Pasweikino
Pasveikino, norėjo įspūdingai viską padaryt, bet aš nesutikau, nes man ši šventė nieko nereiškia. Aš moterim būnu visus metus, ne tik kovo 8
Pirma karta per 7 metus pasveikino su kovo 8. Atseit as jau dabar moteris (galva suku, kas buvau pries tai...???)
QUOTE(Plepė @ 2006 03 10, 20:47)
Dėmesio niekada nebūna per daug. Ypač šiais laikais
Buvau isvykusi atostogu, tai kai skambino ryte telefonu tai nepasveikino, gal buvo pamirses taciau kai gryzau kambaryje radau roziu puokste
(visdelto pasitaise)
(visdelto pasitaise)
Pasveikino su gėlėm šampanu šokoladu ir dukrytei gėlyte parnešė
Manasis tai tox uolus svekintojas buvo, kad net ir diena pries susimaises pasveikino O jau pacia svente tai dar karta pasveikino, net buvo man geliu paruoses - norejo iteikt, kai jau atsisveikinsim namo, bet per ta uoluma planuoti netyciom jas ir pamirso.. tai liko geles jam, o as ir dar vienus metus likau be gelytes Kovo 8a bet uz tai net su 2viem(!!!) to pacio mylimo zmogucio sveikinimais
Maniškis, savaime aišku, pamiršo... Pas mumis nieks nešvenčia, tai nėra kam primint, darbe vieni airiai Tai aš jam po vakarienės ir sakau - "nepamiršk mamai žinutę parašyt, pasveikit" Tai mikliai susivokė, pasiėmė Margiriuką kartu ir tyliai išlėkė tipo "su reikalais" Ir grįžo su gėlytėm Bėda su tais vyrais...
Kadangi "oficialaus" boyfriendo salia siuo metu nera, tik galimas pretendentas bet prisiminiau, kaip graziai jis pasveikino- paskambino per paskaita... ir toookius grazius zodzius pasake, ir liepe butinai nepamirsti pasveikinti jo "mother -in-law" nors ir ta "mother in law" nieko apie ji nezino.. bet vistiek buvo grazu!
o musu grupes vaikinukai tai is vis nustebino, na ka ten vaikinukai, jau visi vyrai nupirko tris dideles kruvas raudonu tulpiu, ir apdalino visoms.. o kas liko - atidave destytojai! tai ta ir koki patenkinta ir nustebusi buvo..
o musu grupes vaikinukai tai is vis nustebino, na ka ten vaikinukai, jau visi vyrai nupirko tris dideles kruvas raudonu tulpiu, ir apdalino visoms.. o kas liko - atidave destytojai! tai ta ir koki patenkinta ir nustebusi buvo..
Gavau sulciaspaude ir gelyte