Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jurmarta @ 2011 08 03, 14:24)
Maidenana,negasdink-as minusas-vyras pliusas,tai ka-del to negaliu pastot???kiek girdejau ir domejaus,tai del to gali buti persileidimai,bet paciam uzkibimui gal neturi turet itakos...

tu teisi, daugiausia rezus-faktorius yra persileidimo priežastis, bet ne pastojimo
Atsakyti
Labukas braskes
QUOTE(Raska23 @ 2011 08 02, 19:09)
Pas mane neranda nieko visiškai. Visi tyrimai geri. Hormonų tyrimai geri,prieinamumas, viskas vyksta. Mb taip pat viskas gerai. mano gal nesuderinamumas galo būti,bet darė iui ir nieko prieš tai netyrė. Sunku kai neturi nieko užčiuopiamo prie ko prisikabinti..visada viskas gerai,bet ir visų gerumų galas mmm  unsure.gif

ir pas mus neranda priezasciu kodel nepastoju. O tau dare laparoskopija? As darysiuos menesio pabaigoj ir ziuresim ka ras....

QUOTE(Raska23 @ 2011 08 03, 09:02)
Labai sunku kažką daryti kai negyveni Lietuvoj.Dauguma galvoja apie gydymus užsienį,jau geriau tupėkit ir džiaukitės gydytojais kokius turite Lietuvoj. Pas mus ta medicina jau tokia menka visai. Jau kokie 4 metai varstau ligoninių duris..bet jau šį kartą pradeda biški kas judėti. Po šito mano iui sakė jeigu prasidės mmm padaryti mėnesiuko pertrauką ir po to sęsiu ant vaistukų ''clomid''nežinau gal kas vartojo juos. O jeigu nieko statys į nemokamo ivf eilę.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as ne LT drinks_cheers.gif
Cia gyd visai niekur neskuba. Man jau dare 2 IUI ir abu nesekmingi, stimuliavo su clostu. Tau bent gerai kad tave statys i IVF eile, o manes ne, bet cia viskas priklauso nuo kur gyveni ir i kuria ligonine vaikstai.....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 03, 14:14)
nu gerai, tada yra dar du variantai - is pirmo zvilgsnio sveiki ir judrus buozgalviai, gali buti kad neatlieka savo funkcijos, arba pvz, kiausialaste yra perstoru sieneliu ir jie ten  neprasikisa. Bet siuos niuansus eina issiaiskinti tik atliekant IVF, nes tik tada matosi buozgalviu darbai bei kiausialastes "praeinamumas".

na aš tikiuosi, kad yra taip kaip gine sako, kad mano gleivės nužudo tuos spermukus ir IUI mūsų išsigelbėjimas ir mes pagaliau sulauksim II ir nereikės jokių IVF smile.gif
Atsakyti
taip yra dar daug visokiu niuansu kuriu paprastai netiria, pvz imununis nesuderinamumas, kai paprasciausiai abu sveiki bet partneriu kraujas netinka- zudo lasteles viena kita.....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 03, 13:49)
suderinamumo testas? Testas po sueities? kraujo rezusai? nes jeigu tu minusine, o vyras teigiamas, tada pas tave yra antikuniai rezus-faktoriui, kurie neduoda pastoti, nes rezus-teigiamas yra dominuojantis. tad, vaisius rezus-teigiamas, o tu - rezus-neigiama, is cia kila kraujo konfliktas. Tokiais atvejais man atrodo, iki nestumo iveda i moteris antikunius antirezusui arba imunoglobulina. Na, jeigu aiskiai parasiau, tai taip kazkaip turi buti.
o kada nors buvai nors pastojusi?

Jei jau rezusai trukdytu, tai ar isvis butu galinciu pastot. Vyras gi neipyla savo kraujo, o tik spermatozoidais pasidalina.
Ir su konfliktais nereikia zmoniu klaidint ir gasdint, netokie jie ir dazni,nuo to,kad mama Rh neigiama, o vaisius teigiamas nevyksta jokiu konfliktu, nes placenta nepraleidzia Rh antigenu, vaisiaus teigiami antigenai i mamos krauja gali patekti, tik patologijos atveju pvz:operacijos metu(CP), ir tai dar nera konfliktas, mamos kraujyje tik pasigamina antikunai, o konfliktas gali ivykti tik antro nestumo metu, jei vaisius bus vel teigiamas.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 08 03, 14:54)
Jei jau rezusai trukdytu, tai ar isvis butu galinciu pastot. Vyras gi neipyla savo kraujo, o tik spermatozoidais pasidalina.
Ir su konfliktais nereikia zmoniu klaidint ir gasdint, netokie jie ir dazni,nuo to,kad mama Rh neigiama, o vaisius teigiamas nevyksta jokiu konfliktu, nes placenta nepraleidzia Rh antigenu, vaisiaus teigiami antigenai i mamos krauja gali patekti, tik patologijos atveju pvz:operacijos metu(CP), ir tai dar nera konfliktas, mamos kraujyje tik pasigamina antikunai, o konfliktas gali ivykti tik antro nestumo metu, jei vaisius bus vel teigiamas.

