Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 04, 18:31)
Sveikutes 4u.gif  4u.gif 
O kas nusimato,ogi nestukiu-laikau mergytes uz jus kumstukus nerealiai thumbup.gif Tikekit,kad turi pavykt,glostykit pilvuka ir bus ok.
Madeina ziuriu kaip visada tvarka priziuri.
Jo pas mane buvo 7 foliai dideli apie 19mm ir 1 folis apie 17mm.Esme tame,kad mano gydytojas nepataike man ovuliacijai.Ketvirtadieni apziurejo,o penktadieni ovuliavo,o IUI dare tik sekmadieni. doh.gif Veliau tik suzinojau Latvijoje,kad kai yra tiek daug foliu tai niekas nedaro jokiu IUI ir net liepia saugotis.

o kas cia per naujiena? bene, visi 7 gali prigyti? Nu bet kaip tau suvare IUI, a girdi... Papasakok, kokioje tu stadijoje dabar? Kokie ispudziai is LV? Ar tikrai kokybe geresne? Kuomi gydo-stimulioja?

p.s. jo jo, esu priversta tvarka daryti, matai, kad jeigu nevaikyti mergu - tai asaru pakalne... doh.gif

QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 18:37)
Jaučiu kad pareina mmmm... jau nedaug teplioja... tokia demele ( bet sunkiai) , va tau ir kraujo tyrimukas , veltui bus  verysad.gif  Jaučiu ryt gali tekti geltoninti  doh.gif
kai bus tyrimas tada ir paziuresim.

QUOTE(indry @ 2011 08 04, 19:33)
Sveikos mergaites smile.gif  smile.gif  smile.gif . Virusuoju  2.gif    :
Tikiuosi atsimenat mane is birzelioIUI saraselio. Ne viskas pas mane klostesi sklandziai, reikejo extra daryti operacija verysad.gif . Pavyko issaugoti nestuke.gif, siandien girdejau sirdute plakant ir maciau savo leliuka per echo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sekmes visoms.
nu kur tave pamirsi! GAUDAU!!! biggrin.gif

Papasakok, kas tau nutiko ir kaip pavyko issaugoti toki maziuliuka kleckiuka? Kodel operavo? Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 04, 18:55)

nu kur tave pamirsi! GAUDAU!!! biggrin.gif

Papasakok, kas tau nutiko ir kaip pavyko issaugoti toki maziuliuka kleckiuka? Kodel operavo? Kaip jautiesi?

Dabar jau jauciuosi gerai smile.gif , rytoj vaziuoju namo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Vienas nestumas buvo gimdoje, kitas kiausintakyje. Teko pasalinti is kiausintakio laboraskopu. Bet svarbiausia, kad gimdoje kleckiukui niekas nenutiko. O baimes tai buvo daug verysad.gif ir dabar dar nera visiskai ramu. Bet kai pamaciau per echo kad viskas ok, labai apsidziaugiau nestuke.gif
Atsakyti
kuku kukuskos 4u.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 04, 12:03)
Pupukas24  ačiu, bet nedekit jau labai daug vilčių, kaž kaip nuojauta sako kad nelabai kas bus 

tai tu nedek, mes uz tave padesim wink.gif

QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 14:28)
ir i mane vilčių nedekite , jaučiu kad nieko.......

ni ni ni, nieko negirdziu, pro radija kalbu biggrin.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 04, 16:40)
o vat imsim ir dėsim tongue.gif

drinks_cheers.gif hihihi.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 08 04, 16:44)
Paaiskinkit man,vistienai,tai jei tu foliu kruvas dirbtinai stimuliuojant priaugina,kad butu daugiau sansu uzkibimui,ar nebuna tada taip,kad kai kurie is ju sakykim virsta i cistas?

