Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(amita @ 2011 08 04, 06:12)
Merginos, kaip nuo vilniaus autobusu stoties nusigaut iki vaisingumo klinikos? Turiu omeny visuomenini transporta..

16 troleibusas ir islipi rygos stotelej, arba 43 autobusas, jis paleis toj pusej kur VK wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 09:34)
Pridaviau, gerai čia šalia darbelio 4u.gif  bet kaimas didelis tai tyrimo rezultatas tik ryt  blink.gif
Olialia manau ryt abi žinosim , juk žadėjai ir priduoti kraujuka drinks_cheers.gif

taip rytoj važiuoju, po 15 val. bus atsakymas

Pupukas24 wub.gif ačiu, bet nedekit jau labai daug vilčių, kaž kaip nuojauta sako kad nelabai kas bus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 04 rugpjūčio 2011 - 11:04
sakykit,o kai daroma IUI nuo kurios ciklo dienos jums prasideda stebejimas? g.gif siaip as einu po mm,8,9 c.d.....cia turbut reikia anksciau?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 04, 12:19)
sakykit,o kai daroma IUI nuo kurios ciklo dienos jums prasideda stebejimas? g.gif siaip as einu po mm,8,9 c.d.....cia turbut reikia anksciau?

pirmas apsilankymas 1-5 c.d. dar per mmm, pažiūri echo, kad nebūtų cistų ir sudaro grafiką stimuliacijos, po to ateini apie 8-10 cd (kartais reikia dar 12cd. kontrolei) ir jau tada pasako IUI data. bet jei tu be stimuliacijos tai manau 8-9 c.d. kaip tik pažiūrėti ką turi ir paskirti IUI data
Atsakyti
Trumpam užsuku pasisveikint mirksiukas.gif

Būtinai ryt turi būti dideli skaičiai cool.gif group.gif
Atsakyti
g.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 04, 12:03)
taip rytoj važiuoju, po 15 val. bus atsakymas

Pupukas24  wub.gif  ačiu, bet nedekit jau labai daug vilčių, kaž kaip nuojauta sako kad nelabai kas bus  verysad.gif

ir i mane vilčių nedekite , jaučiu kad nieko....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 04, 12:44)
pirmas apsilankymas 1-5 c.d. dar per mmm, pažiūri echo, kad nebūtų cistų ir sudaro grafiką stimuliacijos, po to ateini apie 8-10 cd (kartais reikia dar 12cd. kontrolei) ir jau tada pasako IUI data. bet jei tu be stimuliacijos tai manau 8-9 c.d. kaip tik pažiūrėti ką turi ir paskirti IUI data

o stimuliacija skiriama kai neauga patys foliai?pas mane jis auga pats kaip pasiutes,tik as jau galvoju,kad gal koks nekokybiskas uzauga,nepilnavertis
Atsakyti
Labukas braskes
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 03, 17:49)
na tuo ir pasiguoskim-esu tiesiog beprotiskai stipri motera,sudrapalinanti visus norincius manim pasinaudoti vyriskos lyties atstovus box.gif

ir as apie save taip manau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet deja mumstai nepadeda verysad.gif

QUOTE(Raska23 @ 2011 08 03, 19:12)
Man laparoskopijos nedaro,nors kiek laiko prašau. Jie išvis iškart imasi tokių kaip ivf net neištyrę nieko iki galo. Nu jau tokie jie buki  bash.gif
O kur tu jeigu ne Lt. Nes aš Londone kariauju vis su tais gydytojais.

Man UK irgi laparoskopijos nedaro, tai as vaziuoju i LT ir operuosiuos privaciai.
As Vakaru Londone
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 04, 14:31)
o stimuliacija skiriama kai neauga patys foliai?pas mane jis auga pats kaip pasiutes,tik as jau galvoju,kad gal koks nekokybiskas uzauga,nepilnavertis

stimuliacija - kad užaugtu daugiau ir kokybiškesni - tada daugiau šansų būna
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 14:28)
ir i mane vilčių nedekite , jaučiu kad nieko....... verysad.gif

Madeina, jos prasosi tiesiog ant baudos suolo. ilgam. uz tokias kalbas.. blink.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 08 04, 14:31)

pas mane irgi auga, bet matyt to vieno nepakanka.. ax.gif
Atsakyti
Labukas,
pagaliau kažkas vyksta - leidžiamas kraujas, noriu skaičiukų thumbup.gif Visos sako "vilčių nedėkit", o vat imsim ir dėsim tongue.gif
Atsakyti

Paaiskinkit man,vistienai,tai jei tu foliu kruvas dirbtinai stimuliuojant priaugina,kad butu daugiau sansu uzkibimui,ar nebuna tada taip,kad kai kurie is ju sakykim virsta i cistas?nesutrinka normalus moters ciklas del tu visu chemiju? g.gif nes as jauciu pas mane cista atsirado po ovitreliu triju ampuliu susileidimo,gavosi hiperstimuliacija,ar kaip ten K.tai pavadino,liepe daryt pertrauka du menesius,bet cista pati taip ir nepasisalino,ir va-LP...nenoriu daugiau jokiu cistu ir operaciju verysad.gif
Atsakyti