikyma, kas mus supras jei ne jus  4u.gif  visus jus labai myliu ir dar tikrai nepabegsiu, ir jei ka patarsiu, vis del to esu jau veterane 6IUI
gero savaitgalio visoms  wub.gif

Mieloji, kantrybes ir istvermes tau. nelabai cia ka bepasakysi... visus iui vargus atvargus, kad kuo greiciau tave aplankytu sekme sekanciam sito ilgo ir sunkaus kelio etape. tik nenukabink nosytes
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 05, 16:19)
nelabai noriu gilintis kol kas, bet mes jau bandom sveikt psichologiskai, bent jau metem daryt ND pagal grafika. dabar reikia galvele kazkaip prasivalyt..

mes irgi metem. rugpjuti vienas IUI ir metam vaiku fantazijas kuriam laikui. Bus naujieji metai ir bus kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 05, 17:12)
IndreT - musu atveju mazai buozgalviu pas vyra ir aukstas prolaktinas pas mane.  O pas tave kas?

bent pries pirma IUI kuris buvo pries 2metus. Bedos buvo vyro turte. Pas mane viskas ok. dabar vyro turtas vel nedziugina. belieka tiketis, kad pas mane viskas gerai dar ir dabar.
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 19:29)
musu bedele tik tam (cia pagal visus tyrimus) kad man uzlenktas gimdos kaklelis, ir natur nera sansu, tiesiog nepraeina vyro turtas ten kur reikia

mano planas siandien ...turiu rankoje martini bokala ...  biggrin.gif
o jei rimtai tai iki spalio men. noriu truputuka pailseti, savo organizma pavalyti nuo vaistu, posportuoti, nueiti i kokias malonias proceduras, ir pataupit pinigeliu, o spali-lapkriti darysim IVF

aciu mergytes visom uz palaikyma, kas mus supras jei ne jus  4u.gif  visus jus labai myliu ir dar tikrai nepabegsiu, ir jei ka patarsiu, vis del to esu jau veterane 6IUI
gero savaitgalio visoms  wub.gif

Matyt nepaguosiu, bet...
mano drauges gimda uzlinkus i nugara. laparaskopija dare (degino endo zidinukus).
praejus metam po laporoskopijos ivyko stebuklas smile.gif iki to laiko dirbo dirbo.
O buvo vestuves jos, atsipalaidavo. ir se kad nori. O jau zadejo IUI darytis po vestuviu.
Vaikiukas lauke kada ateit. Lauke kol tevai pagaliau susituoks smile.gif

O kur dareisi iui? VK gal? Pas ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 05 rugpjūčio 2011 - 19:43
QUOTE(indreT @ 2011 08 05, 20:40)
bent pries pirma IUI kuris buvo pries 2metus. Bedos buvo vyro turte. Pas mane viskas ok. dabar vyro turtas vel nedziugina. belieka tiketis, kad pas mane viskas gerai dar ir dabar.
Papildyta:
Matyt nepaguosiu, bet...
mano drauges gimda uzlinkus i nugara. laparaskopija dare (degino endo zidinukus).
praejus metam po laporoskopijos ivyko stebuklas smile.gif iki to laiko dirbo dirbo.
O buvo vestuves jos, atsipalaidavo. ir se kad nori. O jau zadejo IUI darytis po vestuviu.
Vaikiukas lauke kada ateit. Lauke kol tevai pagaliau susituoks smile.gif

man ne gimda o praejimas i gimda (kaz kaip daktare sake termina - gimdos kaklelo kaz kas), man dare LP ir histreroskopija, truputuka praplatino ir is kart po LP 4IUI dariau buvo man nestumas, bet nesivistantis nuo 5sav.
Atsakyti
olialia2001 daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai gaila, kad taip verysad.gif
labai tikejau tavo sekme 4u.gif

gitana36 ir tau priklauso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik nenukabinam nosytes ir tesiam zygius toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 05, 15:46)

Nenoriu pasirodyti kandi, bet...
Kokios pas jus bedos?
kur lankotes? pas ka?
Atsakyti