Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tai va,buvom vakar Akropoli,uzejau kviatku paziuret (ir jis buvo salia lotuliukas.gif ),nuperkau grazia vazonelyje.Nieko nesake,tik masinoje- "specialiai nesveikinsiu,nes tu tuo lauki,vos nereikalauji ir viska skubini (ir taip jau po kovo 8 g.gif ...) blink.gif blink.gif Is manes geles gausi tik tada kai ju nelauksi g.gif " gerai sakau tada nelauksiu lotuliukas.gif Bet vakare pakviete i "Pekino anti",taip prie nieko,tipo paciam noriejosi ax.gif Isdydus pasidare su zmona g.gif ar drovetis manes pradejo ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 03 10, 09:46)
Tai va,buvom vakar Akropoli,uzejau kviatku paziuret (ir jis buvo salia lotuliukas.gif ),nuperkau grazia vazonelyje.Nieko nesake,tik masinoje- "specialiai nesveikinsiu,nes tu tuo lauki,vos nereikalauji ir viska skubini (ir taip jau po kovo 8 g.gif ...) blink.gif  blink.gif Is manes geles gausi tik tada kai ju nelauksi g.gif "  gerai sakau tada nelauksiu  lotuliukas.gif Bet vakare pakviete i "Pekino anti",taip prie nieko,tipo paciam noriejosi ax.gif Isdydus pasidare su zmona g.gif ar drovetis manes pradejo ... lotuliukas.gif

Nu tai nelaukei staigmenos, tai ir pakvietė biggrin.gif . O su tuo skubinimu jau kovo 9 d. tai čia gerai brangusis sumastė doh.gif
Atsakyti
O mano tėtis perspjautų visus nedėmesingus vyrus. Kaip pats sakė, mamai per visą gyvenimą yra padovanojęs gėlių gal tik kokius 3-4 kartus ir tuo labai didžiuojasi, nes neva jei dažnai dovanotų, tai jinai neprisimintų, o dabar vat tuos kelis kartus jinai prisimena blink.gif Vargšė mama verysad.gif Iš jio nei mama, nei aš sveikinimų nesulaukėm, bet čia įprasta smile.gif Vyras mane pasveikinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kira @ 2006 03 10, 11:06)
O mano tėtis perspjautų visus nedėmesingus vyrus. Kaip pats sakė, mamai per visą gyvenimą yra padovanojęs gėlių gal tik kokius 3-4 kartus ir tuo labai didžiuojasi, nes neva jei dažnai dovanotų, tai jinai neprisimintų, o dabar vat tuos kelis kartus jinai prisimena  blink.gif Vargšė mama  verysad.gif Iš jio nei mama, nei aš sveikinimų nesulaukėm, bet čia įprasta smile.gif Vyras mane pasveikinio smile.gif

kaip ir mano vyro elgesio taktika su savo (zmona, mama,sese) moterim doh.gif geriau reciau-nors prisimins ir pinigu sutaupis gun_bandana.gif
Atsakyti
Antros pusės kaip ir neturiu, bet tulpių gavau nuo tečio ir kadangi dirbu prekybos centre, tai gavau 2 tulpes nuo berniukų, kurie tą dieną sveikino visas atėjusias moteriškes, malonu buvo gaut, nors ir ne nuo pažįstamų ax.gif Žinučių su sveikinimais irgi gavau, bet gėlė yra gėlė rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai šventė, ir net l. maloni, nes ji man asocijuojasi su l. gražiu pavasariu, dzin kad už lango pusnys dar, bet man kažkodėl nuo kovo 8 prasideda pavasaris ax.gif .
Atsakyti
Svenciu ir tuo labiau demesio moterims,niekada nera per daug...man grazu prisiminti kovo astuntaja...tulpes...nors cia niekas tokiu svenciu nesvencia ir tulpikiu nebegaunu verysad.gif pati nusiperku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sigimaus @ 2006 03 10, 12:48)
Svenciu ir tuo labiau demesio moterims,niekada nera per daug...man grazu prisiminti kovo astuntaja...tulpes...nors cia niekas tokiu svenciu nesvencia ir tulpikiu nebegaunu  verysad.gif pati nusiperku  tongue.gif

kad ir paciai,bet vistiek smagu pasidaryt sau svente 4u.gif
Atsakyti
Aha.
Atsakyti
As irgi gavau kvietka smile.gif ..
Nors tiesa pasakius, jis man leido paciai issirinkti kokia man patinka labiausiai ...
O kas labiausiai nustebino gavau dar gelyciu nuo savo vaikino tecio ...
Buvau labai suglumintai nustebinta laugh.gif ..
As gavau 5 rozes, o savo zmonai padovanojo kaktusa laugh.gif ..
Tipo visiems pagal nuopelnus laugh.gif .. Jaucu ne gyvenimas man bus dabar laugh.gif ..
Atsakyti
lotuliukas.gif o aš kai neapsikentus saviškio paklausiau, ar žinai kokia šiandien diena, tai jis ir sako, zinau, kad 8, bet kokia savaites tai nezinau g.gif , atleistina, labai sunkiai dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MRTKiciulka @ 2006 03 10, 16:08)
As irgi gavau kvietka smile.gif ..
Nors tiesa pasakius, jis man leido paciai issirinkti kokia man patinka labiausiai ...
O kas labiausiai nustebino gavau dar gelyciu nuo savo vaikino tecio ...
Buvau labai suglumintai nustebinta laugh.gif ..
As gavau 5 rozes, o savo zmonai padovanojo kaktusa laugh.gif ..
Tipo visiems pagal nuopelnus laugh.gif .. Jaucu ne gyvenimas man bus dabar laugh.gif ..

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti