Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

IUI darysiuos pas O.K. bet sis ciklas blogiausiais verysad.gif vos uzaugo 1 folis 10 c.d. buvo 5 o siandien liko 1 tik 16 mm tai rezultatai nekokie bus
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 01, 13:34)
IUI darysiuos pas O.K. bet sis ciklas blogiausiais verysad.gif  vos uzaugo 1 folis 10 c.d. buvo 5 o siandien liko 1 tik  16 mm  tai rezultatai nekokie bus

o kokius vaistus vartojai? tai stimuliacija darei pas viena, o IUI pas kita darysi ?
o praeita karta stimuliacija pas ta pati dariai ir buvo gražus derliukas?
sorry kad daug klausinėju, tiesiog pergyvenu už tave labai, ir gal ką nors galėsiu patarti
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 01, 11:07)
Na ką, merginos, geltoninkit mane...  verysad.gif prasidėjo mmm, keliom dienom anksčiau nei paprastai, 26cd. visgi intuicija ir įprasti mmm požymiai neapgavo manęs schmoll.gif . važiuojam ilsėtis, o rugsėjį pradėsim viską iš naujo, 2 IUI bus, bet jau stimuliuotam cikle.
nu tu zalia ruta..... Zalias balionas.

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 01, 13:34)
IUI darysiuos pas O.K. bet sis ciklas blogiausiais verysad.gif  vos uzaugo 1 folis 10 c.d. buvo 5 o siandien liko 1 tik  16 mm  tai rezultatai nekokie bus

O gal tik tiek tau tetruksta. Gal tiek tereikia. Nuo tu foliu prisiauginimo nieko gero nebuna - juk pati zinai. Davaj, turi viena foli, turi paskutini IUI ir varai i nestukiu skyreli.

Damos, gera zinia - baigesi prakeikta liepa. Dabar viskas bus gerai ir pabires mums II kaip is gausybes rago..
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 01, 14:44)
o kokius vaistus vartojai? tai stimuliacija darei pas viena, o IUI pas kita darysi ?
o praeita karta stimuliacija pas ta pati dariai ir buvo gražus derliukas?
sorry kad daug klausinėju, tiesiog pergyvenu už tave labai, ir gal ką nors galėsiu patarti

vartojau femara ir gonali kitais kartais uzaugdavo po 2-3 folius ir budavo bent 18 20 mm.sunkiai augo si cikla priaugo daug mazu.stimuliacija dariausi klp. o iui vaziuoju i vilniu.ah s... gaunasi liudna del tokio rezultato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 01, 13:48)
nu tu zalia ruta..... Zalias balionas.
O gal tik tiek tau tetruksta. Gal tiek tereikia. Nuo tu foliu prisiauginimo nieko gero nebuna - juk pati zinai. Davaj, turi viena foli, turi paskutini IUI ir varai i nestukiu skyreli.

Damos, gera zinia - baigesi prakeikta liepa. Dabar viskas bus gerai ir pabires mums II kaip is gausybes rago..

as tau duosiu baigėsi, dar liepos mėnesio mergytėms nesibaigė, čia tik kalendorinis baigėsi...niu niu tau nono.gif , liko dar tris mergaitės o tu jau taip nurašai, mes visos tris pamatysim II ir tada statistika ne tokia ir bloga bus mirksiukas.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 01, 13:54)
vartojau femara ir gonali kitais kartais uzaugdavo po 2-3 folius ir budavo bent 18 20 mm.sunkiai augo si cikla priaugo daug mazu.stimuliacija dariausi klp. o iui vaziuoju i vilniu.ah s... gaunasi liudna del tokio rezultato verysad.gif

kaip supratau tu pirma stimuliacija darei pas kita gydytoja, o kad turėti gera rezultatą reikia pas ta pačia nor 2 padaryti, nes turi būti kaž koks monitoringas. Bet jei tas vienas yra tinkamas, vis dėl to geriau pabandyti nei praleisti, tai gal to vieno ir užteks. pasitark su IUI darančia daktarė, manau patars daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 01 rugpjūčio 2011 - 13:11
Sveikos, gal kuri iui daretes LV?
Atsakyti
Sveikos mergaites, sakykite, ar kas daretes IUI pas Bogdanskiene? o gal kas latvijoje daretes?
Atsakyti
Labukas,

