Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 13:27)
kai man buvo pirma stimuliacija tik su clost, tai pradėjo skaudėti (.)(.) ir buvo rytai šlykštulis truputuka

aciu uz info 4u.gif
as jau dvi tabletes isgeriau ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 02, 14:24)
pameginkit pakartot tyrima kitur. pas mus VK irgi buvo tokia diagnoze, bet BAK`e paskui kiek darem tiek normospermija buvo..

Hmmmm. Sutrikau. Gali taip VK prirasyt?
Visad ten darom.

Si cikla but buvusios puikios salygos pastot. jauciau ovuliacija. iskyros idealios. Mikroskopas paparcius paise. Kabejau aukstyn galva vildamasi kad nubegs kur reike. Bet.... Lb tikejau, kad bus. nes visa laika po ov maude pilva. Bet rezultatas mmm.

O koke kaina BAK? Ir daret panasiu laiku? Nebuvo dideles pauzes tarp vieno ir kito tyrimo?
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 02, 13:12)
o kas nors man atsakys, ar buna kazkokiu pakitimu ar kazko pradejus gerti clost?  ax.gif
sako, buna... apetitas, dirglumas... man dar svieciasi ji gerti (tikiuosi), tai is patirties negaliu pasakyti...
o neskaitei closto instrukcija? ten turetu buti surasyti salutiniai poveikiai.

QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:15)
Sveikos smile.gif

Vel grystu i si skyreli smile.gif Gal priimsite?
Matau mergaites jau pasikeitusios (lankiausi cia pries 2 metus).

Norim antro leliuko. Galvojau jau antras tai naturalei bus. bet vyrui atlikus tyrimus pasidare aisku, kad be IUI neisiversim. Vel ta pati diagnoze kaip ir pries du metus (oligoastenoteratospermija). sad.gif

Pas gine (lankausi pas Meskauskiene VK vilniuje) uzsiregistravusi rugpjucio 11d. tikiuosi palaimins musu nora ir vel pades mums. Kadangi del eiliu nespejau per sias mmm. teks laukt kitu.

Sveika atvykusi... O kiek mln turi? Gal geriate kazka? Pas androloga buvote? Ar pati tvarkoje esi?
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 13:22)
Maidenana implantacija būna 7-11 po apvaisinimo, o kada jis buvo tai neaišku  biggrin.gif

nu biggrin.gif bigsmile.gif tai telpi.
man uz kompanija irgi dabar maudzia pilva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 14:30)
Sveika atvykusi... O kiek mln turi? Gal geriate kazka? Pas androloga buvote? Ar pati tvarkoje esi?

Hi,

as vis neismokstu ziuret kur ten tie mln

Svarbu viename mililitre (pas mus 16x10sestuoju)
ar visame ejaukulete (pas mus 48x10sestuoju)

cia prastai.

nes per laimingaji iui kuris man padovanojo leliuka gere 3 men vitaminus. tada is oligoastenoteratospremijos pakilom iki astenoteratospermijos ir tada buvo viename mililitre 25x10sestuoju, ejaukulete 150x10sestuoju.

Tai dabar jauciu is sio dabartinio turto nieko nesigaus sad.gif. lieps gerint kokybe sad.gif

Pas androloga nebuvom. nes pirma kart kai buvom pasake kad kai noresim vaiku gali VK padet.

O as lyg ir tavrkoj. bet pries pirma IUI buvau. Tikiuos nepakite nieks. o gal vel mane kankins su pratekamumais ir pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 02 rugpjūčio 2011 - 12:39
QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:30)
O koke kaina BAK? Ir daret panasiu laiku? Nebuvo dideles pauzes tarp vieno ir kito tyrimo?

mes daremes sausio men. VK buvo oligospermija, tada iki balandzio pabaigos-geguzes pradzios vyras gere profertili ir pasidare vel VK tada jau buvo tas ilgas pavadinimas kaip tu parasei blink.gif vyras nepatikejo ir as nepatikejau ir sugalvojo pakartot BAK`e. tai po triju dienu pasidare BAK ir buvo normospermija. paskui dar pries pacia iui buvo irgi viskas ok, ir pries antra iui irgi nerode blogumu jokiu.
analogiska situacija irgi buvo vienai merginai is cia.
nenoriu suteikt daug vilciu, bet del sventos ramybes butu idomu ir kitur pasidaryt.
as db kaip tik audziu minti, kad dar kokioj northway pakartot ar kur nors kur nedarem..
kaina: Spermograma 100,00
Išplėstinė spermograma su morfologiniu ir imunologiniu ištyrimu 200,00
Kontrolinė spermograma 50,00
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:37)
Hi,

as vis neismokstu ziuret kur ten tie mln

Svarbu viename mililitre (pas mus 16x10sestuoju)
ar visame ejaukulete (pas mus 48x10sestuoju)

cia prastai.