buna buna, pas mane buvo praeita cikla po 3 ir va sedziu su 2 cistom ir kontraceptikais ir tikiuosi kad issiblaskys jos per menesi, kad galeciau vel testi savo kryziaus kelia iki nestuke.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 08 04, 16:59)
zinot,kas slyksciausia-kad man O vyksta ir be jokiu Ovitreliu,bet mano gydytojas po kiekvieno suleisto Ovitrelio,vis dar nesuprasdavo echoskopuodamas ka jis ten mato-folikula ar jau geltonkuni-toks jausmas buvo,kad jie ten niekuo nesiskiria

o boze doh.gif

Virusuoju  2.gif    2.gif 
Tikiuosi atsimenat mane is birzelioIUI saraselio. Ne viskas pas mane klostesi sklandziai, reikejo extra daryti operacija verysad.gif . Pavyko issaugoti nestuke.gif, siandien girdejau sirdute plakant ir maciau savo leliuka per echo  thumbup.gif 

gaudau iskartu 2 biggrin.gif o kas buvo jei ne paslaptis? gerai kad viskas laimingai baigesi thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, gaudau virusiukus wub.gif
ryt einiu pas gine, ziureim ka uzsiauginau ax.gif tik matyt, kad prisiduot neturesiu kada tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itrea: 04 rugpjūčio 2011 - 20:14
QUOTE(indry @ 2011 08 04, 20:28)
Dabar jau jauciuosi gerai smile.gif , rytoj vaziuoju namo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Vienas nestumas buvo gimdoje, kitas kiausintakyje. Teko pasalinti is kiausintakio laboraskopu. Bet svarbiausia, kad gimdoje kleckiukui niekas nenutiko. O baimes tai buvo daug  verysad.gif  ir dabar dar nera visiskai ramu. Bet kai pamaciau per echo kad viskas ok, labai apsidziaugiau nestuke.gif

saulyte, dabar saugok save ir savo kleckiuka , augit ir stiprekit 4u.gif 4u.gif
kaip gerai kad viskas buvo padaryta laiku ir sekmingai
Atsakyti
Dabar jau jauciuosi gerai smile.gif , rytoj vaziuoju namo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Vienas nestumas buvo gimdoje, kitas kiausintakyje. Teko pasalinti is kiausintakio laboraskopu. Bet svarbiausia, kad gimdoje kleckiukui niekas nenutiko. O baimes tai buvo daug  verysad.gif  ir dabar dar nera visiskai ramu. Bet kai pamaciau per echo kad viskas ok, labai apsidziaugiau nestuke.gif

dar ir taip buna doh.gif didziausios stiprybes likusiam kleckiukui ir mamytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 08 04, 14:04)
Labukas braskes

Man UK irgi laparoskopijos nedaro, tai as vaziuoju i LT ir operuosiuos privaciai. 
As Vakaru Londone

Aš pietuose,mano gydytoja kaip ir nebloga papuolė dabar,bet nervina kad puola daryti ivf neisiaiškinus visko iki galo.Kiek daug yra visokiu tyrimu dar nepadaryta,o cia padarė kelis ir imk ir darykis dibrtinį.. doh.gif doh.gif ryt bandysiu eiti į gp ir prašysiu kad tirtu hormonus kokie tik yra thumbup.gif Kaip manau jeigu iui nepavyko,nors neturiu problemų su niekuom,tai kažin ar tas pats ivf padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 08:34)
Pridaviau, gerai čia šalia darbelio 4u.gif  bet kaimas didelis tai tyrimo rezultatas tik ryt  blink.gif
Olialia manau ryt abi žinosim , juk žadėjai ir priduoti kraujuka drinks_cheers.gif

Mergaits, laikau kumius u jus abi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

nu kaip smagu, kad viskas gerai... lengvo nesiojimo tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif  smile.gif  smile.gif . Virusuoju  2.gif    2.gif    2.gif    2.gif    2.gif.

ir as labai gaudau virusiuka biggrin.gif
labai dziugu uz tave smile.gif sekmes didziausios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis , dar vis kankinuosi nes vis nepramuša mmmm.. o tik pateplioja kazkaip idomiai, tačiau visko gali būti kad pramuš..... bet dar negeltoninkit blush2.gif Laukiam iki galo g.gif
Atsakyti
Tai siandiena 15 val laukiame nestuke.gif nestuke.gif

Ane? Manau, kad nors viena is jusu Olialia ir Gitana, galetumete atidaryti rugpjucio sezona geromis naujienomis. Labai noretusi, kad pas abi butu kleckai isitvirtine... labai-labai. tai laukiame 15 val.
Atsakyti