Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Sveikos 4u.gif

Turiu likusius 6 Crinone 8% švirkštukus, gal kam reikia? VK sakė galėsiu grąžinti jiems, bet dar neaišku kada važiuosiu į Vln, todėl galiu parduoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 20:58)
ka tik pajutau, kad sprogo folis. Kuo tiketi? Sprogimu ar OT?

man daktare sake, kad moterys nejaucia jokios O ir jokiu sprogimu. tiesiog folis gali augti ir tempti siek tiek gimda. as irgi galvodavau, kad visada savo O jauciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 02, 20:19)
mums su MB ziauriausia budavo tie ND is reikalo.... doh.gif o varge!tokia itampa ant galo buvo atsiradus,praktiskai prievartaudavau savo vyra biggrin.gif turbut del to nieko  ir neisejo...susileidziu Ovitreli ,griztu namo ir informuoju-reikia Myletis....o jam tai sukeldavo atmetimo reakcija..jau buvau pradejus galvoti,kad mano vyras turi bedu tame reikale....apkaltinau vos ne impotencija....baigesi Ovitrelis-nebeliko ir bedu biggrin.gif

labukas mergytes, pas mane tas pats buvo su vyru biggrin.gif o dabar, kai nestresuoju, tai ir vyras liuks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 03, 08:09)
Labas rytukas 15 d. po IUI nei memiu nei ?? Vis galvoju kraujuka priduoti bet vis susilaikau ( kam laidytis jai mmm) nes vis pilva maudzia sakau gal memes ...pareina bet vis dar nieko g.gif  Isiputus kai balionas ir tiek  ax.gif
o kaip jus mergaites? kaip Olialia laikaisi ???

labas rytas pupytės
kol kas naujienų iš mano pusės nebus, nes testas neigiamas, lauksiu penktadienio priduosiu kraują ir tiksliai žinosiu
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 03, 08:29)
labas rytas pupytės
kol kas naujienų iš mano pusės nebus, nes testas neigiamas, lauksiu penktadienio priduosiu kraują ir tiksliai žinosiu

tai dar visai nedaug laiko po iui, dar per anksti testukui, cia tik kraujukas parodytu, mazuliukas tavo jau isikabines, bet dar nesirodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 08 03, 09:37)
tai dar visai nedaug laiko po iui, dar per anksti testukui, cia tik kraujukas parodytu, mazuliukas tavo jau isikabines, bet dar nesirodo wub.gif

wub.gif aš labai tikiosiu mergyt, kai man buvo užkibus po 4IUI tai 14DPI tik parodė vaidokliuką, o šiandien 12DPI, todėl dar nenusimenam , laukiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 03 rugpjūčio 2011 - 08:52
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 03, 09:52)
wub.gif  aš labai tikiosiu mergyt, kai man buvo užkibus po 4IUI tai 14DPI tik parodė vaidokliuką, o šiandien 12DPI, todėl dar nenusimenam  , laukiam

bigsmile.gif bigsmile.gif labai laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytukas 15 d. po IUI nei memiu nei ?? Vis galvoju kraujuka priduoti bet vis susilaikau ( kam laidytis jai mmm) nes vis pilva maudzia sakau gal memes ...pareina bet vis dar nieko g.gif  Isiputus kai balionas ir tiek  ax.gif

davai taip padarom, jei per šiandien neateis tai rytoj kraujas, ką? arba penktadieni ryte kartu biggrin.gif , pala tu gal Kl ? sorry neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, senai jau nerasiau. Buvau nutarusi parasyti kai pastosiu. Pirmas IUI buvo gruodžio 7d. , deja - nieko. Daug ašarų. Su vyru nusprendem kad taupysim pinigėlius dirbtiniam apvaisinimui arba pavasarį vaziuosime į užsienį, ten bent apmoka valstybe. Gegužės men laimėjau darbo konkursą Vilniuje ir nuo birželio pabaigos jau dirbu Vilniuje o vyras dar pasiliko kitame mieste, be to gyvename kraustymusi. Vilniuje nusprendėme kad atidesime norus Del vaiko ir gyvensime nauja gyvenimą, pirksime butą ir t.t. Šiandien be jokių emociju nusprendžiau pasidaryti nestumo testa nes vėluoja mėnesinės 8 dienas, taciau savaitgalį turejau žarnyno virusą, galvojau kad tas Italija. Ir..... Teigiamas smile.gif o kraustemes į vln kad jei darytis IUI butų arciu vazinetis. Dabar patikejau kad reikia pakeisti aplinka. Dabar tvardausi visiems neispasakoti, nzn ar bėgti pas gydytoja ar laukti 7 sav. O dar ir Vln viskas nauja, net kur eiti nzn. Jausmas keistas, vyras šiandien iseidamas į darbą sakė kad myli mus abu smile.gif Gyvenimas viską pats sudelioja. Atsipalauduokit ir viskas bus gerai. Isvaziuokit, nes mes mylejomes ir buvau įsitikinusi kad jau buvo ovuliacija.
Atsakyti

