Papildyta:
nu nieko gero kol kas, jau nebesitikiu gerumu
Ačiū Pupuliuk24:
o iki kada ta duha.... gerti kol mmmm pasirodys ?????
Papildyta:
Boruziuk1 laikykis
olialia2001, 01 Rug 2011 - 16:39, parašė:
olialia2001, 01 Rug 2011 - 16:39, parašė: aaaaa...o aš skaitau, kad kam daryta IUI liepa, tie ir yra liepos men.
nu čia ne esme gi
nu čia ne esme gi
ne ne, liepines - kurioms rezultatas bus zinomas liepa.
gitana36, 01 Rug 2011 - 20:07, parašė:
gitana36, 01 Rug 2011 - 20:07, parašė: o iki kada ta duha.... gerti kol mmmm pasirodys ?????
arba iki kol mmm pasirodys arba iki kraujo tyrimo.
Papildyta:
Medeina gal tu ka ismanai ????????
gitana36, 01 Rug 2011 - 20:36, parašė:
gitana36, 01 Rug 2011 - 20:36, parašė: Noreciau paklausti kaip su isskyromis po IUI? ar ju pagauseja? kokios spalvos buna? Nes man lyg gelsvos sviesiai tokios lipnios vis pasirodo...????? kas tai galetu buti ????
Papildyta:
Papildyta:
sviesios, t.y. baltos lipnios turi buti ciklo viduryje, mazdaug per O. Likus keletai dienu pries mmm ju nebuna visiskai arba itin mazai. Man siuo metu tokios kaip pas tave, bet man ciklo vidurys ir kazkaip si cikla netekau O...
stai, ka raso guglas visagalis:
Išskyros. Makšties išskyrų pobūdis normalaus mėnesinių ciklo eigoje, natūraliai kinta. Mėnesinių ciklo viduryje, ovuliacijos laikotarpiu, išskyros gleivingos, primena kiaušinio baltymą. Prieš mėnesines tampa tirštesnės, po mėnesinių beveik išnyksta. Normalios makšties išskyros nėra per gausios, neturi nemalonaus ar neįprasto kvapo, neperšti. Makšties išskyrų pagausėja dėl infekcijos, gimdos svetimkūnio (spiralės), sisteminių ligų.
Gleivės būna skirtingų spalvų, skiriasi jų kiekis, tąsumas bei kvapas. Kas sukėlė išskyrų pagausėjimą dažniausiai galima nustatyti pagal išskyrų spalvą.
Skystos, skaidrios
Tokios makšties išskyros dažniausiai būna prieš mėnesines arba gali atsirasti dėl prezervatyvų ar spiralės įdėjimo.
Šviesiai pilkos
Tokios spalvos išskyros signalizuoja, jog makštyje atsirado įvairių bakterijų. Taip atsitinka moteriai ar jos partneriui nesilaikant asmens higienos.
Šviesiai žalsvos
Šviesiai žalsvų gleivių gali atsirasti dėl grybelių sukeltos infekcijos, taip pat nėščioms, sergančioms cukriniu diabetu bei penicilinu gydomoms moterims.
Geltonos arba gelsvai balkšvos
Atsiradus tokios spalvos gleivėms dažniausiai jaučiamas deginimas ir niežėjimas makštyje bei skausmas šlapinantis. Tai gali būti kokios nors lytiniu keliu plintančios ligos požymis.
Gelsvai baltos, gelsvai žalsvos, šviesiai rusvos
Putotos gleivės bei paraudusi ir sudirginta gleivinė trichomonų sukelto makšties uždegimo požymis. Jei tuo pat metu prasideda ir katarinis šlapimo pūslės uždegimas, gali būti juntamas stiprus skausmas lytiškai santykiaujant.
Kraujingos
Šios spalvos išskyros yra pavojingiausios. Jos gali rastis esant kiaušintakio uždegimui, gimdos kaklelio nusileidimui ar net iškritimui. Tokios išskyros taip pat pasirodo ir persileidimo atveju. Todėl būtina kuo skubiau kreiptis į medikus.
Klimakso metu irgi gali atsirasti gleivių su negausiomis kraujo priemaišomis, gali kankinti deginimo jausmas, niežėjimas bei skausmas lytiškai santykiaujant, nes makšties atsparumas infekcijoms klimakso metu mažėja.
Pagausėjus išskyroms iš makšties patartina kreiptis į gydytoją. Ginekologas paims makšties išskyrų tepinėlį ir išsiųs į laboratoriją ištirti. Priklausomai nuo tyrimo rezultatų bus paskirtas atitinkamas gydymas.
Nu kokia tyla... Bene, visos izvelge II ir labai dziaugiasi? Prasome pasidalinti dziaugsmais.
