Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Sveikos 4u.gif
As vel su durnu klausiu blush2.gif Rytoj vakare reikia susileisti ovitreli(nusipirkau is karto paruosta svirkstuka su tirpalu).Ar reikia ''nuorint'' ta svirksteli ir tik tada durt i paodi, ar is karto durti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 08 02, 17:37)
Sveikos 4u.gif
As vel su durnu klausiu blush2.gif Rytoj vakare reikia susileisti ovitreli(nusipirkau is karto paruosta svirkstuka su tirpalu).Ar reikia ''nuorint'' ta svirksteli ir tik tada durt i paodi, ar is karto durti g.gif ?

reikia nuorinti wink.gif visus leidziamus vaistus reik nuorint
Atsakyti
as jau namie po 5 IUI pas mane O vyksta vyro turtas ( A+B ) 99% 58 mln.belieka 2 savaiciu laukimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 02 rugpjūčio 2011 - 17:15
Labas mergytės. Norėjau paklausti jūsų. šiuo metu man yra 7 d.p.o ir po iui mano bt iki pat dabar 36,8. Kaip tai suprasti kad ji laikosi tokia ir nei daugiau nei mažiau. Ačiukas iš anksto už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Raska23 @ 2011 08 02, 18:24)
Labas mergytės. Norėjau paklausti jūsų. šiuo metu man yra 7 d.p.o ir po iui mano bt iki pat dabar 36,8. Kaip tai suprasti kad ji laikosi tokia ir nei daugiau nei mažiau. Ačiukas iš anksto už atsakymus.

o iki tol kaip suprantu buvo zemesne. Tuomet viskas normalu, nes po O BT pakyla ir laikosi auksciau, nei iki O mirksiukas.gif

Boruziukas1 4u.gif viskas kaip ir ciki, linkiu, kad butu sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 08 02, 16:38)
o iki tol kaip suprantu buvo zemesne. Tuomet viskas normalu, nes po O BT pakyla ir laikosi auksciau, nei iki O  mirksiukas.gif

Boruziukas1  4u.gif  viskas kaip ir ciki, linkiu, kad butu sekmingas  mirksiukas.gif

Nematavau aš prieš tai visiškai . Nebuvo kaip,nes tik į Lietuvą atvažiavom dėl iui tai skrydis ir t.t. O dabar tik laukimu ir tegyvenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 02, 18:15)
as jau namie po 5 IUI pas mane O  vyksta vyro turtas ( A+B ) 99% 58 mln.belieka 2 savaiciu laukimas

Tikiuposi šis IUI bus sekmingas 4u.gif nu labai to noriu, juk penktas mirksiukas.gif
o aš vis dar laukiu.... gal jau mmmm nes nebetikiukad kas išejo tad reiks testi maratona gydimo ir IUI... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 02, 18:45)
Tikiuposi šis IUI bus sekmingas  4u.gif nu labai to noriu, juk penktas  mirksiukas.gif
o aš vis dar laukiu.... gal jau mmmm nes nebetikiukad kas išejo tad reiks testi maratona gydimo ir IUI... blush2.gif

kokia tu kantri!!as jau buciau desimt nestumo testu sugadinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:54)
na reiks pakalbint vyra. as seip tikejaus gero rezultato kazkaip. nes jis kardinalei yra pakeites savo gyvenimo buda. Neruko, negere, numete 20kg (db kaip mankenas biggrin.gif) , patapo sportininku megeju smile.gif. Atrodo nieko zalingo. O diagnoze se kad nori.

po vitaminu vartojimo (profetil 3men) pries 2 metus pries iui. nuo oligoastenoteratospermijos pakilom iki astenoteratospermijos (visi tyrimai VK)

