O manęs nepasveikino
Nepasveikino nei su kovo 8, nei su gimtadieniu, nei su kitom šventėm
Gerai, kad vaikai visada man būna ir , tikiuosi, bus kitiems dėmesingi
Gerai, kad vaikai visada man būna ir , tikiuosi, bus kitiems dėmesingi
QUOTE(Aislanda @ 2006 03 11, 21:24)
Pasveikino sms gaila be geliu
pasveikino ir mane taip sms parašė 23 val. vakare, tokį kvailą, saldų eilėraštį, kad net nusiminiau .......
O aš kaip tik sirgau šią savaitę. Ir atėjus kovo 8, net pamiršau kokia diena, tik gulėjau lovoj su temperatūra, svajodama kada pagaliau pasveiksiu. Ir grįžo mano brangusis į namus, žiūriu atlekia prie lovos su gėlyte. Kaip gerai iš karto pasijutau, net nuotaika pakilo
O paskui pradėjo plaukti žinutės iš bendradarbių su sveikinimais ir linkėjimais pasveikti, iš draugių ir t.t. Kadangi eiti niekur dar negalėjau, tai namie vakare tortuko paskanavom su arbatėle ir buvo labai
O paskui pradėjo plaukti žinutės iš bendradarbių su sveikinimais ir linkėjimais pasveikti, iš draugių ir t.t. Kadangi eiti niekur dar negalėjau, tai namie vakare tortuko paskanavom su arbatėle ir buvo labai
Ir mane pasveikino
Vyras su suneliu, tetis ir dar labai daug sms is draugiu ir draugu gavau. Kaip smagu kai gauni naug geliu, man jos taip patinka.
O as pyraga buvau iskepusi
Aisku svente ne pasaulines ir ne aukso vertes, bet taip smagu jausti demesi vyro, ypackai sedi namie su vaiku...
Vyras su suneliu, tetis ir dar labai daug sms is draugiu ir draugu gavau. Kaip smagu kai gauni naug geliu, man jos taip patinka.
O as pyraga buvau iskepusi
Aisku svente ne pasaulines ir ne aukso vertes, bet taip smagu jausti demesi vyro, ypackai sedi namie su vaiku...
man irgi gėlytę parnešę nors visai nesitikėjau, nes pernai negavau
na mane pasveikino pats pirmas anksti ryte, nes zinojo, kad darbe mane ir sveikins nes truputi apsipyke buvo, o vakare dar net ir auskarus gavau tai cia jau ishvis turejo man but shvente
Kaip jums smagu.o mane vyras pasveikino tik per telefona is darbo,nes ryte pabudes pamirso.Ir geliu negavau.