Papildyta:
Olialia, tau rytoj NT darymo diena, ane? Kaip jautiesi?
uzsiemus celiulito salinimu intensyviai.... dar menesio gale issioperuosiu venas savo, kad buciau jau grazi
Maidenana, 01 Rug 2011 - 22:52, parašė:
Maidenana, 01 Rug 2011 - 22:52, parašė: sviesios, t.y. baltos lipnios turi buti ciklo viduryje, mazdaug per O. Likus keletai dienu pries mmm ju nebuna visiskai arba itin mazai. Man siuo metu tokios kaip pas tave, bet man ciklo vidurys ir kazkaip si cikla netekau O...
Išskyros. Makšties išskyrų pobūdis normalaus mėnesinių ciklo eigoje, natūraliai kinta. Mėnesinių ciklo viduryje, ovuliacijos laikotarpiu, išskyros gleivingos, primena kiaušinio baltymą. Prieš mėnesines tampa tirštesnės, po mėnesinių beveik išnyksta. Normalios makšties išskyros nėra per gausios, neturi nemalonaus ar neįprasto kvapo, neperšti. Makšties išskyrų pagausėja dėl infekcijos, gimdos svetimkūnio (spiralės), sisteminių ligų.
Gleivės būna skirtingų spalvų, skiriasi jų kiekis, tąsumas bei kvapas. Kas sukėlė išskyrų pagausėjimą dažniausiai galima nustatyti pagal išskyrų spalvą.
Skystos, skaidrios
Tokios makšties išskyros dažniausiai būna prieš mėnesines arba gali atsirasti dėl prezervatyvų ar spiralės įdėjimo.
Šviesiai pilkos
Tokios spalvos išskyros signalizuoja, jog makštyje atsirado įvairių bakterijų. Taip atsitinka moteriai ar jos partneriui nesilaikant asmens higienos.
Šviesiai žalsvos
Šviesiai žalsvų gleivių gali atsirasti dėl grybelių sukeltos infekcijos, taip pat nėščioms, sergančioms cukriniu diabetu bei penicilinu gydomoms moterims.
Atsiradus tokios spalvos gleivėms dažniausiai jaučiamas deginimas ir niežėjimas makštyje bei skausmas šlapinantis. Tai gali būti kokios nors lytiniu keliu plintančios ligos požymis.
Putotos gleivės bei paraudusi ir sudirginta gleivinė trichomonų sukelto makšties uždegimo požymis. Jei tuo pat metu prasideda ir katarinis šlapimo pūslės uždegimas, gali būti juntamas stiprus skausmas lytiškai santykiaujant.
Kraujingos
Šios spalvos išskyros yra pavojingiausios. Jos gali rastis esant kiaušintakio uždegimui, gimdos kaklelio nusileidimui ar net iškritimui. Tokios išskyros taip pat pasirodo ir persileidimo atveju. Todėl būtina kuo skubiau kreiptis į medikus.
Klimakso metu irgi gali atsirasti gleivių su negausiomis kraujo priemaišomis, gali kankinti deginimo jausmas, niežėjimas bei skausmas lytiškai santykiaujant, nes makšties atsparumas infekcijoms klimakso metu mažėja.
Pagausėjus išskyroms iš makšties patartina kreiptis į gydytoją. Ginekologas paims makšties išskyrų tepinėlį ir išsiųs į laboratoriją ištirti. Priklausomai nuo tyrimo rezultatų bus paskirtas atitinkamas gydymas.
Skystos, skaidrios
Šviesiai pilkos
Šviesiai žalsvos
Kraujingos
Nu tie aprasymai nieko panasaus , man ?????????? man atsiranda kas kelias diena tokios idomios lyg tirstos gelsvos????? bet daugiau nieko jokiu pojuciu, o gali buti su geltonkuniu susyje ?????
Papildyta:
Maidenana, 02 Rug 2011 - 10:31, parašė:
Maidenana, 02 Rug 2011 - 10:31, parašė: Labas rytas.
Nu kokia tyla... Bene, visos izvelge II ir labai dziaugiasi? Prasome pasidalinti dziaugsmais.
Papildyta:
Papildyta:
tai kad naujienu ner nei menesiniu nei teigiamo testo rezultato ?????????????
Pupukas24, 02 Rug 2011 - 10:41, parašė:
Pupukas24, 02 Rug 2011 - 10:41, parašė: as tai kai ant pauzes sedziu, tai net nezinau ar turiu teise reikstis darbar....
uzsiemus celiulito salinimu intensyviai.... dar menesio gale issioperuosiu venas savo, kad buciau jau grazi
Nu saunuole. mano drauge irgi venas operuojasi. Jai kazkoks baisus kompleksas, sako, kad negali pliaze buti jau tokia negrazi jauciasi.
gitana36, 02 Rug 2011 - 10:44, parašė:
gitana36, 02 Rug 2011 - 10:44, parašė: Nu tie aprasymai nieko panasaus , man ?????????? man atsiranda kas kelias diena tokios idomios lyg tirstos gelsvos????? bet daugiau nieko jokiu pojuciu, o gali buti su geltonkuniu susyje ?????
