Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(ooo @ 2011 08 03, 19:43)
as kaip ir ne is sios temos (bandysiu i ja pereit is dabar prognostines IVF), bet i tema pasisakysiu  ax.gif
zinau moteri, kuri 6 metus su vyru bande vaiku susilaukt. nepasiseke. tada su kitu pora metu. nepasiseke. tada vienas "prisoko", vos ne is pirmo karto uzkibo  blink.gif  bigsmile.gif
o paskui ji su dar kitu vyru daugybe metu pragyveno ir daugiau vaiku nebuvo.
tai jau anais laikais moteriskes kaimynes kalbejo, kad jos imunitetas labai stipus ir tik ekstremaliai stiprus spermiukas isgyveno ir pasieke tiksla  lotuliukas.gif

Nu jo, yra ir imuninis nevaisingumas... Zodziu, as aip supratau, kad reikia atsipalaiduoti ir gauti malonuma. Nuo tu ND is reikalo nieko gero. nu, kartais... bet jau kai darbu pavirsta, tai jau atsiprasau.
Atsakyti
Sveikos,

oi, negaliu, ir mano valkata O pareina, kaip ir Maidenanos lotuliukas.gif
bet nervai šį ciklą kaip per PMS, tik visą laiką..Ir svoris doh.gif

QUOTE(liullie yu @ 2011 08 02, 22:50)
ir koks ispudis likes? pinigu ciulpejai bei tusciu vilciu dalintojai?

Aha. Aš pradėjau pas ją lankytis 2005 metų sausį, tada nežinojau, kad SM yra skyrelis nesulaukiančioms> Nieko nežinojau,. pasitikėjau. Darė man kas mėnesį IUI, niekada nežiūrėdavo, ar neliko cistų, tiesiog paskambindavau,prasidėjus mėnesinėms, ir liepdavo gerti clostą nuo 3 c.d. Vieną kartą blogai paskyrė sprogdukų laiką, gerai,kad pati susigaudžiau. Niekad nežiūrėdavo per IUI, nedarydavo echo, suleisdavo ir tiek, ovuliavo ar ne, ar iš viso yra - galas žino..Dariausi pas ją 8 IUI, ji rekomendavo 12 doh.gif , aš ir tikėjau, kol galų gale inikau į neto platybes doh.gif Beje, vieną kartą atvažiavau, kad paskirtų IUI laiką, o jos nėra, seselė sako, nu ir gerai, bent mums ramiau gyventi doh.gif , parašė Bogdanskienei, kuri tuo metu buvo konferencijoje, sms, kas tokia ir tokia atvažiavo, tokie foliai, tokia gleivinė ir t. t. Ji atrašė: gi liepiau manęs netrukdyti blink.gif Nu bl, man tai paskirta konsultacija ir šiiap jau aš vaistų privaryta ir man reikia IUi datos, tai parašė, kad darom pirmadienį, man atrodė, vėlokai, bet turbūt tik tada ji grįžo.. Nu žodžiu..daug tokių bajerių galiu pasakoti. išvada: nerekomenduoju. Net labai nerekomenduoju. Vadybininkė ji gera, kai atvažiavom pirmą kartą, skyrė mums valandą, taip viskas gražu atrodė, po pirmos IUI gavau arbatėlės, pakvietė vyrą, pagulėjau pusvalandį. O per paskutines išspyrė beveik nespėjusią apsirengti, nes eilė doh.gif
Per kelis pažįstamus girdėjau,kaip ji gyvena. Nebežino, kur kišti pinigus, auksuoti baseinai ir kitos nesąmonės. Man negaila būtų, jei bent jau atidirbtų žmoniškai. Nors kiek širdies turėtų.

