Sveikos,
oi, negaliu, ir mano valkata O pareina, kaip ir Maidenanos
bet nervai šį ciklą kaip per PMS, tik visą laiką..Ir svoris
QUOTE(liullie yu @ 2011 08 02, 22:50)
ir koks ispudis likes? pinigu ciulpejai bei tusciu vilciu dalintojai?
Aha. Aš pradėjau pas ją lankytis 2005 metų sausį, tada nežinojau, kad SM yra skyrelis nesulaukiančioms> Nieko nežinojau,. pasitikėjau. Darė man kas mėnesį IUI, niekada nežiūrėdavo, ar neliko cistų, tiesiog paskambindavau,prasidėjus mėnesinėms, ir liepdavo gerti clostą nuo 3 c.d. Vieną kartą blogai paskyrė sprogdukų laiką, gerai,kad pati susigaudžiau. Niekad nežiūrėdavo per IUI, nedarydavo echo, suleisdavo ir tiek, ovuliavo ar ne, ar iš viso yra - galas žino..Dariausi pas ją 8 IUI, ji rekomendavo 12
, aš ir tikėjau, kol galų gale inikau į neto platybes
Beje, vieną kartą atvažiavau, kad paskirtų IUI laiką, o jos nėra, seselė sako, nu ir gerai, bent mums ramiau gyventi
, parašė Bogdanskienei, kuri tuo metu buvo konferencijoje, sms, kas tokia ir tokia atvažiavo, tokie foliai, tokia gleivinė ir t. t. Ji atrašė: gi liepiau manęs netrukdyti
Nu bl, man tai paskirta konsultacija ir šiiap jau aš vaistų privaryta ir man reikia IUi datos, tai parašė, kad darom pirmadienį, man atrodė, vėlokai, bet turbūt tik tada ji grįžo.. Nu žodžiu..daug tokių bajerių galiu pasakoti. išvada: nerekomenduoju. Net labai nerekomenduoju. Vadybininkė ji gera, kai atvažiavom pirmą kartą, skyrė mums valandą, taip viskas gražu atrodė, po pirmos IUI gavau arbatėlės, pakvietė vyrą, pagulėjau pusvalandį. O per paskutines išspyrė beveik nespėjusią apsirengti, nes eilė
Per kelis pažįstamus girdėjau,kaip ji gyvena. Nebežino, kur kišti pinigus, auksuoti baseinai ir kitos nesąmonės. Man negaila būtų, jei bent jau atidirbtų žmoniškai. Nors kiek širdies turėtų.
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 03, 13:49)
suderinamumo testas? Testas po sueities? kraujo rezusai? nes jeigu tu minusine, o vyras teigiamas, tada pas tave yra antikuniai rezus-faktoriui, kurie neduoda pastoti, nes rezus-teigiamas yra dominuojantis. tad, vaisius rezus-teigiamas, o tu - rezus-neigiama, is cia kila kraujo konfliktas. Tokiais atvejais man atrodo, iki nestumo iveda i moteris antikunius antirezusui arba imunoglobulina. Na, jeigu aiskiai parasiau, tai taip kazkaip turi buti.
o kada nors buvai nors pastojusi?
Yep, esmė tokia: konfliktas atsiranda po 12savaitės, berods, nu gal anksčiau, kai pradeda placenta pati gaminti maisto medžiagas ar kraują, kažkas tokio, ir tada 20 savaitę suleidžia tą anti-D-imunoglobuliną. Problema kyla, jei, tarkim, moteris daro vėlyvą abortą arba persileidžia. to anti niekas nesuleidžia, ir tada per kitą nėštumą jau persileidžia, nes būna prisigaminę tų antikūnų.