Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 04, 16:52)
KittyKitty nu jau gerai  tongue.gif  dėkit  biggrin.gif tik nelabai kad sunkiai būtų , bet tada ir atsakomybė visoms išdalinsim  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(indry @ 2011 08 04, 19:33)
Tikiuosi atsimenat mane is birzelioIUI saraselio. Ne viskas pas mane klostesi sklandziai, reikejo extra daryti operacija verysad.gif . Pavyko issaugoti nestuke.gif, siandien girdejau sirdute plakant ir maciau savo leliuka per echo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sekmes visoms.

Matai, kaip būna unsure.gif BEt super, ką,kad pavyko išsaugoti pilvinuką, aikit ir stiprėkit dabra, linkiu lengvo nėštumo 4u.gif

Itrea, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 05 rugpjūčio 2011 - 08:59
LABAS RYTAS UOGYTĖS

aš jau po kraujo. sesutė pasakė "sugadinai visa diena" lotuliukas.gif kaip visada vienu pas mane nerasta, subadė vieną kumštį, kitą ir po to tik pripumpavo kraujuko biggrin.gif
tai ką, laukiam mes su gitaniuku atsakymu
friends.gif
Atsakyti
o mes labai sergam uz jus bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai laukiam gerų rezultatų... smile.gif
beje, tai o čia visur kai kraujuka paduodi atsakymai tik kitą dieną, o aš taip galvojau, kad per kokią valandikę pasako g.gif blush2.gif tai teks ir man kankintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 10:14)
tai ką, laukiam mes su  gitaniuku atsakymu

mes irgi laukiam geru ziniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 05, 11:39)
labai laukiam gerų rezultatų... smile.gif
beje, tai o čia visur kai kraujuka paduodi atsakymai tik kitą dieną, o aš taip galvojau, kad per kokią valandikę pasako g.gif  blush2.gif tai teks ir man kankintis g.gif

as geromedoj vln dariausi tai man po 2val pasake..
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinote, kaip vartoti Borovaja matka arbatą g.gif iki ovuliacijos, ar po g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 08 05, 12:25)
Merginos, gal kuri žinote, kaip vartoti Borovaja matka arbatą g.gif  iki ovuliacijos, ar po g.gif

iki, kaip tik pirmoj ciklo pusėje , jinai vos ne kaip gonalis, užaugina kokybiškesnį folį

baskule
darau kraujuko Jolsanoje, tai šiandien ryte pridaviau , atsakymas po 15 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 05 rugpjūčio 2011 - 11:42
QUOTE(Puk @ 2011 08 05, 12:25)
Merginos, gal kuri žinote, kaip vartoti Borovaja matka arbatą g.gif  iki ovuliacijos, ar po g.gif

o kur sita arbata merginos perkat g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 05, 13:08)
o kur sita arbata merginos perkat  g.gif

man iš Rusijos parvežė
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 05, 12:41)
iki, kaip tik pirmoj ciklo pusėje , jinai vos ne kaip gonalis, užaugina kokybiškesnį folį

baskule
darau kraujuko Jolsanoje, tai šiandien ryte pridaviau , atsakymas po 15 val.

Dėkui 4u.gif , tuomet atidėsiu vartojimą kitam ciklui ax.gif
Pirkau pas moterėles turguje, kurios veža prekes iš Rusijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 08 05, 15:39)
Dėkui 4u.gif , tuomet atidėsiu vartojimą kitam ciklui ax.gif
Pirkau pas moterėles turguje, kurios veža prekes iš Rusijos mirksiukas.gif

O jus stimuliuosites vaistais ir dar + ta arbata? Galima taip? Tada dar didesnis efektas ar kaip?
Atsakyti