Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O manęs nepasveikino bash.gif
Atsakyti
Nepasveikino nei su kovo 8, nei su gimtadieniu, nei su kitom šventėm
Gerai, kad vaikai visada man būna ir , tikiuosi, bus kitiems dėmesingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 03 11, 21:24)
Pasveikino sms gaila be geliu  verysad.gif

pasveikino ir mane taip verysad.gif sms parašė 23 val. vakare, tokį kvailą, saldų eilėraštį, kad net nusiminiau .......
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė @ 2006 03 12, 13:16)
Nepasveikino nei su kovo 8, nei su gimtadieniu, nei su kitom šventėm

O tai ko jis taip? unsure.gif Nu kovo 8 tai tiek to, bet gimtadienio proga... Neatleisčiau schmoll.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
O aš kaip tik sirgau šią savaitę. Ir atėjus kovo 8, net pamiršau kokia diena, tik gulėjau lovoj su temperatūra, svajodama kada pagaliau pasveiksiu. Ir grįžo mano brangusis į namus, žiūriu atlekia prie lovos su gėlyte. Kaip gerai iš karto pasijutau, net nuotaika pakilo 4u.gif wub.gif
O paskui pradėjo plaukti žinutės iš bendradarbių su sveikinimais ir linkėjimais pasveikti, iš draugių ir t.t. Kadangi eiti niekur dar negalėjau, tai namie vakare tortuko paskanavom su arbatėle ir buvo labai thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif

Atsakyti
Pasveikino wub.gif Kovo 8-ąją buvau išvažiavus iš Lt, bet gavau labai gražų sveikinimą sms, o grįžus įteikė ir kvietkų wub.gif Taip, kad nepasveikinta nelikau schmoll.gif
Atsakyti
Ir mane pasveikino biggrin.gif
Vyras su suneliu, tetis ir dar labai daug sms is draugiu ir draugu gavau. Kaip smagu kai gauni naug geliu, man jos taip patinka.
O as pyraga buvau iskepusi mirksiukas.gif
Aisku svente ne pasaulines ir ne aukso vertes, bet taip smagu jausti demesi vyro, ypackai sedi namie su vaiku... rolleyes.gif
Atsakyti
clap_1.gif pasveikino!!!! ir sms, ir puokste gavau, nors buvau nusiteikus, kad geliu negausiu... tik va tetis nepasveikino g.gif matyt moterim dar nelaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi gėlytę parnešę wub.gif nors visai nesitikėjau, nes pernai negavau ax.gif
Atsakyti
na mane pasveikino pats pirmas anksti ryte, nes zinojo, kad darbe mane ir sveikins smile.gif nes truputi apsipyke buvo, o vakare dar net ir auskarus gavau smile.gif tai cia jau ishvis turejo man but shvente biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums smagu.o mane vyras pasveikino tik per telefona is darbo,nes ryte pabudes pamirso.Ir geliu negavau. verysad.gif
Atsakyti
Manęs visai nepasveikino. Stuobrys........... lotuliukas.gif
Atsakyti