Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 11:23)
s... na, IVF tai IVF. Svarbiausia, kad tai nera aklaviete ir yra ir kitokiu budu. Kol yra ka bandyti, tol ne viskas prarasta. Tai jeigu pramus, pedini pas gine ir pradedi. Ar noresi pertraukos?

darysiu iki spalio pertrauka, reikia pailsėti, pagyventi be planavimo nors truputėli
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 02, 11:43)
Medeina  4u.gif

Na savijauta : ryte visada galvoju kad jau memes parejo nes vis pamaudzia pilva o po to dingsta ir visa diena laukiu, bet ?  o savaitgali paskaudejo galva , panasiai kaip migrena su papykinimu ( bet man kai budavo migrena kol KT geriau tai?) bet savaime ir praejo . Vis patampo ( toks sunkumas)sona tai kairi tai desini.  Krutine jokiu pojuciu. Sapnu kaip ir nelabai prisimenu?? ( na viena buvo kad labai kraujavau biggrin.gif )O vakar ir pries kelias dienas pasirodo tokio iskireles  lyg gelsvos i baltuma tirstokos ( lipnios)lyg kas atsikabino ir islindo ( gal sakau geltonkunis koks) o siaip kaip ir nera tu iskyru, gal vos vos balksvos bet retai ( kaip pries mm) , jokio kvapo. Tai galvoju arba cia  uzsilaiko mmmm arba nebezinau( o gal kokios cistos atsirado) , ir dar pilvas kietas isiputes. Ir viskas , viskas objektyviai blush2.gif Vienu zodziu palaukiu dar diena ir ziuriu?? Ber tikimybes kad nescia kazkaip nebeturiu schmoll.gif

Na, pozymiai kaip ir identiski kiek nestumui tiek memems, tik vat krutine kelia nestumo abejoniu. As nezinau kaip tau asmeniskai, nes yra tokiu merginu, kurioms krutine papilneja tik koki antra nestumo menesi, bet man kaip ir daugumai mmm diena ar keleta anksciau tai neeina prisiliesti, o speneliai tiesiog dega ir tokie ryskiai raudoni, o areole patamseja ir padideja Montgomerio liaukos - cia nestumo atveju. Pilvo maudima jauciau irgi, galva neskaudejo..
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 11:46)
darysiu iki spalio pertrauka, reikia pailsėti, pagyventi be planavimo nors truputėli

nu teisingai. nes gali nukvakti su tuo planavimu.. mes irgi rugpjuti daromes (jeigu buozgalviai OK), o po to kelsime i kitus metus. Nes man veliau kaip rugpjuti nebeapsimoka nieko daryti del mokslu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 02 rugpjūčio 2011 - 10:56
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 10:46)

o tai jau tikrai aiku, kad nepavyko? oj, miela drauge, kaip vis delto gaila... geras sprendimas truput pailset, nes itisai t prakeikt nevaisingum gydydamos nei vasara kaip reikiant nepasidiaugiam, nei pailsim... laikykis, saulele, yra dar kitoki bd, vis tiek pasiseks smile.gif console.gif console.gif console.gif console.gif
Papildyta:
mielos bsimos mamos, ai visoms u palaikym smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsipalaidavimui:

Vyriškis – draugui:
-Aš praeitą savaitę išsiunčiau į visus laikraščius ir interneto skelbimų lentas skelbimą, kad ieškau gyvenimo palydovės. Va, jau gavau virš tūkstančio laiškų.
-Ir kas juose?
-Pagrinde - vienas pasiūlymas: „Imk manąją!“....
Papildyta:
Užsienio mokslininkai uždavė klausimą „Kas yra meilė?“ grupei 4 - 8 metų vaikų. Jų atsakymai buvo daug nuoširdesni ir gilesni nei kas nors tikėjosi. Tai kas gi yra ta meilė vaikiškomis akimis?

„Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai meilė.“ Rebeka (8 metų)

„Kai kas nors tave myli, jis kitaip taria tavo vardą. Tada tu žinai, kad tavo vardas yra saugus jo burnoje.“ Bilis (4 metų)

„Meilė yra kai mergaitė pasikvepina, o berniukas pasišlaksto losjonu po skutimosi, jie susitinka ir uosto vienas kitą.“ Karlas (5 metų)

„Meilė yra kai tu išeini į miestą pavalgyti ir atiduodi kažkam savo keptas bulvytes, neprašydamas, kad jis tau duotų savo.“ Krisi (6 metų)

„Meilė yra tai, kas tave verčia šypsotis net kai esi pavargęs.“ Teri (4 metų)

„Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani.“ Dani (7 metų)

„Meilę gali išgirsti kambaryje per Kalėdas, jei tik nustoji atidarinėti dovanas ir įsiklausai.“ Bobis (5 metų)

„Meilė - kai pasakai berniukui, kad tau patinka jo marškiniai ir po to jis dėvi juos kasdien.“ Noelė (7 metų)

„Meilė - kai mama atiduoda tėčiui geriausia vištos gabaliuką.“ Elein (5 metų)

„Meilė - kai mama mato tėtį purviną ir suprakaitavusį ir vis tiek sako, kad jis gražesnis už Robertą Redfordą.“ Krisas (8 metų)

„Meilė - kai tavo šuniukas laižo tavo veidą net po to, kai tu jį buvai palikęs visą dieną.“ Meri En (4 metų)