pagal mane nieko itin prasto. tai jau pradekite gerti gal vitaminus. Kam laika gaisti. profertili geret, tikriausiai?
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 02, 14:41)
mes daremes sausio men. VK buvo oligospermija, tada iki balandzio pabaigos-geguzes pradzios vyras gere profertili ir pasidare vel VK tada jau buvo tas ilgas pavadinimas kaip tu parasei  blink.gif  vyras nepatikejo ir as nepatikejau ir sugalvojo pakartot BAK`e. tai po triju dienu pasidare BAK ir buvo normospermija. paskui dar pries pacia iui buvo irgi viskas ok, ir pries antra iui irgi nerode blogumu jokiu.
analogiska situacija irgi buvo vienai merginai is cia.
nenoriu suteikt daug vilciu, bet del sventos ramybes butu idomu ir kitur pasidaryt.
as db kaip tik audziu minti, kad dar kokioj northway pakartot ar kur nors kur nedarem..
kaina: Spermograma 100,00
Išplėstinė spermograma su morfologiniu ir imunologiniu ištyrimu 200,00
Kontrolinė spermograma 50,00

hmmm. mes darem ta uz 180 VK.

na reiks pakalbint vyra. as seip tikejaus gero rezultato kazkaip. nes jis kardinalei yra pakeites savo gyvenimo buda. Neruko, negere, numete 20kg (db kaip mankenas biggrin.gif) , patapo sportininku megeju smile.gif. Atrodo nieko zalingo. O diagnoze se kad nori.

po vitaminu vartojimo (profetil 3men) pries 2 metus pries iui. nuo oligoastenoteratospermijos pakilom iki astenoteratospermijos (visi tyrimai VK)

Dar yra lapas pries atplovima ir po atplovimo. tik as jau nebesuprantu. matau tik skaiciukus. ir nesuprantu ar cia zenklus pagerejimas buvo ar ne. smile.gif
Ti aisku tai kad po 4metu leliuko laukimo. mum padeju tik IUI.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 14:49)
pagal mane nieko itin prasto. tai jau pradekite gerti gal vitaminus. Kam laika gaisti. profertili geret, tikriausiai?

Mhm profertil 3 men. db kaip ir nespetume 3 men atgert jei nusprestu is tokio turto daryt.
bet tikrai reiks nupirkt kad gertu.
O kazi kitu firmu gal pigesni buna. Kazi ar geresni tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 02, 13:12)
o kas nors man atsakys, ar buna kazkokiu pakitimu ar kazko pradejus gerti clost?  ax.gif

na as kai pirma karta pradejau gerti, tai prisisvaigau kad man tempia abu sonus, kad ten auga po kelis folius... nors pasirodo viskas buvo psichologija, nes uzaugo vienintelis folis...
man tik visi hormonai ir vaistai svorio priaugino ir nesvietiskai celiulitu aplipau....

QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:15)
Vel grystu i si skyreli smile.gif Gal priimsite?

4u.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 13:22)
Pupukas24  wub.gif  ačiu mieloji, aš jei ir nepasiseks neliūdėsiu labai, tik truputuka, nes turiu iš kart kitą planą, tai mastau labai pozityviai

labai gerai, man reikia semtis is taves pozityvumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:54)
na reiks pakalbint vyra. as seip tikejaus gero rezultato kazkaip. nes jis kardinalei yra pakeites savo gyvenimo buda. Neruko, negere, numete 20kg (db kaip mankenas biggrin.gif) , patapo sportininku megeju smile.gif. Atrodo nieko zalingo. O diagnoze se kad nori.

tai mano vyras tuos keturis men irgi negere, neruke, nevalge slamsto, kazkaip ziurejo labai viska ir stengesi ir kai pasidarem ta tyrima, tai tooooks sokas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 08 02, 08:41)
as tai kai ant pauzes sedziu, tai net nezinau ar turiu teise reikstis darbar....
uzsiemus celiulito salinimu intensyviai.... dar menesio gale issioperuosiu venas savo, kad  nestuke.gif buciau jau grazi  biggrin.gif

Pupuk, kaip tu ta celiulita salini?

indreT, sveika sugrizus ir tikiuosi ilgai cia neuzsibusi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiki1: 02 rugpjūčio 2011 - 14:39
Sveikutes, as tai darbais uzsikasus doh.gif jau noriu atostogu, bet is kitos puses dziaugiuosi, kad esu uzimta biggrin.gif kitur mintys nukreiptos biggrin.gif bet namo gryztu bnusikalus kai arklys doh.gif
Siandien MB suleis pirma gonalio doze , pati sau nedrystu badytis blush2.gif doh.gif
Na o kakiu turim naujienu, kam cia artinas NT gadinimo metas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

QUOTE(liullie yu @ 2011 08 01, 14:39)
pas bogdanskiene ar latvijoje?

Oi, pas Bogdanskienę, neaiškiai aprašiau, sorry doh.gif

QUOTE(gitana36 @ 2011 08 01, 20:36)
Noreciau paklausti kaip su isskyromis po IUI? ar ju pagauseja? kokios spalvos buna? Nes man lyg gelsvos sviesiai tokios lipnios g.gif  vis pasirodo...????? kas tai galetu buti ????

žinai, gal nereikia tuščiųvilčių tau suteikti, bet neįprastos išskyros yra gerai, kiek žinau, net jei jos blogos.man pastojus buvo bakterinė vaginozė, ginė sakė, labai dažnas atvejis, kad pastojus įsimeta kokia infekcija, vaginozė, pienligė ar dar kas, arba gali ligos net nebūti, bet pojūčiai kitokie, išskyros kitokios, nes pastojus pasikeičia makšties flora, hormonų balansas ir t. t. Labai neprisigalvok, bet.. Laukiam 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 13:11)
implantacija? ar gali buti 11 DPI implantacija?

Drąsiai smile.gif
Atsakyti