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 03, 13:49)
suderinamumo testas? Testas po sueities? kraujo rezusai? nes jeigu tu minusine, o vyras teigiamas, tada pas tave yra antikuniai rezus-faktoriui, kurie neduoda pastoti, nes rezus-teigiamas yra dominuojantis. tad, vaisius rezus-teigiamas, o tu - rezus-neigiama, is cia kila kraujo konfliktas. Tokiais atvejais man atrodo, iki nestumo iveda i moteris antikunius antirezusui arba imunoglobulina. Na, jeigu aiskiai parasiau, tai taip kazkaip turi buti.
o kada nors buvai nors pastojusi?

Yep, esmė tokia: konfliktas atsiranda po 12savaitės, berods, nu gal anksčiau, kai pradeda placenta pati gaminti maisto medžiagas ar kraują, kažkas tokio, ir tada 20 savaitę suleidžia tą anti-D-imunoglobuliną. Problema kyla, jei, tarkim, moteris daro vėlyvą abortą arba persileidžia. to anti niekas nesuleidžia, ir tada per kitą nėštumą jau persileidžia, nes būna prisigaminę tų antikūnų.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 03, 23:14)
Aha. Aš pradėjau pas ją  lankytis 2005 metų sausį, tada nežinojau, kad SM yra skyrelis nesulaukiančioms> Nieko nežinojau,. pasitikėjau. Darė man kas mėnesį IUI, niekada nežiūrėdavo, ar neliko cistų, tiesiog  paskambindavau,prasidėjus mėnesinėms, ir liepdavo gerti clostą nuo 3 c.d. Vieną kartą blogai paskyrė sprogdukų laiką, gerai,kad pati susigaudžiau. Niekad nežiūrėdavo per IUI, nedarydavo echo, suleisdavo ir tiek, ovuliavo ar ne, ar iš viso yra - galas žino..Dariausi pas ją 8 IUI, ji rekomendavo  12 doh.gif , aš ir tikėjau, kol galų gale inikau į neto platybes doh.gif  Beje, vieną kartą atvažiavau, kad paskirtų IUI laiką, o jos nėra, seselė sako, nu ir gerai, bent mums ramiau gyventi doh.gif  , parašė Bogdanskienei, kuri tuo metu buvo konferencijoje, sms, kas tokia ir tokia atvažiavo, tokie foliai, tokia gleivinė ir t. t. Ji atrašė: gi liepiau manęs netrukdyti blink.gif  Nu bl, man tai paskirta konsultacija ir šiiap jau aš vaistų privaryta ir man reikia IUi datos, tai parašė, kad darom pirmadienį, man atrodė, vėlokai, bet turbūt tik tada ji grįžo.. Nu žodžiu..daug tokių bajerių galiu pasakoti. išvada: nerekomenduoju. Net labai nerekomenduoju. Vadybininkė ji gera, kai atvažiavom pirmą kartą, skyrė mums valandą, taip viskas gražu atrodė, po pirmos IUI gavau arbatėlės, pakvietė vyrą, pagulėjau pusvalandį. O per paskutines išspyrė beveik nespėjusią apsirengti, nes eilė doh.gif
Per kelis pažįstamus girdėjau,kaip ji gyvena. Nebežino, kur kišti pinigus, auksuoti baseinai ir kitos nesąmonės. Man negaila būtų, jei bent jau atidirbtų žmoniškai. Nors kiek širdies turėtų.

Paskaiciau. Apsalau. Brrrr. Pinigu ciulpike. Nei sveikata nei jausmai nesvarbu. Sikne. Tikra sikne.
Atsakyti
Merginos, kaip nuo vilniaus autobusu stoties nusigaut iki vaisingumo klinikos? Turiu omeny visuomenini transporta..
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 03, 19:27)
Medeina turbut tas jausmas dabar pas mane  g.gif Maudzia jau pilvuka kokias penkias dienas bet vis mmmm nepramusa  ax.gif

nooorim kraujo smile.gif
ne is tikruju, nusileisk krauja, jeigu nieko (o mes laikom kumscius uz teigiama), tai nutrauk dufa ir mm pacios ateis kazkada.