Jau norejau papriestarauti Maidenanai, bet ziuriu nespejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2011 08 03, 14:11)
šiaip abudu esame pliusai g.gif

tai labai gerai...

QUOTE(jurmarta @ 2011 08 03, 14:24)
Maidenana,negasdink-as minusas-vyras pliusas,tai ka-del to negaliu pastot???kiek girdejau ir domejaus,tai del to gali buti persileidimai,bet paciam uzkibimui gal neturi turet itakos...

as negasdinu, pastoti gali, bet gali buti persileidimas.

QUOTE(baskule @ 2011 08 03, 14:27)
na aš tikiuosi, kad yra taip kaip gine sako, kad mano gleivės nužudo tuos spermukus ir IUI mūsų išsigelbėjimas ir mes pagaliau sulauksim II ir nereikės jokių IVF smile.gif
IUI padetu siuo atveju, IVF kitkam skirta. Ir aisku, kad sulauksite II.

QUOTE(chuchundra @ 2011 08 03, 14:54)
nu nu nu.... nevyksta... jeigu vaikas paveldi tevo Rh+ o mama Rh- net logiskai mastant yra konfliktas. Tik klausimas kaip organizmas reaguoja. Gali buti reakcija, o gali ir nebuti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 03 rugpjūčio 2011 - 14:11
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 03, 15:10)
tai labai gerai...
as negasdinu, pastoti gali, bet gali buti persileidimas.

IUI padetu siuo atveju, IVF kitkam skirta. Ir aisku, kad sulauksite II.
nu nu nu.... nevyksta... jeigu vaikas paveldi tevo Rh+ o mama Rh- net logiskai mastant yra konfliktas. Tik klausimas kaip organizmas reaguoja. Gali buti reakcija, o gali ir nebuti.

Nu neturi mama iskart antikunu pries ta vaisiu, tam kad jie atsirastu turi vaisiaus kraujo patekt, o tai nevisada ivyksta, ir tik antro nestumo metu,jei vaisius vel teigiamas, ir mama turi antikunu tik tada konfliktas. Pirmam nestumui nieko negresia.
Atsakyti
Baskule, o kaip jautiesi? 6 DPI, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 03 rugpjūčio 2011 - 14:39
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 03, 15:38)
Baskule, o kaip jautiesi? 6 DPI, ane?

kad net nzn, paskausčioja pilvo apačia, papučia pilvuka ir praeina, anksčiau taip nebūdavo, iki O skaudėdavo o po to jau lakstydavau kaip niekur nieko ... ir burnoje kažkoks nekoks skonis visada yra, tikriausiai čia nė prie ko, reiks pas stomotologa nueiti blush2.gif
Atsakyti
[/quote]

noriu ir as pasakyti zodi ax.gif , turiu drauge, kurios Rh-, o vyro Rh+, nieko blogo nenutinka, tik nestumo atveju, nesciai draugei suleido kazkokiu vaistuku ir viskas, po to tik stebejo ja per visa nestuma.
nerimauti nera ko.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 08 03, 15:57)
noriu ir as pasakyti zodi  ax.gif  , turiu drauge, kurios Rh-, o vyro Rh+, nieko blogo nenutinka, tik nestumo atveju, nesciai draugei suleido kazkokiu vaistuku ir viskas, po to tik stebejo ja per visa nestuma.
nerimauti nera ko.
tai as apie tai ir kalbejau.

Papildyta:
QUOTE(baskule @ 2011 08 03, 15:50)
kad net nzn, paskausčioja pilvo apačia, papučia pilvuka ir praeina, anksčiau taip nebūdavo, iki O skaudėdavo o po to jau lakstydavau kaip niekur nieko ...  ir burnoje kažkoks nekoks skonis visada yra, tikriausiai čia nė prie ko, reiks pas stomotologa nueiti blush2.gif

man po pirmo IUI iki mmm pilva digliojo ir maude... keistas toks jausmas..
Atsakyti