Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(sviliuke @ 2011 08 02, 20:23)
Sveikos mergaites, isibrausiu i jusu temute, jei galima, noriu patarimo... blush2.gif
Kol kas nereik man dar iui, bet priejau sprogduku klausima...
Siandien buvau pas gine kaip ir planavom su ja, kad si cikla vel pasirodysiu kaip tie mano foliai auga...Atejau, sako gi viskas puikiai gleivine pati ta, kaklelis grazus, gleiviu sociai, folikulas jau pats pas sprogimui, tiesiog prasosi...Tai gine pasiule man sprogdukus, sutikau, suleido... Sako vistiek sansu daugiau...juolab nepakenks...Ir nuo pektadienio dar dufa pagert...
Bet yra vienas nelabai geras dalykas...realiai ND reiktu rytoj vakare, bet MB mano ryt nebus...tai galim tik ryt ryte ir tada jau ketvirtad vakare...
Kuri zinot, ar gali but O nebutinai po 36h, bet anksciau po sprogduku suleidimo???
Aciu;)

neatmessk to fakto jog spermiukai islieka gyvybingi kelias dienas, tai galit ND daryt kada tik iseina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 02, 18:15)
as jau namie po 5 IUI pas mane O  vyksta vyro turtas ( A+B ) 99% 58 mln.belieka 2 savaiciu laukimas

thumbup.gif vo cia tai vyro turtas, labai gerai, tai dabar visos kartu laukiam tavo rezultatu, kad sis kartas butu TAS 4u.gif

QUOTE(Raska23 @ 2011 08 02, 18:24)
Labas mergytės. Norėjau paklausti jūsų. šiuo metu man yra 7 d.p.o ir po iui mano bt iki pat dabar 36,8. Kaip tai suprasti kad ji laikosi tokia ir nei daugiau nei mažiau. Ačiukas iš anksto už atsakymus.

stimuliacijos metu netiksliai matuoti BT

QUOTE(gitana36 @ 2011 08 02, 19:34)
jau  du sugadinau bet nieko nerodo gero  schmoll.gif
Papildyta:
olialia  sekmes tau ryt  4u.gif

davai gal kraujuko priduok, ir tiksliai zinosi
aciu 4u.gif

Sveikos mergaites, isibrausiu i jusu temute, jei galima, noriu patarimo... blush2.gif
Siandien buvau pas gine kaip ir planavom su ja, kad si cikla vel pasirodysiu kaip tie mano foliai auga...Atejau, sako gi viskas puikiai gleivine pati ta, kaklelis grazus, gleiviu sociai, folikulas jau pats pas sprogimui, tiesiog prasosi...Tai gine pasiule man sprogdukus, sutikau, suleido... Sako vistiek sansu daugiau...juolab nepakenks...Ir nuo pektadienio dar dufa pagert...
Bet yra vienas nelabai geras dalykas...realiai ND reiktu rytoj vakare, bet MB mano ryt nebus...tai galim tik ryt ryte ir tada jau ketvirtad vakare...
Kuri zinot, ar gali but O nebutinai po 36h, bet anksciau po sprogduku suleidimo???
Aciu;)

O po ovitrellio buna nuo 12 iki 36 val. begyje, ne butinai ligiai 36, man per paskutinius 2 iui praejo apie 20 val.
Atsakyti
QUOTE(Raska23 @ 2011 08 02, 19:22)
Kad neįmanoma neužsiciklinti kai stažas 5 metai ir nieko... Nu pas mane normali 36,5 ir visada labai šokinėdavo niekada nebuvo kad tokį ilgą laiką laikytusi bt.
bet nebutinai BT kalta. Kokios dar priezastys?

QUOTE(gitana36 @ 2011 08 02, 19:34)
jau  du sugadinau bet nieko nerodo gero  schmoll.gif
Greit parodys smile.gif

Aciu;)
Buozgalviai iki 48 valandu islieka gyvibingi. Todel net 48 val iki O ir daug-maz 36 val po O - rezultatas garantuotas smile.gif

P.s. Damos - o as radau savo O biggrin.gif Laimes pilnos kelnes. OT rodo, kad ji po truputi arteja, obettaciau, ka tik pajutau, kad sprogo folis. Kuo tiketi? Sprogimu ar OT? Linkusi tiketi OT, nes juk nematau, kad cia butent folis sprogo. Gal siaip - sudure.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 02 rugpjūčio 2011 - 19:59
QUOTE(Itrea @ 2011 08 02, 19:34)
neatmessk to fakto jog spermiukai islieka gyvybingi kelias dienas, tai galit ND daryt kada tik iseina wink.gif

Na kagi tada ramiau... Aciu Itrea...

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 19:41)
O po ovitrellio buna nuo 12 iki 36 val. begyje, ne butinai ligiai 36, man per paskutinius 2 iui praejo apie 20 val.

Na man leido Pregnyl, bet cia turbut analogiski sprodukai...Tai tada gal uzteks ryt ryto ND, ir ryt tada lauksiu sprogimo...bum:)

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 19:58)
Buozgalviai iki 48 valandu islieka gyvibingi. Todel net 48 val iki O ir daug-maz 36 val po O - rezultatas garantuotas smile.gif

P.s. Damos - o as radau savo O biggrin.gif Laimes pilnos kelnes. OT rodo, kad ji po truputi arteja, obettaciau, ka tik pajutau, kad sprogo folis. Kuo tiketi? Sprogimu ar OT? Linkusi tiketi OT, nes juk nematau, kad cia butent folis sprogo. Gal siaip - sudure.

