Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 31, 22:39)
Boruziukas1- kaip tu laikaisi ??? smile.gif
Papildyta:

o man poveiki padarė turbūt vaistukai ir jautri, ir dažnai jaučiu menesiniu simptomus , tai šona tai dar ka paskauda....t.t tai labai nervina ax.gif

siandien vaziuoju apziurai tikriausiai rytoj 5 IUI bet jau pas kita gydytoja
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 01, 08:25)

tai kur darysi saule ?

LABAS RYTAS UOGYTĖS

gavau šiandien testus, tai trečiadieni , kartu su visai gadinsiu ax.gif
tai visos turėsim po II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 01, 08:55)
tai visos turėsim po II   mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 01, 07:55)
LABAS RYTAS UOGYTĖS

gavau šiandien testus, tai trečiadieni , kartu su visai gadinsiu  ax.gif
tai visos turėsim po II   mirksiukas.gif

Labas, saulyte. Aš jaučiu neturėsiu dar II, nes šiandien nukrito BT, o taip būna visada 1-2 d. prieš mmm. Aišku, čia ne garantuotas rodiklis, bet per visus tris gandrų gaudymo metus taip būdavo absoliučiai kiekvieną mėnesį. Žinau, kad atrodo Agiutei buvo nukritus, o po to paaiškėjo, kad nestuke.gif , bet vilties kažkaip nelabai nelabai ... schmoll.gif na bet nieko, jei ką, tai šį mėnesį atostogaudami su MB intensyviai smileysex.gif lotuliukas.gif , ir gal gausis natur blush2.gif jei ne, rugsėjį startuosim su antru IUI, tik jau matyt stimuliuotam cikle... nepulkit nei bart, nei guost, čia tik pasvarčiau garsiai, šiaip jokios panikos nėra nono.gif ok.gif

o tau būtinai linkiu II, kad tik šitas paskutinis IUI pasisektų friends.gif lauksiu žinių iš tavęs mirksiukas.gif
Papildyta:
O kaip Gitana36 laikaisi? Šiandien 13 DPI jau? gal gadinai testuka?
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 08 01, 07:25)

Laikom kumščius mirksiukas.gif Gal kitos gydytojos ranka laimingesnės bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zafyra @ 2011 07 31, 20:48)
Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif Apči  nestuke.gif  2.gif 
gaudau gaudau gaudau.... biggrin.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 31, 20:51)
bebrų sruoglių užpilo parsivežėm.

blink.gif
jo jo, tas poveikis iskarto ir pasireiskia biggrin.gif

QUOTE(jrgt @ 2011 08 01, 08:03)
labs rytas  4u.gif
kaip nuotaikos po savaitgalio? smile.gif
3 dienas mieste su draugais... tik dabar pradedu atmerkti viena aki ir neeina suvokti, kad reikia kazkokiu budu stebuklingoju dasigauti iki darbo...

laikom kumscius. tikekimes, sis kartas bus paskutinis.

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
KittyKitty, ar tau O visada nebuna be stimuliaciju? Nes man pirma karta sitoks fintusas. Nera buve gyvenime. Siandien diena dar sugadinsiu viena OT, bet nejauciu jokiu pozymiu, niekas nesprogsta, nemaudzia... Jokiu pojuciu visiskai.
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi prie Maidenanos, O irgi kažkur laukais dar vaikšto, jau 15 c. d, o jos dar nė iš tolo nematyti. Sugriovė visus planus ta rupūžėlė.

Vyras apsilankė pas Maidenanos rekomenduotą žolininką, grįžo patenkintas, taip sakant, užmezgė kontaktąsmile.gif, labai patiko, rytoj dar aš nueisiu. Sakė,keisti tie medikai,skiria tamixifeną,kurio labai stiprus pašalinis poveikis, neištyrę, ar jo reikia, t. y., neištyrę estrogenų ir androgenų santykio. Davė kažkokį sveiką pakaitaląsmile.gif, dar abiems bičių pienelio,pasijuokė iš mūsų dozių, kad pirkom tą, maišytą su medum, sako, prisiskaito žmonės ir interpretuoja:), davė normalaus, rytoj dar duos žolių, ir dar šiandien bebrų sruoglių užpilo parsivežėm. Aš visada buvau tokia "chemikė",jei man kas prieš 10 metų būtų pasakę, kad pasuksiu link liaudies medicinos... doh.gif  Ko tik žmogus nesiimi iš desperacijos.
Vyras dar nei žolių, nei tų bebrų negėrė, tik bičių pienelį ir tą kitą papildą,o jau..taip sakant..poreikiai išaugę normaliai blush2.gif ,o man su O dingo ir ND poreikis doh.gif , tikiuos, grįš. O jau tų bebrų kvapelis..sakau, jetus, nugi tuoj nebesinorės nieko nuo tos smarvės, iš nekalto prasidėjimo nepastosiu, bebrai tada jau nepadės doh.gif  lotuliukas.gif
Tai va tokios žinios:)
neteko skaityt,kad negalima, aš jo nemažai sugėrus. Plaukams, nagams gerai, pastojimui tai...kaip matai:), bet kuo jis galėtų kenkti, nežinau. Gal.
Teoriškai antibų poveikis jaučiamas po 3 mėn. 4u.gif

