QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 18:31)
Sveikutes
O kas nusimato,ogi nestukiu-laikau mergytes uz jus kumstukus nerealiai Tikekit,kad turi pavykt,glostykit pilvuka ir bus ok.
Madeina ziuriu kaip visada tvarka priziuri.
Jo pas mane buvo 7 foliai dideli apie 19mm ir 1 folis apie 17mm.Esme tame,kad mano gydytojas nepataike man ovuliacijai.Ketvirtadieni apziurejo,o penktadieni ovuliavo,o IUI dare tik sekmadieni. Veliau tik suzinojau Latvijoje,kad kai yra tiek daug foliu tai niekas nedaro jokiu IUI ir net liepia saugotis.
O kas nusimato,ogi nestukiu-laikau mergytes uz jus kumstukus nerealiai Tikekit,kad turi pavykt,glostykit pilvuka ir bus ok.
Madeina ziuriu kaip visada tvarka priziuri.
Jo pas mane buvo 7 foliai dideli apie 19mm ir 1 folis apie 17mm.Esme tame,kad mano gydytojas nepataike man ovuliacijai.Ketvirtadieni apziurejo,o penktadieni ovuliavo,o IUI dare tik sekmadieni. Veliau tik suzinojau Latvijoje,kad kai yra tiek daug foliu tai niekas nedaro jokiu IUI ir net liepia saugotis.
o kas cia per naujiena? bene, visi 7 gali prigyti? Nu bet kaip tau suvare IUI, a girdi... Papasakok, kokioje tu stadijoje dabar? Kokie ispudziai is LV? Ar tikrai kokybe geresne? Kuomi gydo-stimulioja?
p.s. jo jo, esu priversta tvarka daryti, matai, kad jeigu nevaikyti mergu - tai asaru pakalne...
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 18:37)
Jaučiu kad pareina mmmm... jau nedaug teplioja... tokia demele ( bet sunkiai) , va tau ir kraujo tyrimukas , veltui bus Jaučiu ryt gali tekti geltoninti
kai bus tyrimas tada ir paziuresim.QUOTE(indry @ 2011 08 04, 19:33)
Sveikos mergaites . Virusuoju :
Tikiuosi atsimenat mane is birzelioIUI saraselio. Ne viskas pas mane klostesi sklandziai, reikejo extra daryti operacija . Pavyko issaugoti , siandien girdejau sirdute plakant ir maciau savo leliuka per echo Sekmes visoms.
nu kur tave pamirsi! GAUDAU!!! Tikiuosi atsimenat mane is birzelioIUI saraselio. Ne viskas pas mane klostesi sklandziai, reikejo extra daryti operacija . Pavyko issaugoti , siandien girdejau sirdute plakant ir maciau savo leliuka per echo Sekmes visoms.
Papasakok, kas tau nutiko ir kaip pavyko issaugoti toki maziuliuka kleckiuka? Kodel operavo? Kaip jautiesi?