„Kai tu ką nors myli, tavo blakstienos virpa, o iš tavęs skraido mažos žvaigždutės.“ Karen (7 metų)

„Negalima sakyti „aš tave myliu“, jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės pamiršta.“ Sandy (8 metų)
Papildyta:
Gitanai36 Bilingso metodas
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 02, 12:40)
o tai jau tikrai aiku, kad nepavyko? oj, miela drauge, kaip vis delto gaila... geras sprendimas truput pailset, nes itisai t prakeikt nevaisingum gydydamos nei vasara kaip reikiant nepasidiaugiam, nei pailsim... laikykis, saulele, yra dar kitoki bd, vis tiek pasiseks smile.gif console.gif  console.gif  console.gif  console.gif
Papildyta:
mielos bsimos mamos, ai visoms u palaikym smile.gif  4u.gif

nu dar ne taip tragiškai, jau nurašėt mane biggrin.gif pasakiau kad šiandien pradėjo pilvo tempimas kaip prieš mmm, bet šeip dar tik 11DPI iki tikru mmm dar 5-as dienas..tai dar sėdam ir laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 12:55)
nu dar ne taip tragiškai, jau nurašėt mane  biggrin.gif  pasakiau kad šiandien pradėjo pilvo tempimas kaip prieš mmm, bet šeip dar tik 11DPI iki tikru mmm dar 5-as dienas..tai dar sėdam ir laukiam  biggrin.gif

implantacija? ar gali buti 11 DPI implantacija?
Atsakyti
o kas nors man atsakys, ar buna kazkokiu pakitimu ar kazko pradejus gerti clost? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vel grystu i si skyreli smile.gif Gal priimsite?
Matau mergaites jau pasikeitusios (lankiausi cia pries 2 metus).

Norim antro leliuko. Galvojau jau antras tai naturalei bus. bet vyrui atlikus tyrimus pasidare aisku, kad be IUI neisiversim. Vel ta pati diagnoze kaip ir pries du metus (oligoastenoteratospermija). sad.gif

Pas gine (lankausi pas Meskauskiene VK vilniuje) uzsiregistravusi rugpjucio 11d. tikiuosi palaimins musu nora ir vel pades mums. Kadangi del eiliu nespejau per sias mmm. teks laukt kitu.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 11:20)
labas mergytės
man šiandien nekokios nuotaikos, pradėjo pilvo tempimai , kaip prieš mmm 

nenurasyk mergyt dar, buk gera galvok pozityviai, nors ir sunku, bet stenkis is visu jegu 4u.gif

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 02, 12:40)
mielos bsimos mamos, ai visoms u palaikym smile.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:15)
Sveikos smile.gif

Vel grystu i si skyreli smile.gif Gal priimsite?
Matau mergaites jau pasikeitusios (lankiausi cia pries 2 metus).

Norim antro leliuko. Galvojau jau antras tai naturalei bus. bet vyrui atlikus tyrimus pasidare aisku, kad be IUI neisiversim. Vel ta pati diagnoze kaip ir pries du metus (oligoastenoteratospermija). sad.gif

Pas gine (lankausi pas Meskauskiene VK vilniuje) uzsiregistravusi rugpjucio 11d. tikiuosi palaimins musu nora ir vel pades mums. Kadangi del eiliu nespejau per sias mmm. teks laukt kitu.

labuti, priimsim, tik neilgam, tik 1IUI blush2.gif

Maidenana implantacija būna 7-11 po apvaisinimo, o kada jis buvo tai neaišku biggrin.gif

jrgt nesinervinam...tuoj atsakom ... clost yra hormonai, nuo to gali būti visokių pakeitimų, ir tempimai ir alkis ir dar visokiu velniu, kaip ir nuo gonalio
šalutinia poveikiai iš lapelio :
... pasireiškia galvos svaigimas, galvos skausmas, pykinimas, kartais vėmimas, depresija, nuovargis, neramumas, nemiga, gali didėti svoris, skaudėti pilvą ir atsirasti vazomotorinis veido raudonis. Taip pat atsiranda menopauzę primenantys simptomai.

Pupukas24 wub.gif ačiu mieloji, aš jei ir nepasiseks neliūdėsiu labai, tik truputuka, nes turiu iš kart kitą planą, tai mastau labai pozityviai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 02 rugpjūčio 2011 - 12:24
QUOTE(indreT @ 2011 08 02, 13:15)
Vel ta pati diagnoze kaip ir pries du metus (oligoastenoteratospermija). sad.gif

pameginkit pakartot tyrima kitur. pas mus VK irgi buvo tokia diagnoze, bet BAK`e paskui kiek darem tiek normospermija buvo..

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 02, 13:22)
jrgt nesinervinam...tuoj atsakom ...

nesinervinu 4u.gif lapuke skaiciau, ka raso, bet ten daugiau teorija, o man idomu praktika smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 08 02, 13:24)
pameginkit pakartot tyrima kitur. pas mus VK irgi buvo tokia diagnoze, bet BAK`e paskui kiek darem tiek normospermija buvo..
nesinervinu  4u.gif  lapuke skaiciau, ka raso, bet ten daugiau teorija, o man idomu praktika smile.gif  biggrin.gif

kai man buvo pirma stimuliacija tik su clost, tai pradėjo skaudėti (.)(.) ir buvo rytai šlykštulis truputuka
Atsakyti