Kitty Kitty, Maidenana, gal galite dar karta rekomenduoti ta stebuklinga zolininka, kas jis toks - gal ir kitoms bus naudinga, jei ne dabar, tai gal veliau wink.gif
Atsakyti
Na ką, merginos, geltoninkit mane... verysad.gif prasidėjo mmm, keliom dienom anksčiau nei paprastai, 26cd. visgi intuicija ir įprasti mmm požymiai neapgavo manęs schmoll.gif . važiuojam ilsėtis, o rugsėjį pradėsim viską iš naujo, 2 IUI bus, bet jau stimuliuotam cikle.

olialia2001, gitana36, baskule, lauksim gerų žinių iš jūsų, nes liepos statistika tai tragiška doh.gif

laikau kumščius už jus, mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 01 rugpjūčio 2011 - 10:08
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 08 01, 11:07)
Na ką, merginos, geltoninkit mane...  verysad.gif prasidėjo mmm, keliom dienom anksčiau nei paprastai, 26cd. visgi intuicija ir įprasti mmm požymiai neapgavo manęs schmoll.gif . važiuojam ilsėtis, o rugsėjį pradėsim viską iš naujo, 2 IUI bus, bet jau stimuliuotam cikle.

olialia2001, gitana36, baskule, lauksim gerų žinių iš jūsų, nes liepos statistika tai tragiška doh.gif

laikau kumščius už jus, mergaitės mirksiukas.gif

verysad.gif kaip gaila saulyt, gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif ružavą, mėlyna, žalia

tai rugsėjis, kaip derlių metas bus vaisingas thumbup.gif

Atsakyti
Na ką, merginos, geltoninkit mane... 

labai gaila verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na dabar jau pradedam kauptis rugpjuciui.. kazin ka sis menuo mum gero duos bigsmile.gif
Atsakyti
kuku kukuskos 4u.gif

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 29, 15:55)
Pasilik būtinai 4u.gif  smile.gif pasiimk iš forumo tai, ko tau reikia, o į visa kita nekreipk dėmesio 

4u.gif friends.gif

QUOTE(Kani @ 2011 07 29, 21:37)
Nezinau dziaugtis ar liudet del tu rezultatu... Dziaugiuos, bent jau, kad sio ciklo neteks praleist, bet siaip tai nezinau... Kol kas geriu Femara (Letrizoli) ir jau greit eisiu derliaus ziuret...

linkiu kad po geru ziniu sektu dar geresnes 4u.gif

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 08:49)
Pabandžiau NT (11d po IUI) nu ir nieko jokio vaiduoklio, jaučiu nebus  jokio pastojimo 

dar nenusimink ir kartok NT ir jokiais budais nenutrauk dufo 4u.gif

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 30, 12:31)
Man nelengva, nelabai turiu su kuo pasitarti pakalbeti jau daug metu kovoju su pastojimu  o vyrukas lieka vyrukas , tad......

oi kaip tave suprantu friends.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 30, 13:26)
o man tai ir nepraejo problemos su WC

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Zafyra @ 2011 07 31, 20:48)
Apči  nestuke.gif  2.gif  soske.gif Apči

gaudau ir as sekanciam ciklui bigsmile.gif 4u.gif

O jau tų bebrų kvapelis..sakau, jetus, nugi tuoj nebesinorės nieko nuo tos smarvės, iš nekalto prasidėjimo nepastosiu, bebrai tada jau nepadės

hihihi.gif laikykites abu, linkiu kad padetu tie smirdaliukai jums kuo greiciau friends.gif

sekmes 4u.gif

Na ką, merginos, geltoninkit mane...

verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ką, merginos, geltoninkit mane...  verysad.gif prasidėjo mmm, keliom dienom anksčiau nei paprastai, 26cd. visgi intuicija ir įprasti mmm požymiai neapgavo manęs schmoll.gif . važiuojam ilsėtis, o rugsėjį pradėsim viską iš naujo, 2 IUI bus, bet jau stimuliuotam cikle.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gaila, kad nepavyko sad.gif tikrai liepa kazkokia negera schmoll.gif
Atsakyti