Papildyta:
Papildyta:
Na, kaikurioms tik 18 DPI islenda vos imatomas vaiduoklis. Aprasyk kaip jautiesi, tik objektyviai, neprisigalvojant. kaip papai, kaip savijauta, net sapnus aprasyk (nes as kai liepa pastojau, man laimos sapnininkas taip ir isaiskino, tiesa pasakius. as dar zvengiau, kad to buti negali, pasirodo - klydau).
Papildyta:
Rita Matulionytė, 10 Lap 2005 - 14:28, parašė:
Rita Matulionytė, 10 Lap 2005 - 14:28, parašė: Ciklo pradžioje išskyros labai negausios,baltos vidutinio tirštumo. Ciklo viduryje jų pagausėja, jos skaidrios, tąsios(primena kiaušinio baltymą). Antroje ciklo pusėje, jos vėl tampa baltos, tirštos, gali būti gana gausios.
Viso ciklo metu jos turi būti bekvapės.
Viso ciklo metu jos turi būti bekvapės.
cia akuseres-ginekologes atsakymas. Tuoj ieskosiu to straipsnio.
Maidenana, 02 Rug 2011 - 10:31, parašė:
Maidenana, 02 Rug 2011 - 10:31, parašė: Labas rytas.
Papildyta:
Papildyta:
labas mergytės
man šiandien nekokios nuotaikos, pradėjo pilvo tempimai , kaip prieš mmm , tai tokia liūdnoka
dar aišku ne viska prarasta, bet nuojauta sako vis dėl to teks kraustytis į IVF skyrelį
olialia2001, 02 Rug 2011 - 11:20, parašė:
olialia2001, 02 Rug 2011 - 11:20, parašė: labas mergytės
man šiandien nekokios nuotaikos, pradėjo pilvo tempimai , kaip prieš mmm , tai tokia liūdnoka
dar aišku ne viska prarasta, bet nuojauta sako vis dėl to teks kraustytis į IVF skyrelį
s... na, IVF tai IVF. Svarbiausia, kad tai nera aklaviete ir yra ir kitokiu budu. Kol yra ka bandyti, tol ne viskas prarasta. Tai jeigu pramus, pedini pas gine ir pradedi. Ar noresi pertraukos?
be jokios menkiausios abejones gali reikstis, tik su viena salyga - tik pozityviai. Baudos suolelis skirtas persiorentuoti is negatyvo i pozityva. Vat
Nu saunuole. mano drauge irgi venas operuojasi. Jai kazkoks baisus kompleksas, sako, kad negali pliaze buti jau tokia negrazi jauciasi.
ne, nieko panasaus. Kazkokioje temoje as buvau radusi nuoroda i puslapi, kur labai issamiai aprasytos gleives, pradedant ciklo pradzia ir baigiant pabaiga, kaip jos keiciasi, ka kokios reiskia. kokios turi buti vaisingumo pozymis, kokios - ne ir t.t. Reikia atkapstyti. Paieskosiu tuoj ir nukopinsiu.
Na, kaikurioms tik 18 DPI islenda vos imatomas vaiduoklis. Aprasyk kaip jautiesi, tik objektyviai, neprisigalvojant. kaip papai, kaip savijauta, net sapnus aprasyk (nes as kai liepa pastojau, man laimos sapnininkas taip ir isaiskino, tiesa pasakius. as dar zvengiau, kad to buti negali, pasirodo - klydau).
Medeina
Na savijauta : ryte visada galvoju kad jau memes parejo nes vis pamaudzia pilva o po to dingsta ir visa diena laukiu, bet ? o savaitgali paskaudejo galva , panasiai kaip migrena su papykinimu ( bet man kai budavo migrena kol KT geriau tai?) bet savaime ir praejo . Vis patampo ( toks sunkumas)sona tai kairi tai desini. Krutine jokiu pojuciu. Sapnu kaip ir nelabai prisimenu?? ( na viena buvo kad labai kraujavau )O vakar ir pries kelias dienas pasirodo tokio iskireles lyg gelsvos i baltuma tirstokos ( lipnios)lyg kas atsikabino ir islindo ( gal sakau geltonkunis koks) o siaip kaip ir nera tu iskyru, gal vos vos balksvos bet retai ( kaip pries mm) , jokio kvapo. Tai galvoju arba cia uzsilaiko mmmm arba nebezinau( o gal kokios cistos atsirado) , ir dar pilvas kietas isiputes. Ir viskas , viskas objektyviai Vienu zodziu palaukiu dar diena ir ziuriu?? Ber tikimybes kad nescia kazkaip nebeturiu