QUOTE(amita @ 2011 08 04, 06:12)
Merginos, kaip nuo vilniaus autobusu stoties nusigaut iki vaisingumo klinikos? Turiu omeny visuomenini transporta..

jeigu neklystu ir dar vaziuoja tai ten 16tas troleibusas. ir isleidzia kitoj gatves pusej tik jau nepamenu kokia stotele.
Atsakyti
Labas rytelis, 16d po IUI dar mmm neatejo, testu pritrukau tai nedariau, o kantrybes tai yra , jaučiu lauksiu iki pirmadienio ka gyne... pasakys kam pinigus metyti be reikalo ( del kraujo)ax.gif Jaučiu nieko gero nelaukia vistiek....
O merginos sakot duch.... uzlaiko mmmm????????
Atsakyti
Olialia kaip manai gal nutraukus dupch.... ateitu mmmmm?????????
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 08:22)
Labas rytelis, 16d po IUI dar mmm neatejo, testu pritrukau tai nedariau, o kantrybes tai yra , jaučiu lauksiu iki pirmadienio ka gyne... pasakys kam pinigus metyti be reikalo ( del kraujo)ax.gif Jaučiu nieko gero nelaukia vistiek....
O merginos sakot duch.... uzlaiko mmmm????????

nu tikrai labas rytas mergyt, čia man atrodo kas antrai taip - dufas užlaiko mmm, gali but kol nenutrauksi ir neateis, čia ir yra prg hormonas palaikantis kad nepradėtu atsloksniojimas (sorry jei netaisyklingai rašau lietuviškai blush2.gif ax.gif )

LABAS RYTAS
man šiandien 13DPI, vienu momentu galvoju kad jau viskas mmm požymiai , kita - kad atrodo kažkokie kitokie požymiai biggrin.gif , tiesiog rytoj ryte kraujas ir jau tiksliai žinosiu

gitaniuks, aš tau nutrauksiu su bambuko pagaliu per minkšta vieta..kol tiksliai nežinai jokio nutraukymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 04 rugpjūčio 2011 - 07:48
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 04, 08:47)
nu tikrai labas rytas mergyt, čia man atrodo kas antrai taip - dufas užlaiko mmm, gali but kol nenutrauksi ir neateis, čia ir yra prg hormonas palaikantis kad nepradėtu atsloksniojimas (sorry jei netaisyklingai rašau lietuviškai  blush2.gif  ax.gif )

LABAS RYTAS
man šiandien 13DPI, vienu momentu galvoju kad jau viskas mmm požymiai , kita - kad atrodo kažkokie kitokie požymiai  biggrin.gif  , tiesiog rytoj ryte kraujas ir jau tiksliai žinosiu
gitaniuks, aš tau nutrauksiu su bambuko pagaliu per minkšta vieta..kol tiksliai nežinai jokio nutraukymo

Nu viskas truko kantrybe vaziuoju priduoti kraujo jai bus neigiamas nebegeriu dupch...... Nes tie mmmm pozymiai maudimai net ant pilvo sunku guleti jau uzniso bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 04 rugpjūčio 2011 - 08:02
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 04, 08:53)
Nu viskas truko kantrybe  vaziuoju priduoti kraujo jai bus neigiamas nebegeriu dupch...... Nes tie mmmm pozymiai maudimai net ant pilvo sunku guleti jau uzniso  bash.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif važiok važiok ir laukiam
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 04, 09:12)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  važiok važiok ir laukiam

Pridaviau, gerai čia šalia darbelio 4u.gif bet kaimas didelis tai tyrimo rezultatas tik ryt blink.gif
Olialia manau ryt abi žinosim , juk žadėjai ir priduoti kraujuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 04 rugpjūčio 2011 - 08:36
KittyKitty daktare tai patyliu.... doh.gif blink.gif

gitana36 ir olialia2001 linkiu jums abiems graziu rytojaus skaiciuku wub.gif

Atsakyti