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 31, 21:35)
Va va, aš irgi galvoju, kada jau ir mane neviltis "daves" iki tiek, kad ir aš pradėsiu pagalbos pas žolininkus ieškot... teisingai sakai, tas nusivylimas priverčia tokių sprendimų griebtis... aš dar šiek tiek palauksiu, ir jei ką, prašysiu tavęs ar Maidenanos kontaktų mirksiukas.gif

ok, žiūrėsim, ar mums bus rezultatų 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 01, 09:47)
jo jo, tas poveikis iskarto ir pasireiskia

lotuliukas.gif oi... šiandien buvom visi trys, dukrytei dėl nuolatinių ligelių kažko pastiprint nroėjau, sau nuo migrenos.. Bet man tai baisiai sunku su juo buvo doh.gif , vyras sakė, visai kitaip elgėsi, gal jam moterys nepatinka biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 01, 10:03)
KittyKitty, ar tau O visada nebuna be stimuliaciju? Nes man pirma karta sitoks fintusas. Nera buve gyvenime. Siandien diena dar sugadinsiu viena OT, bet nejauciu jokiu pozymiu, niekas nesprogsta, nemaudzia... Jokiu pojuciu visiskai.

oi ne, man visada būna, nesu aptikusi neovuliacinio ciklo, aš juk ir IUI natūraliam cikle 2 kartus dariausi, bet va ne visada tuo pačiu laiku būna. Ir dabar jau jaučiu,kad jau pradeda bręsti, bus ji, bet vėlai. Seniau būdavo 16 c.d, nuo rudens susisuko kažkas, buvo 20-21 c. d., paskui, kai susiplanavau IUI po atostogų, ėmė ir atėjo 14 c.d., matyt, kad planus sumaišytų doh.gif O dabar vėl ateis 21 turbūt doh.gif

QUOTE(*Iris* @ 2011 08 01, 11:04)
Kitty Kitty, Maidenana, gal galite dar karta rekomenduoti ta stebuklinga zolininka, kas jis toks - gal ir kitoms bus naudinga, jei ne dabar, tai gal veliau wink.gif

šiaip tai nežinau, ar jis stebuklingas, dar neišbandėm biggrin.gif , bet jis tiesiog dirba vaistažolių vaistinėje vaistininku. kam reikia kontaktų, gal parašykit man arba Maidenanai až, ar čia rašyt telefoną?

Ursule Elena, tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liullie yu @ 2011 08 01, 14:34)
Sveikos mergaites, sakykite, ar kas daretes IUI pas Bogdanskiene? o gal kas latvijoje daretes?

aš dariausi prieš 5-6 metus 8 IUI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 08 01, 14:37)
aš dariausi prieš 5-6 metus 8 IUI doh.gif

pas bogdanskiene ar latvijoje?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 01, 14:09)
as tau duosiu baigėsi, dar liepos mėnesio mergytėms nesibaigė, čia tik kalendorinis baigėsi...niu niu tau nono.gif , liko dar tris mergaitės o tu jau taip nurašai, mes visos tris  pamatysim II ir tada statistika ne tokia ir bloga bus  mirksiukas.gif
kaip supratau tu pirma stimuliacija darei pas kita gydytoja, o kad turėti gera rezultatą reikia pas ta pačia nor 2 padaryti, nes turi būti kaž koks monitoringas. Bet jei tas vienas yra tinkamas, vis dėl to geriau pabandyti nei praleisti, tai gal to vieno ir užteks. pasitark su IUI darančia daktarė, manau patars daryt.

as turejau omenyje, kad liepinems mergaitems, kurios rezultata susizinos tik rugpjuti, negalios liepos totaline nesekme.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 01, 16:36)
as turejau omenyje, kad liepinems mergaitems, kurios rezultata susizinos tik rugpjuti, negalios liepos totaline nesekme.

aaaaa...o aš skaitau, kad kam daryta IUI liepa, tie ir yra liepos men. biggrin.gif
nu čia ne esme gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuaks braskes
QUOTE(Zafyra @ 2011 07 31, 18:48)
Stiprybės visiems spermiukams - lengvo kelio ir greitų susitikimų su kiaušialastėmis  tongue.gif
Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif

imu virusiuka wub.gif
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 01, 06:25)
siandien vaziuoju apziurai tikriausiai rytoj 5 IUI bet jau pas kita gydytoja

sekmes wub.gif
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 01, 09:07)
Na ką, merginos, geltoninkit mane...  verysad.gif

gaila mergyt 4u.gif
Atsakyti