Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Nu ka garantuotai geltoninkite schmoll.gif nestumo nera HCG <1,00 tai va ...... lauksiu aš savo nenormalių, nepramušančių niekaip mmmmm..... unsure.gif
Ir viskas toliau iš naujo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 05, 14:41)
O jus stimuliuosites vaistais ir dar + ta arbata? Galima taip? Tada dar didesnis efektas ar kaip?

Ne negalima, aš čia natur cikle be stimuliacijų ir IUI arbatėlę gersiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 05, 14:41)
O jus stimuliuosites vaistais ir dar + ta arbata? Galima taip? Tada dar didesnis efektas ar kaip?

ne saulyt, jau ne karta minėjom čia, kai daro stimuliaciją su hormonais negalima gerti tu žolialių, tik jei natur ciklas 4u.gif

aš sėdžiu jau ant adatų, net neina dirbti blush2.gif

gitananiuk nu kaip gaila, galvojau kartu pasidžiaugsim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
davai paliudek šiandien, o rytoj nosytė aukštin ir į priekį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 05 rugpjūčio 2011 - 13:53
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 14:49)
ne saulyt, jau ne karta minėjom čia, kai daro stimuliaciją su hormonais negalima gerti tu žolialių, tik jei natur ciklas  4u.gif

aš sėdžiu jau ant adatų, net neina dirbti  blush2.gif
gitananiuk nu kaip gaila, galvojau kartu pasidžiaugsim  4u.gif  4u.gif  4u.gif
davai paliudek šiandien, o rytoj nosytė aukštin ir į priekį

nu kas belieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 05, 15:06)
nu kas belieka  4u.gif

nu ka gitaniuk, liūdėsim kartu ir man nieko verysad.gif
tai aš dar čia pabusiu iki spalio, po to pradėsiu kraustytis i IVF skyrelį
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 15:13)
nu ka gitaniuk, liūdėsim kartu ir man nieko  verysad.gif

Kaip gaila juk tau 5 IUI( as taip norejau nors tavim pasidziaugti unsure.gif )....tau balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Neliudek... tik tiek galiu pasakyti.....................
Atsakyti
Labukas braskutes
QUOTE(indry @ 2011 08 04, 17:33)
Sveikos mergaites smile.gif  smile.gif  smile.gif . Virusuoju   2.gif    2.gif    2.gif    2.gif    2.gif.
Tikiuosi atsimenat mane is birzelioIUI saraselio. Ne viskas pas mane klostesi sklandziai, reikejo extra daryti operacija verysad.gif . Pavyko issaugoti nestuke.gif, siandien girdejau sirdute plakant ir maciau savo leliuka per echo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif   Sekmes visoms.

imu virusiuka

QUOTE(Raska23 @ 2011 08 04, 19:46)
Aš pietuose,mano gydytoja kaip ir nebloga papuolė dabar,bet nervina kad puola daryti ivf neisiaiškinus visko iki galo.Kiek daug yra visokiu tyrimu dar nepadaryta,o cia padarė kelis ir imk ir darykis dibrtinį.. doh.gif  doh.gif ryt bandysiu eiti į gp ir prašysiu kad tirtu hormonus kokie tik yra  thumbup.gif Kaip manau jeigu iui nepavyko,nors neturiu problemų su niekuom,tai kažin ar tas pats ivf padės  g.gif

na jei tau isviso nedare hormonu tyrimu tai butinai reikia pasidaryti drinks_cheers.gif

gitana tau daug balioneliu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiki1: 05 rugpjūčio 2011 - 14:43
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 16:13)

Labai liudna sad.gif
Jus merginos matyt jau apsnekejusios savo bedas esat. kas ir del ko atvijo i si skyreli. bet matyt visu istoriju as nesugaudysiu. ar yra kazkur suvestine koke?

nes man smalsu. Kodel jums nepavyko.Pas ka bedos?
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 05, 14:46)
Nu ka garantuotai geltoninkite schmoll.gif 

na bent jau gali dufa nutraukt.. verysad.gif
neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif

verysad.gif verysad.gif
4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Nu nekokios naujienos. Nu tikrai blogos. Siandien visos nusipelnem vyno po taure-dvi-tris. Man irgi diena nekokia, niekas nesiseka. Ka imuosi - viskas sklandziai iki paskutines minutes, o po to - tai laiko nebera, tai dar kazkas sugriuva.

IndreT - musu atveju mazai buozgalviu pas vyra ir aukstas prolaktinas pas mane. O pas tave kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 05 rugpjūčio 2011 - 15:13
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 05, 14:46)
Nu ka garantuotai geltoninkite schmoll.gif  nestumo nera HCG <1,00 tai va ...... lauksiu aš savo nenormalių, nepramušančių niekaip mmmmm..... unsure.gif
Ir viskas toliau iš naujo verysad.gif

verysad.gif Imkit abi 4u.gif 4u.gif
Gitana, mmm nenormalios dėl Dupho tikriausiai..Kai jį gerdavau, tris dienas tepliodavo po minimalų lašelį, kol pagaliau pramušdavo. Negeriant dupho ateina ir ateina,jokių abejonių nelieka. Dėl to Duph labiausiai ir užknisa, žinai, kad čia jo poveikis, bet vis tiek lieka durnos viltys, kol pramuša...Dvi, tris dienas tekdavo į tuos pseudo-kraujavimus žiūrėti..
Laikykitės, panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 05, 15:55)
nes man smalsu. Kodel jums nepavyko.Pas ka bedos?

arba nera bedu pas mus arba bedos galvoje..
as tyrimus visu hormonu pasidarius, balandi isoperuoti endo zidinukai ir kaip nieko taip nieko.. vis delto as manau, kad daugumai musu yra bedos galvoje.. blink.gif
Atsakyti