Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 14:41)
normaliai..... doh.gif

Nauji namai vou 4u.gif aš su jūmis bigsmile.gif
Atsakyti
na ir aš keliuosi į naujuosius namučius, nors ir retokai parašau , bet tema man aktualia intensyvia seku smile.gif
man gyd Žėba išrašė gerti (dydrogesteronum pagrindinis komponentas) tai tabletes vaistinėj padavė duphastos. jas reikia gerti nuo 16 CD iki25 CD, tai kaip suprantu jei būtu nestuke.gif tai jas nutraukus gert 25 CD negerai, net nežinau ką ir galvot ir kaip pasielgti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 15:34)
mum asmeniskai ten spermogramos buvo blogos labai. o kai pasidare vyras kitur tai buvo "normospermija" ir dabar kaskart pries iui kai ziuri ten tai sako gydytoja, kad viskas gerai su sperma.
neseniai suzinojau, kad cia ne mum vieniem toks pat atvejis.

cia ne i tema, bet toj pacioj kardiolitoj pries kelis metus mano broliui kraujo tyrimas parode, kad nera hemoglobino, o ligoninej pakartojo ir viskas buvo gerai.
tai as kazkaip skeptiskai nusiteikus to pastato atzvilgiu..

Mums lygiai tas pats buvo su VK... smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif namai
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 14:34)
mum asmeniskai ten spermogramos buvo blogos labai. o kai pasidare vyras kitur tai buvo "normospermija" ir dabar kaskart pries iui kai ziuri ten tai sako gydytoja, kad viskas gerai su sperma.
neseniai suzinojau, kad cia ne mum vieniem toks pat atvejis.

cia ne i tema, bet toj pacioj kardiolitoj pries kelis metus mano broliui kraujo tyrimas parode, kad nera hemoglobino, o ligoninej pakartojo ir viskas buvo gerai.
tai as kazkaip skeptiskai nusiteikus to pastato atzvilgiu..

che, pas mus vienoje privacioje klinikoje mergina krauja pridave ir jai atsakimas - leukemija. liko 3 menesiai. nu ta i isterijas. pridave poliklinikoje valdiskoje kita diena. alia - aparatas privacioje sugedes. tai visiems ta diena pridavusiems krauja buvo alia leukemija.
Atsakyti
as lankausi VK ir MB ten spermogramas daro blink.gif e nebegazdinkit manes blink.gif
pries IUI darem spermograma tai ji buvo paprastejus A+B <50, o IUi diena superine g.gif
Niekuo siam pasauly negalima pasitiket. O man pradejo skaudet kaire kiauside, netaip stipriai, bet jauciu doh.gif kad tik nieko bloga nebutu unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itrea: 27 liepos 2011 - 16:47
QUOTE(Itrea @ 2011 07 27, 17:46)
Niekuo siam pasauly negalima pasitiket. O man pradejo skaudet kaire kiauside, netaip stipriai, bet jauciu doh.gif  kad tik nieko bloga nebutu  unsure.gif

kada pas gine? kad tik ne vietoje nebutu pastojimo...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 27, 18:26)
kada pas gine? kad tik ne vietoje nebutu pastojimo...

rytoj ax.gif tai ziuresiu ka sakys. Seip nemanau, kad bus ne vietoj, nes zirnis sunykti turejo pacioj pacioj pradzioj, kazkurioj dalijimosi stadijoj, na bet cia mano speliones, ziuresiu ka gine sakys, tik, kad va kraujuoju, tai kazin kaip ji mane apziures g.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 27, 17:46)
as lankausi VK ir MB ten spermogramas daro  blink.gif

negasdinam 4u.gif
MV pats nepatikejo blogu rezultatu ir pasidare kitur.. kartais tikrai reikia isitikint..
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 18:39)
negasdinam  4u.gif 
MV pats nepatikejo blogu rezultatu ir pasidare kitur.. kartais tikrai reikia isitikint..

o nebandet nueiti i VK su abiem rezultatais, juk nemazi pinigai . Jei ju klaida tai turi grazinti pinigus ar kaip kitaip kompensuoti islaidas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 27, 18:38)
rytoj ax.gif  tai ziuresiu ka sakys. Seip nemanau, kad bus ne vietoj, nes zirnis sunykti turejo pacioj pacioj pradzioj, kazkurioj dalijimosi stadijoj, na bet cia mano speliones, ziuresiu ka gine sakys, tik, kad va kraujuoju, tai kazin kaip ji mane apziures g.gif

ta prasme , kaip apziures, o pries stimuliacija taves neapziuri su ehoskopu.
man tai 1-3 c.d. visada su vidiniu ehoskopu ziuri, kaip tik per mmm, o kaip kitai pagausi 1-3 cd???

mergytes, siandien neiskenciau, uzsakiau testukus internete, bus apie pirmadieni, tai galesi gadinti biggrin.gif , niekada nedariau, o dabar taip uzsinorejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 27 liepos 2011 - 21:45
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 22:44)
ta prasme , kaip apziures, o pries stimuliacija taves neapziuri su ehoskopu.
man tai 1-3 c.d. visada su vidiniu ehoskopu ziuri, kaip tik per mmm, o kaip kitai pagausi 1-3 cd???

tai man buvo pirma stimuliacija ir neapzejo pries ja. Buvau nuejus 7CD tai israse meformino ir sake naujam cikle nuo 5CD pradeti closta gert. Tai vat dar nera per mm manes niekas apziurejes blush2.gif bet visada buna pirmas kartas biggrin.gif dabar manau vistiek turi paziuret ar nelikokokiu cistu ar dar kokiu briedu unsure.gif
Atsakyti