na, memiu nelaukiam, bet jau jeigu ateis - tai ateis. nenusiminkime ir turekime atsargini plana.

QUOTE(jrgt @ 2011 08 03, 08:41)
man daktare sake, kad moterys nejaucia jokios O ir jokiu sprogimu. tiesiog folis gali augti ir tempti siek tiek gimda. as irgi galvodavau, kad visada savo O jauciu  ax.gif
tai ir as jauciu, ir daug kas jaucia. tai kaip gydytoja gali sakyti, kad nejauciam? jeigu vis delto - jauciam.. As niekad neklistu su savo O.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 03, 09:29)
labas rytas pupytės
g.gif Nu laukiam penktadienio...

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 03, 09:52)
wub.gif  aš labai tikiosiu mergyt, kai man buvo užkibus po 4IUI tai 14DPI tik parodė vaidokliuką, o šiandien 12DPI, todėl dar nenusimenam  , laukiam

man praeita cikla irgi tik DPO vaiduokli parode.
Papildyta:
QUOTE(julnots @ 2011 08 03, 10:15)
Sveikos, senai jau nerasiau. Buvau nutarusi parasyti kai pastosiu. Pirmas IUI buvo gruodžio 7d. , deja - nieko. Daug ašarų. Su vyru nusprendem kad taupysim pinigėlius dirbtiniam apvaisinimui arba pavasarį vaziuosime į užsienį, ten bent apmoka valstybe. Gegužės men laimėjau darbo konkursą Vilniuje ir nuo birželio pabaigos jau dirbu Vilniuje o vyras dar pasiliko kitame mieste, be to gyvename kraustymusi. Vilniuje nusprendėme kad atidesime norus Del vaiko ir gyvensime nauja gyvenimą, pirksime butą ir t.t. Šiandien be jokių emociju nusprendžiau pasidaryti nestumo testa nes vėluoja mėnesinės 8 dienas, taciau savaitgalį turejau žarnyno virusą, galvojau kad tas Italija. Ir..... Teigiamas smile.gif o kraustemes į vln kad jei darytis IUI butų arciu vazinetis. Dabar patikejau kad reikia pakeisti aplinka. Dabar tvardausi visiems neispasakoti, nzn ar bėgti pas gydytoja ar laukti 7 sav. O dar ir Vln viskas nauja, net kur eiti nzn. Jausmas keistas, vyras šiandien iseidamas į darbą sakė kad myli mus abu smile.gif Gyvenimas viską pats sudelioja. Atsipalauduokit ir viskas bus gerai. Isvaziuokit, nes mes mylejomes ir buvau įsitikinusi kad jau buvo ovuliacija.

alia kokia grazi istorija... o kas pas jus per problemos buvo? kad prireike IUI?

Tiesa - gydytojui vis delto, pasirodyk.
Atsakyti
Nesuderinamumas mums buvo, nejudejo vyro turinys pas mane
Atsakyti
[quote=Raska23,2011 08 02, 21:09]
[quote=Maidenana,2011 08 02, 18:58]
bet nebutinai BT kalta. Kokios dar priezastys?

Pas mane neranda nieko visiškai. Visi tyrimai geri. Hormonų tyrimai geri,prieinamumas, viskas vyksta. Mb taip pat viskas gerai. mano gal nesuderinamumas galo būti,bet darė iui ir nieko prieš tai netyrė. Sunku kai neturi nieko užčiuopiamo prie ko prisikabinti..visada viskas gerai,bet ir visų gerumų galas mmm unsure.gif
[/quote]

oi kokia girdėta istorija, mums lygiai tas pats... ir ta nežinomybė labai vargina, atrodo geriau žinotum kas negerai ir dirbtum ta linkme, o dabar darai viską o rezultato norimo kaip nėra taip nėra... na bet mes laaaabai stiprios smile.gif
Atsakyti