Na kiek zinnom MB grikiukai geruliai, todel maz istemps iki tos O...
Aciu mergaites labai uz atsakymus:)
Na del sprogimo...kazin ar tiksliai galima pajausti ji...juk ir siaip gali padilgcioti...
Bet sekmes bet kokiu atveju:)
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 08 02, 18:58]
bet nebutinai BT kalta. Kokios dar priezastys?

Pas mane neranda nieko visiškai. Visi tyrimai geri. Hormonų tyrimai geri,prieinamumas, viskas vyksta. Mb taip pat viskas gerai. mano gal nesuderinamumas galo būti,bet darė iui ir nieko prieš tai netyrė. Sunku kai neturi nieko užčiuopiamo prie ko prisikabinti..visada viskas gerai,bet ir visų gerumų galas mmm unsure.gif

Atsakyti
mums su MB ziauriausia budavo tie ND is reikalo.... doh.gif o varge!tokia itampa ant galo buvo atsiradus,praktiskai prievartaudavau savo vyra biggrin.gif turbut del to nieko ir neisejo...susileidziu Ovitreli ,griztu namo ir informuoju-reikia Myletis....o jam tai sukeldavo atmetimo reakcija..jau buvau pradejus galvoti,kad mano vyras turi bedu tame reikale....apkaltinau vos ne impotencija....baigesi Ovitrelis-nebeliko ir bedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 02, 21:19)
mums su MB ziauriausia budavo tie ND is reikalo.... doh.gif o varge!tokia itampa ant galo buvo atsiradus,praktiskai prievartaudavau savo vyra biggrin.gif turbut del to nieko  ir neisejo...susileidziu Ovitreli ,griztu namo ir informuoju-reikia Myletis....o jam tai sukeldavo atmetimo reakcija..jau buvau pradejus galvoti,kad mano vyras turi bedu tame reikale....apkaltinau vos ne impotencija....baigesi Ovitrelis-nebeliko ir bedu biggrin.gif

pas mus tas pats. ziauri itampa. sakau, tu nesimyli, o vaikus darai. bet irgi atmetimo reakcija. nu nenori is reikalo. dabar pareiskiau, kad O. reakcija - tik ne siandien... bet as ji puikiai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 20:22)
pas mus tas pats. ziauri itampa. sakau, tu nesimyli, o vaikus darai. bet irgi atmetimo reakcija. nu nenori is reikalo. dabar pareiskiau, kad O. reakcija - tik ne siandien... bet as ji puikiai suprantu.

Tai va, mums irgi nepatinka tas grafikas...bet tokiu atveju pasirinkimo ner...jei abu sprendziam kad leidziuos vaistus, tai ir kiti sprendimai turi buti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 08 02, 21:37)
Tai va, mums irgi nepatinka tas grafikas...bet tokiu atveju pasirinkimo ner...jei abu sprendziam kad leidziuos vaistus, tai ir kiti sprendimai turi buti... verysad.gif

mane tai buvo privede iki tokios busenos kad po ND zliumbdavau-kosmaras!tai budavo ne malonumas o tikras siaubas...po to kelias savaites net pagalvot apie tai negaledavom....kazkaip galvoju vaikai turi is malonumo atsirast,o ne is tokio streso.....tai dabar stengiuos kazkaip neuzakcentuot to,kad REIKIA......VIS GALVOJU,KAIP GERAI,KAD TURIU JUS!NES TIEMS,KAM TAI NEAKTUALU SIRDIES SIA TEMA NEATVERSI......
Atsakyti
kuku kukuskos 4u.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 08 02, 15:38)
Pupuk, kaip tu ta celiulita salini?

zinok visaip kaip galiu biggrin.gif medaus, molio ivyniojimasias proceduras darau, vakuumus visokius, visokiais aparatais, zodziu stiprioji amunicija, bandau is visu jegu biggrin.gif

QUOTE(Itrea @ 2011 08 02, 17:05)

Siandien MB suleis pirma gonalio doze , pati sau nedrystu badytis 

thumbup.gif

QUOTE(amita @ 2011 08 02, 17:37)
Rytoj vakare reikia susileisti ovitreli(nusipirkau is karto paruosta svirkstuka su tirpalu).Ar reikia ''nuorint'' ta svirksteli ir tik tada durt i paodi, ar is karto durti

butinai 4u.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 02, 18:15)
as jau namie po 5 IUI pas mane O  vyksta vyro turtas ( A+B ) 99% 58 mln.belieka 2 savaiciu laukimas

nu rezai puikus, tikiu sekminga pabaiga 4u.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 20:41)

man paskutini IUI net po 46 val dar nebuvo ovuliaves nei vienas folis unsure.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 08 02, 21:52)
VIS GALVOJU,KAIP GERAI,KAD TURIU JUS!NES TIEMS,KAM TAI NEAKTUALU SIRDIES SIA TEMA NEATVERSI......

console.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 02, 10:44)
tai kad naujienu ner nei menesiniu nei teigiamo testo rezultato ????????????? g.gif

man uzpraeita cikla po IUI buvo dienos net uzhrukusios ir testas nerode, bet atejo mmmmmmmmmm verysad.gif gydytoja sake, kad buna jog nerodo testai net dienom zuhtrukus kartais.
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 02, 17:31)

Oi, pas Bogdanskienę, neaiškiai aprašiau, sorry doh.gif

ir koks ispudis likes? pinigu ciulpejai bei tusciu vilciu dalintojai?
Atsakyti
Labas rytukas 15 d. po IUI nei memiu nei ?? Vis galvoju kraujuka priduoti bet vis susilaikau ( kam laidytis jai mmm) nes vis pilva maudzia sakau gal memes ...pareina bet vis dar nieko g.gif Isiputus kai balionas ir tiek ax.gif
o kaip jus mergaites? kaip Olialia laikaisi ???
Atsakyti