Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 8-oji

Apklausa: tai ar pasveikino? (285 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(oksancik @ 2006 03 09, 18:11)
o mane nepasveikino,praignuoravo vakar,grizo, TV paziurejo ir miegot.Nors zinau kad darbe visas bendradarbes pasveikino,geles uzsake i darba pas pazistama geleninka jau is vakaro blink.gif Tai ka beliko,pati sau bokala sampano ipyliau, pazliumbiau ir miegot nuejau. Ir taip jau ne be pirma svente,kitas sveikina (net su gimtadieniais ir staigmenas sugalvoja), o mane net zodziu nepasveikina  bash.gif Siandien pati sau kvetka nupirksiu,idomu ar sureaguos g.gif

man tai atrodo, tu jam geliu nupirk lotuliukas.gif sakyk, sveikinu tave su kovo 9-taja bis.gif
Atsakyti
Man taip pat svente.Tikrai grazu ziuret kaip vyrai po darbu su tulpem namo skuba smile.gif o dar kai gero vyno ta proga atnesa tai is vis,ko gi ne proga biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif man taip pat svente.labai patinka pirmos pavasario geles tulpes.ta proga maloniausia gauti butent sias geles.
Atsakyti
Mane irgi pasveikino bigsmile.gif dabar stovi pilna vaza tulpyčių, ir įvairių spalvųsmile.gif
nes brolis, tetis, vyras bei uošvis padovanojo skirtingų spalvų tulpių! Labai gražus derinys gavosi:)
Atsakyti
mano vyrui tulpes labai nepatinka,tai jis man kitokias geles dovanoja 4u.gif
Atsakyti
Man tai tiesiog nuo gimimo šventė - nes gimtadienis biggrin.gif , tik va, nekenčiu tą dieną visų girtų diedų, raudonas tulpes tempiančių. Blaivas diedas su tulpėmis - gerai, pagėręs diedas su rožėmis - irgi nieko, bet girtas ir su tulpėmis... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir man šventė thumbup.gif . Dar nuo vaikystės būtent tą dieną pasijusdavau ypatinga vien dėl to, kad esu moteris 4u.gif . Mano senelis visada atsiūsdavo grazų atviruką su sveikinimu man ir mamai. O vat vyras, tai tik šiemet pirmą kart padovanojo grazią gėlę. Anksčiau iš vis nedovanodavo arba nupirkdavo kokią nors papiepusią doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elyte: 09 kovo 2006 - 21:45
bigsmile.gif Svente nes ta diena vyras pareina su gelemis,ir kiekvienais metais su tulpemis,tik spalvas keicia. thumbup.gif
Atsakyti
man net labai maloni šventė
Atsakyti
Žodžiu pasveikino, bet vazos tuščios.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 03 09, 18:11)
o mane nepasveikino,praignuoravo vakar,grizo, TV paziurejo ir miegot.Nors zinau kad darbe visas bendradarbes pasveikino,geles uzsake i darba pas pazistama geleninka jau is vakaro blink.gif Tai ka beliko,pati sau bokala sampano ipyliau, pazliumbiau ir miegot nuejau. Ir taip jau ne be pirma svente,kitas sveikina (net su gimtadieniais ir staigmenas sugalvoja), o mane net zodziu nepasveikina  bash.gif Siandien pati sau kvetka nupirksiu,idomu ar sureaguos g.gif

na, bet ir bjaurybe fart.gif kitas sveikina o zmonos nereikia?siaubas kaip supykau...tikrai prisipirkciau graziausiu geliu, gal susigestu g.gif
o as tai gavau daug raudonu tulpiu nuo tetes, uosvio, o vyras roziu didziule puokste nupirko...kiti zodziu pasveikino.gera buti moterim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 03 09, 17:11)

Na net nežinau ar verta nekreipti į tai dėmesio g.gif Akivaizdus inoravimas schmoll.gif Manyčiau, kad reikia tau kažkaip atkreipti dėmesį į save. Padaryti kokią staigmeną, kad susigėstų tongue.gif Jei dar įmanoma jį sugėdinti blush2.gif Na kiaulė tai tikrai, supykau ir aš verysad.gif
Atsakyti