Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pasweikino smile.gif
Atsakyti
Pasveikino, norėjo įspūdingai viską padaryt, bet aš nesutikau, nes man ši šventė nieko nereiškia. Aš moterim būnu visus metus, ne tik kovo 8 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 17 kovo 2006 - 21:30
Pasveikino wub.gif ir laaaabai gražiai wub.gif
Atsakyti
Pirma karta per 7 metus pasveikino su kovo 8. Atseit as jau dabar moteris wub.gif (galva suku, kas buvau pries tai...???)
Atsakyti
QUOTE(Plepė @ 2006 03 10, 20:47)
Dėmesio niekada nebūna per daug. Ypač šiais laikais nono.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Buvau isvykusi atostogu, tai kai skambino ryte telefonu tai nepasveikino, gal buvo pamirses verysad.gif taciau kai gryzau kambaryje radau roziu puokste wub.gif
(visdelto pasitaise)
Atsakyti
pasveikino wub.gif kol miegojau nuleke nupirko orchideja wub.gif o paskui nusivede i picerija atsvesti thumbup.gif nu nepamirsta nei vienos sventes blush2.gif
Atsakyti
Pasveikino su gėlėm šampanu šokoladu ir dukrytei gėlyte parnešė 4u.gif
Atsakyti
Manasis tai tox uolus svekintojas buvo, kad net ir diena pries susimaises pasveikino biggrin.gif O jau pacia svente tai dar karta pasveikino, net buvo man geliu paruoses - norejo iteikt, kai jau atsisveikinsim namo, bet per ta uoluma planuoti netyciom jas ir pamirso.. biggrin.gif tai liko geles jam, o as ir dar vienus metus likau be gelytes Kovo 8a blink.gif bet uz tai net su 2viem(!!!) to pacio mylimo zmogucio sveikinimais biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Maniškis, savaime aišku, pamiršo... Pas mumis nieks nešvenčia, tai nėra kam primint, darbe vieni airiai doh.gif Tai aš jam po vakarienės ir sakau - "nepamiršk mamai žinutę parašyt, pasveikit" lotuliukas.gif Tai mikliai susivokė, pasiėmė Margiriuką kartu ir tyliai išlėkė tipo "su reikalais" bigsmile.gif Ir grįžo su gėlytėm rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bėda su tais vyrais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkirija: 27 kovo 2006 - 00:59
Kadangi "oficialaus" boyfriendo salia siuo metu nera, tik galimas pretendentas blush2.gif lotuliukas.gif bet prisiminiau, kaip graziai jis pasveikino- paskambino per paskaita... ir toookius grazius zodzius pasake, ir liepe butinai nepamirsti pasveikinti jo "mother -in-law" lotuliukas.gif doh.gif nors ir ta "mother in law" nieko apie ji nezino.. blush2.gif bet vistiek buvo grazu!

o musu grupes vaikinukai tai is vis nustebino, na ka ten vaikinukai, jau visi vyrai doh.gif nupirko tris dideles kruvas raudonu tulpiu, ir apdalino visoms.. o kas liko - atidave destytojai! tai ta ir koki patenkinta ir nustebusi buvo.. ax.gif
Atsakyti
Gavau sulciaspaude ir gelyte smile.gif
Atsakyti