Dar yra lapas pries atplovima ir po atplovimo. tik as jau nebesuprantu. matau tik skaiciukus. ir nesuprantu ar cia zenklus pagerejimas buvo ar ne. smile.gif
Ti aisku tai kad po 4metu leliuko laukimo. mum padeju tik IUI.
Papildyta:
Mhm profertil 3 men. db kaip ir nespetume 3 men atgert jei nusprestu is tokio turto daryt.
bet tikrai reiks nupirkt kad gertu.
O kazi kitu firmu gal pigesni buna. Kazi ar geresni tik smile.gif
mano vyras geria sportininkams skirtus vaistus, mes jau kalbejome sios temos pradzioje, paskaityk. Ten sudetis ta pati, tik visko daugiau ir kaina per 3 kartus mazesne. Tiesa. man vyras minejo, kad yra kazkokie vaistai, svirkstai, viso reikia 3 svirkstu, vienas kainuoja 800 litu. Reikia sulaukti moters O ir suleisti, per kazkiek laiko tie vaistai pakelia visus turimus spermatozoidus i virsu ir per ND jie visi, kurie yra gyvi tiesiog begte bega pagal paskirti. Aisku, pavadinimo as nesulaukiau, nes vyras uzfiksavo tik pati fakta, o kas ten, kaip... nezinoma..

QUOTE(jrgt @ 2011 08 02, 13:56)
tai mano vyras tuos keturis men irgi negere, neruke, nevalge slamsto, kazkaip ziurejo labai viska ir stengesi ir kai pasidarem ta tyrima, tai tooooks sokas buvo.

o mano geria, ruko, valgo slamsta ir net naturaliai "uzskridau", nors pas ji tik 2 mln buvo.

QUOTE(Itrea @ 2011 08 02, 17:05)
Siandien MB suleis pirma gonalio doze , pati sau nedrystu badytis  blush2.gif  doh.gif
Na o kakiu turim naujienu, kam cia artinas NT gadinimo metas  bigsmile.gif
Olialia rytoj gadina.

QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 02, 17:31)

biggrin.gif bigsmile.gif vajej kaip laukiu!

QUOTE(amita @ 2011 08 02, 17:37)
Sveikos 4u.gif
visus svirkstus reikia nuorinti. be isimties.

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 02, 18:15)
as jau namie po 5 IUI pas mane O  vyksta vyro turtas ( A+B ) 99% 58 mln.belieka 2 savaiciu laukimas
skamba laaabai viliojanciai... tyliai laukiame, o tau ramybes....

QUOTE(Raska23 @ 2011 08 02, 18:24)
As isviso ta BT nelabai tikiu kazkaip. Pagal mane tai ne itin patikimas budas. Nes matai, pas kai kuriuos normali yra 36,5, pas kitas - 36,9. Pas mane metu metais 37,0, po to nukrenta metams iki 36,6.. Neuzsiciklink. Geriau islauk 3 dienas ir pasidaryk NT. Vis smagiau.
Atsakyti

As isviso ta BT nelabai tikiu kazkaip. Pagal mane tai ne itin patikimas budas. Nes matai, pas kai kuriuos normali yra 36,5, pas kitas - 36,9. Pas mane metu metais 37,0, po to nukrenta metams iki 36,6.. Neuzsiciklink. Geriau islauk 3 dienas ir pasidaryk NT. Vis smagiau.
[/quote]

Kad neįmanoma neužsiciklinti kai stažas 5 metai ir nieko... Nu pas mane normali 36,5 ir visada labai šokinėdavo niekada nebuvo kad tokį ilgą laiką laikytusi bt.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 08 02, 18:59)
kokia tu kantri!!as jau buciau desimt nestumo testu sugadinus biggrin.gif

jau du sugadinau bet nieko nerodo gero schmoll.gif
Papildyta:
olialia sekmes tau ryt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, isibrausiu i jusu temute, jei galima, noriu patarimo... blush2.gif
Kol kas nereik man dar iui, bet priejau sprogduku klausima...
Siandien buvau pas gine kaip ir planavom su ja, kad si cikla vel pasirodysiu kaip tie mano foliai auga...Atejau, sako gi viskas puikiai gleivine pati ta, kaklelis grazus, gleiviu sociai, folikulas jau pats pas sprogimui, tiesiog prasosi...Tai gine pasiule man sprogdukus, sutikau, suleido... Sako vistiek sansu daugiau...juolab nepakenks...Ir nuo pektadienio dar dufa pagert...
Bet yra vienas nelabai geras dalykas...realiai ND reiktu rytoj vakare, bet MB mano ryt nebus...tai galim tik ryt ryte ir tada jau ketvirtad vakare...
Kuri zinot, ar gali but O nebutinai po 36h, bet anksciau po sprogduku suleidimo???
Aciu;)
Atsakyti